top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-11-2013 Champions League runde 4, DAG 2, med betting tips og spil fiduser

Kampstart: Onsdag 6. november 2013, klokken 18:00
Det er Dag 2 i Champions League runde 4 efter tirsdagens flotte resultat af FCK. Galatasaray blev som bekendt sendt hjem til Tyrkiet med et nederlag på 1:0 til FCK. Gruppe B er helt åben nu fra 2. til 4. pladsen og det er reelt allerede afgjort, at Real Madrid snupper 1. pladsen. FCK stod for den største overraskelse af samtlige klubber i Champions League tirsdag aften. Spørgsmålet er, om der er overraskelser i vente i aften blandt de resterende kampe i Champions League runde 4.
Tirsdagens kampe gik faktisk overvejende, som vi havde forudsagt, blot var der et par overraskelser i form af uafgjorte resultater. Især var PSG´s 1:1 på hjemmebane mod upåagtede Anderlecht vel det mest overraskende resultat efter FCK´s triumf i Parken, for en ting er sikkert — resultatet i Parken i går var det mest overraskende set med mange udenlandske fodbold iagttageres øjne — dog ikke vores, vi havde en forventning om et godt resultat af løverne, som beskrevet i optakten til FCK kampen.
Nedenfor kan du læse Bookmaker´s spil fiduser til, hvordan kampene ender i onsdagens Champions League kampe og hvad man med snusfornuft kan odds´e på. Igen er det overvejende favoritterne, vi har fidus til, idet der er en tydelig tendens til, at de bedste hold faktisk har leveret og stadigvæk leverer varen.
Til nye tippere: Alle odds forslag nedenfor er lavet med udgangspunkt i odds fra bet365. Få en gratis konto på 5 minutter hér og spil selv med på fodbold kampene med 1000 kroner i bonus.
Betting Tips og Spil Fiduser:
18:00 Zenit St.petersborg - FC Porto
  • I den omvendte kamp på FC Porto´s hjemmebane Estadio do Dragao vandt Zenit St.petersborg en smal 0:1 for blot 2 uger siden. FC Porto har ambitioner om at komme langt og de er stort set med i Champions League hvert eneste år. Hvis ikke de er med her spiller de Europa League og i 2010/2011 sæsonen gik klubben hele vejen og vandt faktisk Europa League trofæet. Derfor er det også med garanti et hold meget tændte fodbold spillere, der i aften er på plyndringstogt på Petrovsky stadion. Bookmaker vurderer, at en af overraskelserne i aftenens udgave af Champions League er at finde i denne kamp og vi satser på et 2-tal til odds 3. Sekundært et ”X ”til odds 3,40 — men ret sikkert at FC Porto vil rejse hjem med point fra Rusland.
20:45 FC Barcelona - AC Milan
  • Lionel Messi er i scoringskrise. Den lille boldkunster har ikke scoret i 3. kampe i træk og spørgsmålet er, om det kommer til at ske i aften? Det tror vi, det gør. Vi tror han er indebrændt og vil bevise de andre offensive verdensprofiler Neymar, Sanchez, Iniesta, Xavi, Fabregas med flere, at han stadigvæk er éneren på hjemmebanen Camp Nou. I sidste sæson scorede den lille argentiner med den sublime teknik 60 mål for Barcelona og oveni havde han 16 assists!!! Simpelthen vanvittigt og genialt. Milan var på sin egen hjemmebane Giuseppe Meazza for blot 14. dage siden i stand til at hente en 1:1 på hjemmebane mod Barcelona, så det bliver yderst interessant at se om de igen i onsdagens opgør kan fravriste point fra Barcelona. I deres første møde scorede Lionel Messi det enlige mål for Barcelona, så han har allerede bevist, at han kan finde netmaskerne hos italienerne. Bookmaker mener, at Barcelona på hjemmebane vil tage styringen fra start og det er næsten utænkeligt at forestille sig, at Barcelona ikke vinder på hjemmebane og snupper den tredje sejr i gruppe H. Bookmaker anbefaler et 1-tal til odds 1,22, hvilket er MEGET sandsynligt. Barcelona har hjemmebanen, de har alle verdens stjernerne OG hvis de vil vinde førstepladsen i gruppen, så skal de vinde på hjemmebane over eksempelvis Milan.
20:45 Ajax Amsterdam - Celtic Glasgow
  • Ajax Amsterdam er ikke, hvad de har været. Holdet er en skygge af sig selv til tider. I Champions League ligger holdet i øjeblikket på en sidsteplads med blot 1 point. Ajax skuffede også for 14 dage siden ved at tabe 2:1 til netop Celtic og formåede blot akkurat i kampens døende sekunder at lave et reducerings mål sat ind af danske Lasse Schøne. Hvis Ajax vil noget med sin Champions League deltagelse, så SKAL kampen i dag vindes på Amsterdam Arena. Viljen til sejr og hjemmebane fordelen bliver, hvad der tipper ud til Ajax´fordel og Bookmaker mener at 1-tallet til odds 1,80 er ganske udmærket.
20:45 Borussia Dortmund — Arsenal
  • 2 jævnbyrdige mandskaber skal slås om, hvem der bliver bedst i gruppe F. Det omvendte opgør på Arsenals hjemmebane Emirates Stadium faldt ud til Dortmunds fordel via polske Robert Lewandowski, der er et decideret super angrebs es, når han er i scorings humør. Stuttgart fik i den hjemlige tyske Bundesliga ”en Lewandowski lektion” for blot 5 dage siden, da Robert lavede ÆGTE hat-trick for Dortmund. Dortmund er i det hele tiden en målmaskine og holdet laver ofte ufatteligt mange mål — dræbende effektiv offensiv. Dortmund var i stand til at slå Arsenal på udebane og bør også hente 3 point i aften på sin egen hjemmebane Signal Iduna Park med 1-tal til odds 1,70. Hold i øvrigt øje med Marco Reus — han er en fantastisk spiller på Dortmund´s hold.
20:45 Chelsea FC - FC Schalke 04
  • FC Schalke 04 vil gå efter en uafgjort efter de på hjemmebane sidst fik klø på 0:3 af netop Chelsea. Tror Chelsea vil få svært ved at gøre noget ved det og dette ligner et ”X” til odds 4,8, så gruppe E efter i aften stadigvæk vil være helt åben.
Odds på Champions League kampene dag 2 fra udvalgt bookmaker
Den nyeste opdaterede liste over odds kan hentes på bookmakerens hjemmeside bet365 her.
 
 
 
Grupperne i Champions League dag 2 INDEN de spiller runde 4
Alle favoritterne ligger allerede nummer 1 i samtlige grupper nedenfor.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3