top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-11-2013 Betting Tips; Superliga: Viborg - FCM, Kampstart 8. november, kl 18:30

Kampstart: Fredag 8. november 2013, kl 18:30
FCM har til tider været urørlige i superligaen i år. Inden de stødte ind i FCN 26. oktober i år, havde de ikke tabt en eneste kamp. Op til den ulykkelige kamp set med FCM briller havde holdet også blot formået at hente en stribe af uafgjorte resultater, så der var pludselig gået grus i maskineriet, hvilket vi tror blandt andet kan skyldes den megen fokus på klubbens økonomiske udfordringer. Isoleret set er det dog kun FCN, der i år har været i stand til at lure FCM spil stilen af, idet Esbjerg sidst fik kæmpe klø på 3:0 på MCH stadion.
Viborg er ikke et godt hold. De vil ingenting. Tror ikke på megen initiativ fra deres side i dag trods hjemmebane fordelen. Eneste sejr til Viborgenserne i deres seneste 5 kampe er en 4:1 over Vestsjælland.
 
Betting Tips:
  • FCM snupper de 3 point relativt ubesværet i dag mod et Viborg mandskab, der vil kæmpe for det ene point. Odds på 2-tal er på yderst lukrative 1,95.
Superligaens førerhold FCM mod oprykkerholdet Viborg
Det ligner et sikkert 2-tal. FCM er simpelthen et klart bedre hold end Viborg, der ikke vil spille fodbold i øjeblikket. Kampens resultat ender med 1:3 til FCM til odds 15.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3