top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

20-11-2013 Vild Med Dans 2013 — Allan Simonsen vinder til odds 1,45 - Kanon værdi

Vild Med Dans 2013 er blevet et viralt fænomen i Danmark. Alle taler om det. Alle skriver om det. Banner annoncerne til superliga kampene er prydet med reklame budskaber fra Ekstra Bladet. Reklamerne opfordrer danskerne til at stemme på Allan — helt ærligt, EB mangler seriøst læsere til deres avis, når de føler sig nødsaget til at kanibalisere på andre mediers, i dette tilfælde TV2´s, åbenbare folkelige succes.
Vild Med Dans var blevet noget ”støvet” — indtil Spurven fra Vejle i skikkelse af fodbold helten fra 70erne og 80erne — Allan Simonsen — trådte ind på scenen. Pludselig er der skabt fornyet interesse om underholdnings programmet og nye seere kommer til hele tiden. Folk der ikke havde set programmet Vild Med Dans før, kender nu til denne Prime Time produktion ene og alene på grund af fænomenet Allan Simonsen.
 
Det du skal gøre nu, hvis du er smart, det er at lukrere på en næsten 100% sikker gevinst. De sociale medier lyver ikke. De er som en opinions undersøgelse og der er ingen tvivl. Det danske folk kan lide Allan Simonsen og jo mere ”dans kyndige eksperter” eksempelvis dommerne i Vild Med Dans kritiserer Allan Simonsen, des mere elsker det danske folk ham.
Betting Tips og spil fiduser til Vild Med Dans:
  • Eksempel 1: Den 17. november lavede Go´Morgen Danmark et festligt indslag, hvor 2 tidligere professionelle dansere fra Vild Med dans Malene Østergaard og Thomas Evers Poulsen skulle demonstrere, hvordan man til julefrokosten kunne danse som Allan Simonsen. Ganske morsomt og harmløst indslag, i samme stil som hvad Live fra Bremen eller Cirkus Revyen eller lignende underholdningsshows kunne finde på. Det må man bare ikke, når manden der bliver gjort grin med er Allan Simonsen. Afstemninger på nettet viser, at mere end 70% mener, der var tale om voksen mobning og ikke blot sjov og ballade. Linket til videoen kan ses her
  • Eksempel 2: Marianne Eihilt har udtalt til BT: ”Der er ingen tvivl om, at han vinder. Men det er synd for programmet, som fortjener at blive behandlet med en vis seriøsitet.” Hun er blot en af flere professionelle dansere, som kan se at uanset at Allan Simonsen ikke er blandt de bedste, så stemmer os seere ham videre fredag efter fredag. Allan Simonsen er et fænomen og DERFOR vinder han.
  • Eksempel 3: De sociale medier lyver ikke og dette er den primære grund til, at man SKAL spille på Vild Med Dans udfaldet. Især EB gør sit for at lukrere på TV2´s seer magnet og avisen laver daglig viral markedsføring for Allan Simonsen blandt andet via den såkaldte ”Allan Alarmen”. På denne side på EB her kan du i grafikken se ganske tydeligt, hvem der vinder Vild Med Dans. Allan har i skrivende stund 12851 Likes. Mie og Mads som er de nærmeste forfølgere har blot 4166 Likes. Vild Med Dans er en popularitets konkurrence og har intet med danse evner at gøre i dette års udgave. Derfor dette er tæt på det mest sikre spil objekt overhovedet i øjeblikket. Desuden vil det være selvforstærkende, jo flere der vælger at spille på netop Allan og Sofie som vindere, idet vi via sms stemmer selv kan vælge, hvem der skal vinde. Den mulighed har vi aldrig i gængse sports spil fx fodbold. Sidst bookmaker anbefalede jer læsere at gamble på ”alternative spil objekter” var i Eurovision Song Contest aka Melodi Grand Prix, der ganske som forventet og forudsagt af de sociale medier, blev en dansk vinder. Du kan læse den artikel her på Bookmaker.dk
Kom i gang
Det skal du gøre: Få en konto hos en eller flere bookmakere med bonus og spil på Allan Simonsen som vinder af Vild Med Dans. Bet365 giver i øjeblikket odds 1,45 på Allan som vinder, det er en forrentning på 45% - det er sku´ meget godt på et næsten sure bet.
Odds på Allan Simonsen fra udvalgte bookmakere
  • Bet365 — odds 1,45 (Har det bedste odds med 45% forrentning og 1000 kroner bonus) Bookmaker.dk anbefaler!
  • En anden bookmaker som også åbner muligheden for at spille på denne folkelige begivenhed er Tipico, hvor oddset er på lidt lavere niveau — odds 1,40
Danmark er vilde med Allan Simonsen
Allan Simonsen er blevet et fænomen - alle snakker om ham - alle har en mening om hele dette danse cirkus.
 
Dans er sjovt
De fleste af os der bor i Danmark kan ikke danse. Derfor er det skønt at se på Allan Simonsen, der uge efter uge kæmper trods alle de "kloge" danse orakler er imod ham. Det kan vi godt lide - dansk mentalitet.
 
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3