top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-11-2013 Spil Fiduser: Play Off VM Kampe; Kampstart 15. november, kl 20:00

Kampstart: Fredag 15. november 2013, kl 20:00
VM kvalifikationskampene fredag aften er de første Play Off kampe for de bedste 2´ere fra VM kvalifikationsgrupperne. Danmark var som bekendt dårligste 2´er - i det regnskab og derfor spiller Danmark blot en venskabskamp mod Norge i aften. Danmark skal IKKE med til VM i Brasilien, men det er der til gengæld 8 hold, der endnu har muligheden for at kvalificere sig til.
Der er nogle tæt på vanvittigt interessante opgør i disse Play Off kampe. Verdens stjernen Ronaldo, der til daglig er spydspids for Real Madrid tørner ud for Portugal, skal i direkte duel med den i nogen henseender endnu større personlighed i skikkelse af Zlatan Ibrahomovic fra Sverige. Efter Bookmaker´s opfattelse 2 af de mest interessante, farverige og ikke mindst sindssygt målgiftige angribere i verden. Zlatan er eksempelvis nomineret til at have scoret årets mål. Ronaldo — hvem kender ikke ham? Han er formentlig den mest omtalte angriber i verden.
 
Alle Play Off kampene kan ses ganske gratis på bet365 via live streaming. Danmarks kamp mod Norge sendes klokken 19:00 på TV2 og derefter zapper man blot ind på bet365 og kan følge alle kampene nedenfor helt gratis via sin internetforbindelse — det virker supergodt.
  • 20:00 Island — Kroatien
  • 20:45 Grækenland — Rumænien
  • 20:45 Portugal — Sverige
  • 20:45 Ukraine — Frankrig
Service info: Alle disse kampe bliver sendt gratis til alle kunder med et brugernavn på bet365. Få konto her og få gratis VM fodbold tv.
Betting tips og spil fiduser til aftenens Play Off kampe til VM i Brasilien 2014:
20:00 Island — Kroatien
  • Vores islandske brødre har faktisk gjort det ganske godt indtil nu. De spiller Play Off kampe på bekostning af Norge. Ikke mindst i deres kamp mod vinderen - Schweiz, i gruppe 5. Island var den 6. september på Schweiz´hjemmebane, Stade de Suisse, i Bern bagud 3:1 ved pausen og alligevel formåede Island at bevare roen og troen på, at de faktisk godt kunne få noget med hjem — selv da de kom bagud 4:1! Hat-tricks skytten Johann Gudmundsson leverede et forrygende mål-show og kampen endte 4:4. Island har et godt landshold. Oddset på Islandsk sejr og et 1-tal er meget højt i betragtning af, at kampen er totalt åben. Odds på 4,50 på Islandsk sejr er det mest sandsynlige trods det bookmakerne prøver at narre os til at satse på et 2-tal til odds 1,95. Kampens resultat ligner en 1:0 til odds 10 og der bliver maksimalt scoret under 2,5 mål til odds 1,57.
20:45 Portugal — Sverige
  • Cristiano Ronaldo i direkte duel med Zlatan Ibrahimovic. Det er uden tvivl den mest interessante Play Off kamp i aften. Denne kamp er også totalt åben og vi vurderer ikke, der er nogen favoritter. Alt kan ske men målrig kamp, det tror vi på. Ronaldo scorer helt sikkert mål på hjemmebanen Estadio da Luz i Portugal og sandsynligheden for at Zlatan også scorer mål, når svenskerne er kommet bagud — den er stor. Bookmaker tror mest på en uafgjort i dette opgør til odds 4,00 — så dette opgør bliver først endeligt afgjort på tirsdag, når der er returkamp i Sverige.
20:45 Ukraine — Frankrig
  • Det er skuffende og en smule pinligt for Frankrig, at de ikke allerede er kvalificeret til VM i Brasilien til næste år. Et hurtigt blik på gruppe I viser dog, at landet er henvist til Play Off kampe på grund af Spanien, som vandt gruppe I snævert foran Frankrig. Derfor er der ikke så meget andet at sige end — et VM uden Frankrig er utænkeligt. Ukraine som er aftenens modstander vil dog ikke lægge sig ned uden kamp. Ukraine er særdeles giftige offensivt og har i sin gruppe en målscore på +24 i 10 kampe! Ukraine har fordel af en hjemmebane med et skrigende medrivende publikum på Olimpiysky National Sports Complex stadion. Igen hælder Bookmaker til et ”X” til odds 3,20 — vi tror Frankrig regner med at kunne ordne Ukraine på sin egen hjemmebane på tirsdag, når der er returkamp.
Kom i gang med at oddse i dag: Alle odds er fra bet365 — som har de bedste odds og gratis live streaming af alle Play Off kampene fredag aften. Få gratis 1000 kroner bonus til at spille på VM fodbold kampene med. Opret en konto nu her.
Odds på Play Off VM kampene fra udvalgt bookmaker
Se de nyeste odds på bet365 her
 
 
Play Off kampe — blot 2 kampe og VM kvalifikationen er i hus
Efter en lang og opslidende kamp i VM kvalifikations grupperne, er der stadigvæk 8 hold, der i dag og på tirsdag får afgjort deres skæbne med hensyn til VM i Brasilien 2014. Alle hold er ufatteligt tæt på og i spil fiduserne ovenfor, kan du læse hvor vi mener kampene ender i dag.
God kamp!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3