top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-11-2013 Betting Tips; Superliga: OB - FC Vestsjælland, Kampstart 10. november, kl 14:00

Kampstart: Søndag 10. november 2013, kl 14:00
OB har spillet udmærket i de seneste kampe. Javist de tabte på et selvmål til AaB i den seneste superliga kamp og det blev også til et snævert 4:3 nederlag i Parken mod FCK. Ses der bort fra de 2 kampe, som sagtens begge kunne være endt uafgjort, så er der 3 sejre og 2 uafgjorte kampe at notere sig i OB´s resultat statistik. Kampen mod AaB viste også et hold, der i perioder havde nogle fremragende individuelle præstationer. OB har faktisk et okay mandskab i vores optik.
FC Vestsjælland er oprykker og ligger på en 10´ende plads i skrivende stund. Den placering siger intet, idet der blot er 5 point mellem nummer 11 og nummer 4 i tabellen. FC Vestsjælland har ikke ambitioner om at være tophold, men vil blot gerne overleve i superligaen.
  • Betting Tips: Det bliver OB, der skal skabe kampen. FC Vestsjælland vil slås alt de har lært for at få det ene point. Et ”X” til odds 3,50 er udmærket — men sejr til begge sider kan ikke udelukkes. Kampen er meget åben.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3