top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-11-2013 Betting Tips; DBU Pokalen: Hobro - FC Nordsjælland, Kampstart 18. november, kl 21:00

Kampstart: Mandag 18. november 2013, kl 21:00
Hobro fører 1. divison (aka Nordicbet Ligaen) i fodbold suverænt med 38 point. Det er blevet til 12 sejre, 2 uafgjort og blot 2 nederlag i 16 kampe. Hobro har et fantastisk fodboldhold, synes vi og er i den grad parat til at rykke ind i superligaen i næste sæson, som holdet spiller i øjeblikket. De seneste 6 kampe Hobro har spillet er blevet til 5 sejre og en uafgjort.
FC Nordsjælland har ikke været i omdrejninger i starten af sæsonen, men de seneste par måneder har sjællænderne vist ganske lovende takter. Lige bortset fra 4:0 forskrækkelsen mod FCK, er dagsformen for FCN i de seneste 6 kampe ud af 7 på nøjagtig det samme, som for Hobro´s vedkommende. Det er blevet til 5 sejre og en uafgjort.
  • Betting Tips: Naturligvis er der niveau forskelle mellem 1. division og superligaen. I tilfældet Hobro og FCN er der derimod ikke tale om nogen nævneværdig forskel og det ekstremt høje odds på 1-tal på 4,50 og Hobro sejr virker som ganske godt betalt for det er meget sandsynligt! Kampen er total åben og Hobro vil satse hele butikken for at kvalificere sig videre i DBU pokal turneringen, mens FCN formentlig ikke kan undgå at undervurdere Hobro. Hobro har i denne sæson spillet 8 hjemmekampe på deres hjemmebane DS Arena og alle kampe er vundet af Hobro. De tidligere superliga mandskaber fra Silkeborg og Lyngby er begge blevet sendt hjem med voldsomme nederlag på 5:0 og 3:0. Hobro er ubesejret på hjemmebane i 182 dage, så Hjulmands tropper får det mere end svært i aften klokken 21:00 i Hobro.
TIP: Besøg bet365 eller en af de andre bookmakere på Bookmaker.dk, hvis du vil oddse på denne kamp med bonus penge.
Hobro er ubesejret 8 kampe i træk på hjemmebane
FCN får meget svært ved at vinde over et tændt og top motiveret Hobro på hjemmebane på DS Arena.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3