top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-11-2013 Betting Tips; Superliga: Randers - AaB, Kampstart 11. november, kl 19:00

Kampstart: Mandag 11. november 2013, kl 19:00
Randers ligger på en 10-ende plads mod AaB på en 2. plads. Det ligner et sikkert 2- tal og AaB sejr mandag aften klokken 19:00 eller gør det? Faktisk er der blot 6 point mellem de 2 klubber, præcis som der er 6 point mellem AaB og FCM på en førsteplads. Årets superliga er uhyre tæt.
Det der er mest vigtigt at notere sig forud for dagens enlige superliga opgør, er, at AaB er knivskarpe på hjemmebanen i Aalborg, men når de spiller på udebane, så står det en del mere sløjt til med resultaterne. Blot ¼ del af årets point er hentet på udebane, og sidst Randers og AaB spillede på Randers stadion fik AaB efter et føringsmål af Kusk ikke noget som helst med hjem fra Randers. Kampen endte i øvrigt 3:2 til Randers.
Betting Tips:
  • Kampen bliver uden tvivl målrig igen. Begge hold vil frem på banen og Bookmaker tror på mange chancer i begge ender. Odds på over 2,5 mål til 1,95 er vores anbefaling til denne kamp.
  • Kampen kunne meget vel ende med 3:3 og odds på det resultat er skyhøjt på bet365 til 51.
  • Begge hold scorer naturligvis i denne kamp, til det er odds 1,72.
  • ”Randers Ronaldo” ala Ronnie Schwartz fra Randers kan ikke spille en kamp på hjemmebane mod AaB uden at score. Angriberen er brandvarm i front med mål i 2 af de seneste 3 kampe. Odds på ham som første målscorer er på 6,50 og virker som et godt bud. Ellers spil på ham som målscorer når som helst til odds 2,75
Service info til nye tips eksperter: Alle odds stammer fra bet365 her — få en konto med 1000 kroner til at odds ´e med — helt gratis i dag.
2 offensive mandskaber
AaB er ”næsten” helt oppe i toppen af superligaen, blot 6 point efter FCM. Randers er på den anden side á point med FC Nordsjælland, som er under nedrykningsstregen. Efter aftenens kamp ved vi mere om, hvem der er på vej op og hvem der er på vej ned. Kampen er uhyre interessant og kan ses live på TV3 Sport 1.
 
 
Stillingen i superligaen
Blot 6 point mellem nummer 2 og nummer 11 — uhyre tæt liga i år.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3