top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-11-2013 Spilfiduser til VM Kvalifikation 2014, Afrika CAF, Playoff kampe

Fodbold er den mest populære sportsgren i verden og i øjeblikket er der en række særdeles vigtige kampe i vente på det afrikanske kontinent. Bookmaker mener der er god værdi i flere af kampene her og vi giver nedenfor vores bud på resultaterne i 4 forskellige Play Off opgør.
Lørdag, 16.11
20:00 Senegal — Elfenbenskysten
Første opgør mellem Senegal og Elfenbenskysten endte med hjemmesejr til Elfenbenskysten på 3:1. Lørdag aften er det Senegal, der skal forsøge at revancere sig på eget græs. Odds på senegalesisk sejr er oppe i 5,00 trods hjemmebane fordelen. Afrikansk fodbold kan til tider være ret uforudsigeligt og en hjemmesejr er ikke utænkelig. Senegal vandt suverænt sin kvalifikations gruppe J med 12 point og gik ubesejret igennem alle kampene.
  • Betting Tips: Senegal vil kæmpe med ALT for at kvalificere sig til næste års VM i Brasilien. Landet er allerede bagud på point i kraft af 3:1 nederlaget den 12. oktober i år mod Elfenbenskysten, men Senegals præstationer i gruppespillet har vist, at landet har et godt fodboldhold og er meget svære at slå. Elfenbenskysten vil møde op med et defensivt udgangspunkt, idet de allerede fører, men vi tror på senegalesisk storm mod Elefenbenskystens mål og 1-tallet er ikke utænkeligt til et super odds på 5,00.
Søndag, 17.11
15:00 Cameroun — Tunesien
Første opgør mellem disse 2 nationer endte målløst og derfor skal denne Play Off kamp afgøres endeligt på Cameroun´s eget græs. Cameroun er et hold, der ved tidligere slutrunder har imponeret med deres spil. I Tunesien møder de et hold, de også BØR kunne slå på selv en halvsløj dag.
  • Betting Tips: Cameroun kan selv afgøre tingene på eget græs. Dette afrikanske opgør virker relativt sikkert, idet et VM uden Cameroun ikke virker sandsynligt. 1-tallet fåes til odds 1,70 og er ganske fornuftigt. Tunesien kan ikke stille meget op.
Tirsdag, 19.11
17:00 Egypten — Ghana
  • Ghana vandt det første opgør med 6:1 på hjemmebane. Egypten virker derfor nærmest chanceløse med hensyn til deres muligheder for at kvalificere sig til VM i Brasilien. Tror dog mest på en smal hjemmesejr til Egypten til odds 2,05, idet landet foran et hjemmepublikum vil forsøge at redde æren. Ghana har INTET at spille for — så sikkert 1-tal.
19:15 Algeriet — Burkina Faso
  • En meget åben kamp. Ingen åbenlyse favoritter og første opgør endte med mange mål i begge ender, idet Burkina Faso vandt kampen 3:2. Vores bedste bud på denne kamp er over 2,5 mål til odds 2,25.
Odds på kampene fra tilfældig bookmaker
I dette eksempel er odds´ene fra bet365 her.
 
Afrika elsker fodbold
Fodbold samler nationer og Afrika er også et af de lande, hvor fodbold er den mest populære sportsgren.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3