top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-11-2013 Betting Tips; Superliga: OB - FC Vestsjælland, Kampstart 10. november, kl 14:00

Kampstart: Søndag 10. november 2013, kl 14:00
OB har spillet udmærket i de seneste kampe. Javist de tabte på et selvmål til AaB i den seneste superliga kamp og det blev også til et snævert 4:3 nederlag i Parken mod FCK. Ses der bort fra de 2 kampe, som sagtens begge kunne være endt uafgjort, så er der 3 sejre og 2 uafgjorte kampe at notere sig i OB´s resultat statistik. Kampen mod AaB viste også et hold, der i perioder havde nogle fremragende individuelle præstationer. OB har faktisk et okay mandskab i vores optik.
FC Vestsjælland er oprykker og ligger på en 10´ende plads i skrivende stund. Den placering siger intet, idet der blot er 5 point mellem nummer 11 og nummer 4 i tabellen. FC Vestsjælland har ikke ambitioner om at være tophold, men vil blot gerne overleve i superligaen.
  • Betting Tips: Det bliver OB, der skal skabe kampen. FC Vestsjælland vil slås alt de har lært for at få det ene point. Et ”X” til odds 3,50 er udmærket — men sejr til begge sider kan ikke udelukkes. Kampen er meget åben.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3