top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

Landskamp: Danmark - Norge 15. november 2013 med spil forslag

Venskabskamp mellem Danmark og Norge fredag den 15. november. Danmark er IKKE kvalificeret til VM i Brasilien i 2014, det er Norge heller ikke, men der er alligevel æren at spille om for begge lande. Danmark har desuden en landstræner, som har en kontrakt, der snart udløber og kampen mod Norge kan meget vel være den sidste indikator DBU skal bruge for at vurdere, om de ønsker at forlænge med Morten Olsen, for der er meget gode chancer for at landstræneren gerne selv fortsætter på posten, vurderer Bookmaker.
De hidtidige opgør mod Norge har ikke budt på målorgier og det forventer Bookmaker heller ikke kommer til at ske i denne venskabskamp. For det første er det BLOT en venskabskamp. For det andet er det vigtigste i denne type kampe, at landstrænerne for begge lande kan få testet deres spillere i en kamp, hvor resultatet ikke er altafgørende.
De sidste 3 møder mellem Norge og Danmark har fundet sted i perioden fra 2011 — 2012. Kampene endte 1:1, 2:0 og 1:1. Det er korrekt, at Danmark historisk har spillet flere kampe mod Norge, men så skal vi mere end 10 år tilbage og den slags statistik er ikke brugbar til noget som helst i dag.
Danmarks landsholdstrup mod Norge:
 • Stephan Andersen (Spiller i Real Betis)
 • Kasper Schmeichel (Spiller i Leicester City)
 • Jonas Løssl (Spiller i FC Midtjylland)
 • Daniel Agger (Spiller i Liverpool FC)
 • Andreas Bjelland (Spiller i FC Twente)
 • Simon Kjær (Spiller i Lille)
 • Lars Jacobsen (Spiller i FCK)
 • Peter Ankersen (Spiller i Esbjerg)
 • Nicolai Boilesen (Spiller i Ajax Amsterdam)
 • Jesper Juelsgård (Spiller i FCM)
 • William Kvist (Spiller i VfB Stuttgart)
 • Niki Zimling (Spiller i Mainz 05)
 • Casper Sloth (Spiller i AGF)
 • Leon Andreasen (Spiller i Hannover 96)
 • Christian Eriksen (Spiller i Tottenham Hotspur)
 • Michael Krohn-Dehli (Spiller i Celta Vigo)
 • Emil Larsen (Spiller i OB)
 • Viktor Fischer (Spiller i Ajax Amsterdam)
 • Kasper Kusk (Spiller i AaB)
 • Nicolai Jørgensen (Spiller i FCK)
 • Nicklas Bendtner (Spiller i Arsenal F.C.)
 • Nicklas Helenius (Spiller i Aston Villa)
 • Morten ”Duncan” Rasmussen (Skadet)
 • Nicki Bille Nielsen (Skadet)
På papiret har Danmark en meget bedre trup end Norge. Danmark har blandt andet verdensstjernerne, der spiller i udlandet: Daniel Agger, Simon Kjær, William Kvist, Christian Eriksen og Nicklas Bendtner. I Danmark har vi Emil Larsen, hat-trick skytten i mandagens superliga opgør ”Randers-AaB” Kasper Kusk og FCK profilen, den gamle traver Lars Jacobsen, er så småt også ved at komme op i højeste gear. Morten Olsen kan derfor stille med et stærkt hold, trods det at Duncan og Bille ikke kan være med mod Norge — måske er det ligefrem en fordel, da Morten Olsen nu er tvunget til at vælge blandt de andre og efter vores mening bedre spillere på landsholdet.
Malta kampen den 15. oktober var en stor kamp af Danmark på en billig baggrund. Danmark vandt 6:0, men husk på at kampen ikke betød noget og alligevel gav spillerne sig 100%. Det vidner om stærk moral. Danmarks møde mod Italien på hjemmebanen i parken 11. oktober endte set med danske øjne ulykkeligt, idet Danmark indtil kampens døende sekunder faktisk lå til at vinde kampen. Alligvel var Italien heldige med at score et mål på deres sidste målchance og Danmarks drøm om deltagelse ved VM i Brasilien var endegyldigt ødelagt. Kæmpe ØV.
Italien kampen havde ellers alle ingredienserne til en top kamp. Danmark startede med at komme bagud mod Italien. Den udskældte antihelt Nicklas Bendtner scorerede 2 mål og var pludselig blevet den tilbagevendte helt, men skæbnen ville det anderledes og i stedet måtte vi nøjes med VM bold foran tv skærmen til næste år.
Betting Tips:
 • Husk på dette er en venskabskamp. Statistikken viser dog, at Danmark og Norge ikke har for vane at spille målrige kampe og eftersom kampen ikke betyder ret meget — så er sandsynligheden for en målrig kamp meget lille. Odds på under 2,5 mål er på 1,66.
 • Vores hoved tip til denne kamp er dog dansk sejr på 1-tal til odds 1,83 — faktisk et højt odds. Danmarks nye ”Laudrup” Christian Eriksen kan alene afgøre kampen og med Bendtner og Kusk i front er det nærmest umuligt at forestille sig, at Danmark ikke minimum scorer 1 eller 2 mål. Defensivt har Danmark Agger, Kjær og Co. — Danmark er faktisk ret gode på de fleste pladser.
 • 2:0 til Danmark er oppe i odds 8,00 og er et meget sandsynligt resultat på hjemmebane.
 • Første målscorer er mest sandsynligt vil komme fra: Nicklas Bendtner til odds 5,50 . Sekundært har Bookmaker fidus til Christian Eriksen til odds 11 og yderst giftige Kasper Kusk til odds 13.
Her kan du spille på kampen: Alle odds kommer fra Europa´s største bookmaker bet365 — som alle der odds´er bør have en konto hos. Nye kunder får 1000 kroner i velkomst bonus.
 
Danmark er favoritter
Norge er Danmarks lillebror OGSÅ i fodbold. Danmark bør ikke få problemer med at vinde denne fodbold kamp, idet vi har masser af profiler der kan afgøre kampen.
 
Danmark var tæt på mod Italien og bankede Malta 6:0
Danmark er et meget godt hold og vi burde have kvalificeret os til VM i Brasilien.
 
 
 
Norge har ikke spillet godt
Norge har blot fået 12 point i 10 kampe i deres kvalifikationsgruppe.
 
 
Se gratis fodbold tv på computeren via live streaming fra bet365
Landskampen mellem Danmark og Norge kan naturligvis ses direkte på TV2 fra 18:50 fredag den 15. november. Vild Med Dans med publikums favoritten Allan Simonsen bliver sendt lige efter kampen. Er du interesseret i flere landskampe, så er der faktisk gratis adgang via computeren. Landskampen mellem Belgien og Columbia bliver fx sendt gratis til alle bet365 kunder den 14. november fra klokken 21:00 og den skal vi i hvert fald se.
Dette skal du gøre for at få gratis fodbold tv fra bet365
 1. Du skal have internet forbindelse
 2. Opret en gratis konto på bet365 her (Tager 2 minutter)
 3. Indsæt et beløb på din bookmaker konto (Intet minimums beløb)
 4. Klik på ”live billeder” oppe i højre del af skærmen på bet365
 5. Du har nu gratis tv og der bliver aldrig trukket en krone for denne tv service. Pengene du har på bookmaker kontoen er til at spille med, hvis du får lyst.
Norske kommentatorer er super sjove
Har du mulighed for at se kampen på norsk tv - så gør det. Det er meget morsomt at høre, hvor medlevende de norske kommentatorer er.
God kamp
 
Få en konto på bet365 i dag og profitér på, at Danmark har et klassemandskab. 1000 kroner i gratis bonus til alle nye kunder. Opret konto nu.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3