top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-11-2013 Betting Tips; Superliga: Esbjerg - FCK, Kampstart 10. november, kl 17:00

Kampstart: Søndag 10. november 2013, kl 17:00
Esbjerg har succes i UEFA Europa League. Den seneste sejr i torsdags over Elfsborg cementerede blot vestjydernes niveau, når kampene som spillerne ”brænder for”, skal spilles. Esbjerg er nu som det første hold i Danmark i år sikret internationale fodbold kampe på den anden side af jul. FCK har stadigvæk muligheden også i Champions League, men det er ikke afgjort endnu. Esbjerg har derimod i superligaen i de seneste runder ikke været i stand til at få de nødvendige point, hvilket har resulteret i en hurtig retræte fra et sikkert tophold til et dårligt bundhold. Eneste sejre til Esbjerg i de seneste 7 kampe er 1:2 og 1:0 over modstanderen fra Europa League - svenske Elfsborg. Noget tyder på at Esbjerg´s spillestil er blevet luret af af de andre superliga hold — i hvert fald for en stud.
FCK derimod har succes over det hele. Senest i Parken hvor holdet ganske som vi forventede sparkede Galatasaray hjem til Istanbul med et 1:0 nederlag. KLASSE. FCK dominerede også første halvleg, så det var en fryd at se, hvordan et dansk hold kunne matche et dyrt klassemandskab fra udlandet i verdens hårdeste turnering Champions League. (Anden halvleg var dog ikke så god... Men FCK klarede det på et hængende hår) Eneste nederlag til FCK i de seneste 7 kampe var netop mod Galatasaray i den første kamp i Tyrkiet, men den kamp lærte FCK´erne meget af og nu er der gode chancer for at blive enten 2 ´er eller 3 ´er i gruppe C.
  • Betting Tips: FCK er helt klart favoritter i denne kamp. Esbjerg har altså problemer i øjeblikket især defensivt og vil med næsten statsgaranti lukke 2 mål ind. Spørgsmålet er om de får gang i deres offensive spillere, så de kan få scoret mange mål mod FCK. Det tror Bookmaker ikke er muligt, idet Esbjerg stadigvæk går rundt med hænderne i vejret efter den faktisk overraskende kvalifikation til videre deltagelse i Europa League. Tror FCK er så tændte på at komme LANGT VÆK fra bunden af superligaen, at der ikke bliver taget nogen chancer i Esbjerg og kun 3 point tæller i Ståle´s bog. Odds på 2-tal er på meget flotte 2,00.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3