top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-11-2013 VM Kvalifikations landskampe Anden Del. Spil fiduser til Portugal - Sverige

Anden runde af VM kvalifikationskampene skal spilles tirsdag aften. Kampen der får størst opmærksomhed er Portugal mod Sverige og det skyldes naturligvis de 2 voldsomt populære og dygtige angribere henholdsvis Zlatan Ibrahimovic fra Sverige og Ronaldo fra Portugal. I det første møde for fire dage siden var det Ronaldo, der trak sig sejrrigt ud af opgøret via en scoring og smal 1:0 til Portugal. Zlatan har formentlig ”kogt” godt og grundigt i dagene op til i dag, så Bookmaker forventer en meget tændt angriber der vil gøre alt for at score og hjælpe Sverige videre til VM i Brasilien.
20:00 Rumænien - Grækenland
  • Grækenland vandt den første kamp sikkert med 3:1. Grækenland går med andre ord ikke efter en sejr, idet eksempelvis uafgjort er nok for at de er kvalificeret til VM i Brasilien til næste år. Et ”X” giver odds 3,30 og er det mest sandsynlige resultat.
20:15 Kroatien - Island
  • Island overraskede mange ikke mindst dem selv ved at få 0:0 i det første møde med Kroatien. Alle tror at naturligvis vinder Kroatien på hjemmebane over upåagtede Island. Den galej hopper Bookmaker ikke på. Oddset på et 2-tal på 13,00 har en enorm værdi. Mest sandsynligt er dog endnu en uafgjort i ordinær tid og et ”X” giver flotte 5,00 — det spiller vi på.
20:45 Sverige - Portugal
  • Cristiano Ronaldo scorede kampens eneste mål i den første Play Off kamp mellem Sverige og Portugal. Ingen tvivl om at især én person på svenskernes hold er meget Portugal. Historisk set er de seneste3 møder mellem disse 2 nationer endt med ganske få mål. Meget af virakken omkring dette opgør går på 2 spillere, men vi glemmer at det er Portugal mod Sverige og ikke Real Madrid mod Paris SG. Dømt ud fra det første møde mellem Portugal og Sverige, så tror Bookmaker IKKE på mange mål, så vores bedste bud på et odds objekt er under 2,5 mål til odds 1,70. Kampens første målscorer er enten Ronaldo eller Zlatan. Begge giver odds 5 fra bet365, hvilket opfordrer til en helgardering. Kampen ender uafgjort og Portugal går videre.
21:00 Frankrig — Ukraine
  • Frankrig har ryggen mod muren. Landet SKAL vinde denne kamp efter de sensationelt tabte til Ukraine på Olimpiysky National Sports Complex med 2:0. Odds på Fransk sejr tirsdag aften er på blot 1,44 — hvilket er rystende lavt. Endnu bedre odds er der på en 2:0 til Frankrig til odds 5,50, hvilket kræver forlænget spilletid. Til de dristige er der odds 9 på Ukrainsk sejr på Stade de France stadion og er der nogen hold, der kan slå et fransk hold på hjemmebane, så er det faktisk Ukraine. Ukraine taber meget sjældent fodboldkampe. De seneste 7 kampe er blevet til 6 sejre og 1 uafgjort. I landets VM kvalifikations gruppe H blev det til 6 sejre, 3 uafgjorte og 1 nederlag, men med en målscore på +24 — vidner om en glødende offensiv!!!
TIP: Alle odds kommer fra bet365 - et naturligt førstevalg til odds på nettet - få konto her.
Odds fra udvalgt bookmaker på VM Play Off kampene
Islandsk sejr giver odds 13 - det er ikke usandsynligt og der sker altid overraskelser!
 
VM i Brasilien
 
Andre landskampe der spilles i dag og i morgen
Disse landskampe er blot for sjov, idet der ikke er noget på spil for landene. Oddsene er fra bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3