top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

15-11-2013 Spil Fiduser: Play Off VM Kampe; Kampstart 15. november, kl 20:00

Kampstart: Fredag 15. november 2013, kl 20:00
VM kvalifikationskampene fredag aften er de første Play Off kampe for de bedste 2´ere fra VM kvalifikationsgrupperne. Danmark var som bekendt dårligste 2´er - i det regnskab og derfor spiller Danmark blot en venskabskamp mod Norge i aften. Danmark skal IKKE med til VM i Brasilien, men det er der til gengæld 8 hold, der endnu har muligheden for at kvalificere sig til.
Der er nogle tæt på vanvittigt interessante opgør i disse Play Off kampe. Verdens stjernen Ronaldo, der til daglig er spydspids for Real Madrid tørner ud for Portugal, skal i direkte duel med den i nogen henseender endnu større personlighed i skikkelse af Zlatan Ibrahomovic fra Sverige. Efter Bookmaker´s opfattelse 2 af de mest interessante, farverige og ikke mindst sindssygt målgiftige angribere i verden. Zlatan er eksempelvis nomineret til at have scoret årets mål. Ronaldo — hvem kender ikke ham? Han er formentlig den mest omtalte angriber i verden.
 
Alle Play Off kampene kan ses ganske gratis på bet365 via live streaming. Danmarks kamp mod Norge sendes klokken 19:00 på TV2 og derefter zapper man blot ind på bet365 og kan følge alle kampene nedenfor helt gratis via sin internetforbindelse — det virker supergodt.
  • 20:00 Island — Kroatien
  • 20:45 Grækenland — Rumænien
  • 20:45 Portugal — Sverige
  • 20:45 Ukraine — Frankrig
Service info: Alle disse kampe bliver sendt gratis til alle kunder med et brugernavn på bet365. Få konto her og få gratis VM fodbold tv.
Betting tips og spil fiduser til aftenens Play Off kampe til VM i Brasilien 2014:
20:00 Island — Kroatien
  • Vores islandske brødre har faktisk gjort det ganske godt indtil nu. De spiller Play Off kampe på bekostning af Norge. Ikke mindst i deres kamp mod vinderen - Schweiz, i gruppe 5. Island var den 6. september på Schweiz´hjemmebane, Stade de Suisse, i Bern bagud 3:1 ved pausen og alligevel formåede Island at bevare roen og troen på, at de faktisk godt kunne få noget med hjem — selv da de kom bagud 4:1! Hat-tricks skytten Johann Gudmundsson leverede et forrygende mål-show og kampen endte 4:4. Island har et godt landshold. Oddset på Islandsk sejr og et 1-tal er meget højt i betragtning af, at kampen er totalt åben. Odds på 4,50 på Islandsk sejr er det mest sandsynlige trods det bookmakerne prøver at narre os til at satse på et 2-tal til odds 1,95. Kampens resultat ligner en 1:0 til odds 10 og der bliver maksimalt scoret under 2,5 mål til odds 1,57.
20:45 Portugal — Sverige
  • Cristiano Ronaldo i direkte duel med Zlatan Ibrahimovic. Det er uden tvivl den mest interessante Play Off kamp i aften. Denne kamp er også totalt åben og vi vurderer ikke, der er nogen favoritter. Alt kan ske men målrig kamp, det tror vi på. Ronaldo scorer helt sikkert mål på hjemmebanen Estadio da Luz i Portugal og sandsynligheden for at Zlatan også scorer mål, når svenskerne er kommet bagud — den er stor. Bookmaker tror mest på en uafgjort i dette opgør til odds 4,00 — så dette opgør bliver først endeligt afgjort på tirsdag, når der er returkamp i Sverige.
20:45 Ukraine — Frankrig
  • Det er skuffende og en smule pinligt for Frankrig, at de ikke allerede er kvalificeret til VM i Brasilien til næste år. Et hurtigt blik på gruppe I viser dog, at landet er henvist til Play Off kampe på grund af Spanien, som vandt gruppe I snævert foran Frankrig. Derfor er der ikke så meget andet at sige end — et VM uden Frankrig er utænkeligt. Ukraine som er aftenens modstander vil dog ikke lægge sig ned uden kamp. Ukraine er særdeles giftige offensivt og har i sin gruppe en målscore på +24 i 10 kampe! Ukraine har fordel af en hjemmebane med et skrigende medrivende publikum på Olimpiysky National Sports Complex stadion. Igen hælder Bookmaker til et ”X” til odds 3,20 — vi tror Frankrig regner med at kunne ordne Ukraine på sin egen hjemmebane på tirsdag, når der er returkamp.
Kom i gang med at oddse i dag: Alle odds er fra bet365 — som har de bedste odds og gratis live streaming af alle Play Off kampene fredag aften. Få gratis 1000 kroner bonus til at spille på VM fodbold kampene med. Opret en konto nu her.
Odds på Play Off VM kampene fra udvalgt bookmaker
Se de nyeste odds på bet365 her
 
 
Play Off kampe — blot 2 kampe og VM kvalifikationen er i hus
Efter en lang og opslidende kamp i VM kvalifikations grupperne, er der stadigvæk 8 hold, der i dag og på tirsdag får afgjort deres skæbne med hensyn til VM i Brasilien 2014. Alle hold er ufatteligt tæt på og i spil fiduserne ovenfor, kan du læse hvor vi mener kampene ender i dag.
God kamp!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3