top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-11-2013 Betting Tips til BUNDBRAG; Superliga: FC Nordsjælland - SønderjyskE, Kampstart 9. november, kl 17:00

Bundbrag i superligaen, FCN - SønderjyskE
Kampstart: Lørdag 9. november 2013, kl 17:00
 
22. september er datoen, som SønderjyskE stadigvæk snakker om til træning. 22. september slog de lørdagens modstander med 2:0. Den dato er noget helt specielt, for siden den tidlige søndag eftermiddag har SønderjyskE været på en meget trist rejse NED NED NED. 6 nederlag på stribe og det er faktisk sjældent, man ser et hold præstere så eftertrykkeligt decideret elendigt. Det var faktisk Fredericia, der i pokal turneringen tilsyneladende fjernede vinder mentaliteten fra SønderjyskE, som i de efterfølgende 5 superliga kampe har været rundhåndet med at give 3 point til alle sine modstandere.
FCN er på vej væk fra bunden og ligger på en 11. plads i skrivende stund, men den placering siger intet om FCN´s nuværende dagsform. FC Nordsjælland sprudler og har i de seneste 7 kampe hentet 5 sejre og en uafgjort. Simpelthen fantastisk den forvandling, der er sket på det hold, Bookmaker for et par måneder siden hentede flere stik hjem på, idet de dengang blot hentede resultater, der var et bundhold værdigt.
Betting Tips:
  • Glem FCK´s 4:0 fornylig over FCN. Husk i stedet på at FCN er fyldt med optimisme, de har eksempelvis slået ellers ubesejrede FCM 2 gange på en uge. Det kan ikke være en tilfældighed, FCN er bare godt spillende i øjeblikket. Meget sikkert 1-tal til odds 1,66 fra bet365, at FCN på hjemmebanen på Farum Park nakker SønderjyskE, der ikke kan noget som helst på grønsværen i øjeblikket. SønderjyskE vil formentlig gribe kampen an med et defensivt udgangspunkt, men det nytter ikke noget mod formstærke FC Nordsjælland.
FCN er sultne — de vil væk fra bunden
FCN kigger kun en vej i superliga tabellen og det er OP. Super dagsform, et hjemmebane publikum i ryggen og en modstander, der har tabt 6 kampe i træk. Det ligner et let bytte for Kasper Hjulmand´s teknisk dygtige ”tiger mænd”.
 
 
 
SønderjyskE er fuldstændigt gået i stå
Træneren Lars Søndergaard har meldt ud, at spillerne skal ”back to basics”, men det bliver ikke mod et hold, der der har vundet 5 af deres seneste 7 kampe!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3