top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-11-2013 Champions League runde 4, DAG 2, med betting tips og spil fiduser

Kampstart: Onsdag 6. november 2013, klokken 18:00
Det er Dag 2 i Champions League runde 4 efter tirsdagens flotte resultat af FCK. Galatasaray blev som bekendt sendt hjem til Tyrkiet med et nederlag på 1:0 til FCK. Gruppe B er helt åben nu fra 2. til 4. pladsen og det er reelt allerede afgjort, at Real Madrid snupper 1. pladsen. FCK stod for den største overraskelse af samtlige klubber i Champions League tirsdag aften. Spørgsmålet er, om der er overraskelser i vente i aften blandt de resterende kampe i Champions League runde 4.
Tirsdagens kampe gik faktisk overvejende, som vi havde forudsagt, blot var der et par overraskelser i form af uafgjorte resultater. Især var PSG´s 1:1 på hjemmebane mod upåagtede Anderlecht vel det mest overraskende resultat efter FCK´s triumf i Parken, for en ting er sikkert — resultatet i Parken i går var det mest overraskende set med mange udenlandske fodbold iagttageres øjne — dog ikke vores, vi havde en forventning om et godt resultat af løverne, som beskrevet i optakten til FCK kampen.
Nedenfor kan du læse Bookmaker´s spil fiduser til, hvordan kampene ender i onsdagens Champions League kampe og hvad man med snusfornuft kan odds´e på. Igen er det overvejende favoritterne, vi har fidus til, idet der er en tydelig tendens til, at de bedste hold faktisk har leveret og stadigvæk leverer varen.
Til nye tippere: Alle odds forslag nedenfor er lavet med udgangspunkt i odds fra bet365. Få en gratis konto på 5 minutter hér og spil selv med på fodbold kampene med 1000 kroner i bonus.
Betting Tips og Spil Fiduser:
18:00 Zenit St.petersborg - FC Porto
  • I den omvendte kamp på FC Porto´s hjemmebane Estadio do Dragao vandt Zenit St.petersborg en smal 0:1 for blot 2 uger siden. FC Porto har ambitioner om at komme langt og de er stort set med i Champions League hvert eneste år. Hvis ikke de er med her spiller de Europa League og i 2010/2011 sæsonen gik klubben hele vejen og vandt faktisk Europa League trofæet. Derfor er det også med garanti et hold meget tændte fodbold spillere, der i aften er på plyndringstogt på Petrovsky stadion. Bookmaker vurderer, at en af overraskelserne i aftenens udgave af Champions League er at finde i denne kamp og vi satser på et 2-tal til odds 3. Sekundært et ”X ”til odds 3,40 — men ret sikkert at FC Porto vil rejse hjem med point fra Rusland.
20:45 FC Barcelona - AC Milan
  • Lionel Messi er i scoringskrise. Den lille boldkunster har ikke scoret i 3. kampe i træk og spørgsmålet er, om det kommer til at ske i aften? Det tror vi, det gør. Vi tror han er indebrændt og vil bevise de andre offensive verdensprofiler Neymar, Sanchez, Iniesta, Xavi, Fabregas med flere, at han stadigvæk er éneren på hjemmebanen Camp Nou. I sidste sæson scorede den lille argentiner med den sublime teknik 60 mål for Barcelona og oveni havde han 16 assists!!! Simpelthen vanvittigt og genialt. Milan var på sin egen hjemmebane Giuseppe Meazza for blot 14. dage siden i stand til at hente en 1:1 på hjemmebane mod Barcelona, så det bliver yderst interessant at se om de igen i onsdagens opgør kan fravriste point fra Barcelona. I deres første møde scorede Lionel Messi det enlige mål for Barcelona, så han har allerede bevist, at han kan finde netmaskerne hos italienerne. Bookmaker mener, at Barcelona på hjemmebane vil tage styringen fra start og det er næsten utænkeligt at forestille sig, at Barcelona ikke vinder på hjemmebane og snupper den tredje sejr i gruppe H. Bookmaker anbefaler et 1-tal til odds 1,22, hvilket er MEGET sandsynligt. Barcelona har hjemmebanen, de har alle verdens stjernerne OG hvis de vil vinde førstepladsen i gruppen, så skal de vinde på hjemmebane over eksempelvis Milan.
20:45 Ajax Amsterdam - Celtic Glasgow
  • Ajax Amsterdam er ikke, hvad de har været. Holdet er en skygge af sig selv til tider. I Champions League ligger holdet i øjeblikket på en sidsteplads med blot 1 point. Ajax skuffede også for 14 dage siden ved at tabe 2:1 til netop Celtic og formåede blot akkurat i kampens døende sekunder at lave et reducerings mål sat ind af danske Lasse Schøne. Hvis Ajax vil noget med sin Champions League deltagelse, så SKAL kampen i dag vindes på Amsterdam Arena. Viljen til sejr og hjemmebane fordelen bliver, hvad der tipper ud til Ajax´fordel og Bookmaker mener at 1-tallet til odds 1,80 er ganske udmærket.
20:45 Borussia Dortmund — Arsenal
  • 2 jævnbyrdige mandskaber skal slås om, hvem der bliver bedst i gruppe F. Det omvendte opgør på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium faldt ud til Dortmunds fordel via polske Robert Lewandowski, der er et decideret super angrebs es, når han er i scorings humør. Stuttgart fik i den hjemlige tyske Bundesliga ”en Lewandowski lektion” for blot 5 dage siden, da Robert lavede ÆGTE hat-trick for Dortmund. Dortmund er i det hele tiden en målmaskine og holdet laver ofte ufatteligt mange mål — dræbende effektiv offensiv. Dortmund var i stand til at slå Arsenal på udebane og bør også hente 3 point i aften på sin egen hjemmebane Signal Iduna Park med 1-tal til odds 1,70. Hold i øvrigt øje med Marco Reus — han er en fantastisk spiller på Dortmund´s hold.
20:45 Chelsea FC - FC Schalke 04
  • FC Schalke 04 vil gå efter en uafgjort efter de på hjemmebane sidst fik klø på 0:3 af netop Chelsea. Tror Chelsea vil få svært ved at gøre noget ved det og dette ligner et ”X” til odds 4,8, så gruppe E efter i aften stadigvæk vil være helt åben.
Odds på Champions League kampene dag 2 fra udvalgt bookmaker
Den nyeste opdaterede liste over odds kan hentes på bookmakerens hjemmeside bet365 her.
 
 
 
Grupperne i Champions League dag 2 INDEN de spiller runde 4
Alle favoritterne ligger allerede nummer 1 i samtlige grupper nedenfor.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3