top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-11-2013 Betting Tips; Superliga: Esbjerg - FCK, Kampstart 10. november, kl 17:00

Kampstart: Søndag 10. november 2013, kl 17:00
Esbjerg har succes i UEFA Europa League. Den seneste sejr i torsdags over Elfsborg cementerede blot vestjydernes niveau, når kampene som spillerne ”brænder for”, skal spilles. Esbjerg er nu som det første hold i Danmark i år sikret internationale fodbold kampe på den anden side af jul. FCK har stadigvæk muligheden også i Champions League, men det er ikke afgjort endnu. Esbjerg har derimod i superligaen i de seneste runder ikke været i stand til at få de nødvendige point, hvilket har resulteret i en hurtig retræte fra et sikkert tophold til et dårligt bundhold. Eneste sejre til Esbjerg i de seneste 7 kampe er 1:2 og 1:0 over modstanderen fra Europa League - svenske Elfsborg. Noget tyder på at Esbjerg´s spillestil er blevet luret af af de andre superliga hold — i hvert fald for en stud.
FCK derimod har succes over det hele. Senest i Parken hvor holdet ganske som vi forventede sparkede Galatasaray hjem til Istanbul med et 1:0 nederlag. KLASSE. FCK dominerede også første halvleg, så det var en fryd at se, hvordan et dansk hold kunne matche et dyrt klassemandskab fra udlandet i verdens hårdeste turnering Champions League. (Anden halvleg var dog ikke så god... Men FCK klarede det på et hængende hår) Eneste nederlag til FCK i de seneste 7 kampe var netop mod Galatasaray i den første kamp i Tyrkiet, men den kamp lærte FCK´erne meget af og nu er der gode chancer for at blive enten 2 ´er eller 3 ´er i gruppe C.
  • Betting Tips: FCK er helt klart favoritter i denne kamp. Esbjerg har altså problemer i øjeblikket især defensivt og vil med næsten statsgaranti lukke 2 mål ind. Spørgsmålet er om de får gang i deres offensive spillere, så de kan få scoret mange mål mod FCK. Det tror Bookmaker ikke er muligt, idet Esbjerg stadigvæk går rundt med hænderne i vejret efter den faktisk overraskende kvalifikation til videre deltagelse i Europa League. Tror FCK er så tændte på at komme LANGT VÆK fra bunden af superligaen, at der ikke bliver taget nogen chancer i Esbjerg og kun 3 point tæller i Ståle´s bog. Odds på 2-tal er på meget flotte 2,00.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3