top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-11-2013 Vild Med Dans 2013 — Allan Simonsen vinder til odds 1,45 - Kanon værdi

Vild Med Dans 2013 er blevet et viralt fænomen i Danmark. Alle taler om det. Alle skriver om det. Banner annoncerne til superliga kampene er prydet med reklame budskaber fra Ekstra Bladet. Reklamerne opfordrer danskerne til at stemme på Allan — helt ærligt, EB mangler seriøst læsere til deres avis, når de føler sig nødsaget til at kanibalisere på andre mediers, i dette tilfælde TV2´s, åbenbare folkelige succes.
Vild Med Dans var blevet noget ”støvet” — indtil Spurven fra Vejle i skikkelse af fodbold helten fra 70erne og 80erne — Allan Simonsen — trådte ind på scenen. Pludselig er der skabt fornyet interesse om underholdnings programmet og nye seere kommer til hele tiden. Folk der ikke havde set programmet Vild Med Dans før, kender nu til denne Prime Time produktion ene og alene på grund af fænomenet Allan Simonsen.
 
Det du skal gøre nu, hvis du er smart, det er at lukrere på en næsten 100% sikker gevinst. De sociale medier lyver ikke. De er som en opinions undersøgelse og der er ingen tvivl. Det danske folk kan lide Allan Simonsen og jo mere ”dans kyndige eksperter” eksempelvis dommerne i Vild Med Dans kritiserer Allan Simonsen, des mere elsker det danske folk ham.
Betting Tips og spil fiduser til Vild Med Dans:
  • Eksempel 1: Den 17. november lavede Go´Morgen Danmark et festligt indslag, hvor 2 tidligere professionelle dansere fra Vild Med dans Malene Østergaard og Thomas Evers Poulsen skulle demonstrere, hvordan man til julefrokosten kunne danse som Allan Simonsen. Ganske morsomt og harmløst indslag, i samme stil som hvad Live fra Bremen eller Cirkus Revyen eller lignende underholdningsshows kunne finde på. Det må man bare ikke, når manden der bliver gjort grin med er Allan Simonsen. Afstemninger på nettet viser, at mere end 70% mener, der var tale om voksen mobning og ikke blot sjov og ballade. Linket til videoen kan ses her
  • Eksempel 2: Marianne Eihilt har udtalt til BT: ”Der er ingen tvivl om, at han vinder. Men det er synd for programmet, som fortjener at blive behandlet med en vis seriøsitet.” Hun er blot en af flere professionelle dansere, som kan se at uanset at Allan Simonsen ikke er blandt de bedste, så stemmer os seere ham videre fredag efter fredag. Allan Simonsen er et fænomen og DERFOR vinder han.
  • Eksempel 3: De sociale medier lyver ikke og dette er den primære grund til, at man SKAL spille på Vild Med Dans udfaldet. Især EB gør sit for at lukrere på TV2´s seer magnet og avisen laver daglig viral markedsføring for Allan Simonsen blandt andet via den såkaldte ”Allan Alarmen”. På denne side på EB her kan du i grafikken se ganske tydeligt, hvem der vinder Vild Med Dans. Allan har i skrivende stund 12851 Likes. Mie og Mads som er de nærmeste forfølgere har blot 4166 Likes. Vild Med Dans er en popularitets konkurrence og har intet med danse evner at gøre i dette års udgave. Derfor dette er tæt på det mest sikre spil objekt overhovedet i øjeblikket. Desuden vil det være selvforstærkende, jo flere der vælger at spille på netop Allan og Sofie som vindere, idet vi via sms stemmer selv kan vælge, hvem der skal vinde. Den mulighed har vi aldrig i gængse sports spil fx fodbold. Sidst bookmaker anbefalede jer læsere at gamble på ”alternative spil objekter” var i Eurovision Song Contest aka Melodi Grand Prix, der ganske som forventet og forudsagt af de sociale medier, blev en dansk vinder. Du kan læse den artikel her på Bookmaker.dk
Kom i gang
Det skal du gøre: Få en konto hos en eller flere bookmakere med bonus og spil på Allan Simonsen som vinder af Vild Med Dans. Bet365 giver i øjeblikket odds 1,45 på Allan som vinder, det er en forrentning på 45% - det er sku´ meget godt på et næsten sure bet.
Odds på Allan Simonsen fra udvalgte bookmakere
  • Bet365 — odds 1,45 (Har det bedste odds med 45% forrentning og 1000 kroner bonus) Bookmaker.dk anbefaler!
  • En anden bookmaker som også åbner muligheden for at spille på denne folkelige begivenhed er Tipico, hvor oddset er på lidt lavere niveau — odds 1,40
Danmark er vilde med Allan Simonsen
Allan Simonsen er blevet et fænomen - alle snakker om ham - alle har en mening om hele dette danse cirkus.
 
Dans er sjovt
De fleste af os der bor i Danmark kan ikke danse. Derfor er det skønt at se på Allan Simonsen, der uge efter uge kæmper trods alle de "kloge" danse orakler er imod ham. Det kan vi godt lide - dansk mentalitet.
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3