top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-11-2013 Spil Fiduser til ALLE superliga kampene fredag, lørdag, søndag & mandag — Se vores betting tips og analyser

Superligaen er i gang igen efter en lang pause grundet landskampene. Det bliver lækkert igen, at kunne se dansk fodbold igen såvel i stuerne derhjemme på tv samt på de kolde stadions.
God kamp
  • Service info: Alle odds på denne side er hentet på bet365, som ofte har de bedste odds OGSÅ til superligaen.
Betting tips og spilfiduser til superliga kampene
 
Fredag, 22.11.
18:30 Sønderjyske - Esbjerg fB
Esbjerg har historisk i nyere tid haft særdeles svært ved at få noget med hjem i opgørene mod SønderjyskE. 29. september i år var Esbjerg dog i stand til at hente 3 point mod NETOP SønderjyskE, trods det at holdet ikke på nogen måde i øjeblikket præsterer godt mod danske hold. Esbjerg var heldige at få det ene point mod FCK i deres seneste superliga kamp, hvor FCK scorede begge mål!!! Esbjerg´s problem i øjeblikket mod danske hold er, at holdet ikke længere formår at finde netmaskerne og derfor udebliver point´ene.
SønderjyskE har seriøst problemer i øjeblikket. De vader i nederlag og dagsformen set over de seneste 7 kampe er 0 point! Modløshed og en trænerfyring er formentlig lige om hjørnet.
  • Betting Tips: Alt andet end at satse på 2-tal og Esbjerg sejr til ganske enkelt favorable gave odds på 2,25 vil være gambling. Naturligvis skal Esbjerg vinde over bundproppen i Superligaen, som ligger isoleret i bunden med blot 11 point i 15 kampe med en målscore på -18.
Lørdag, 23.11.
17:00 Randers FC - OB
For mange var det en stor overraskelse, at OB sidst tabte mod FC Vestsjælland. Igen blev det understreget, at årets superliga er kendetegnet ved, at alle fodbold hold slår hinanden. OB er dog inde i en slags krise i øjeblikket, idet de nu har tabt 3 kampe i træk. Det er med garanti ikke i orden på de kanter, så OB er godt tændte til lørdagens opgør mod Randers, som heller ikke overpræsterer i denne sæson.
Randers fik smæk af Kasper Kusk og AaB den 11. november i år i en kamp, som egentlig ikke var specielt velspillet af AaB. Alligevel formåede nordjyderne at vinde på Randers hjemmebane med 1:4 og Randers blev mindet om, at selv på AutoC Park kan de blive til grin, hvis ikke de får en bedre defensiv.
  • Betting Tips: Ligner mest et uafgjort resultat al den stund, at OB ikke vil risikere mere end højst nødvendigt og fynboerne VIL have point med hjem fra Randers. Randers spiller desuden ofte uafgjort mod andre på papiret stærkere hold og OB er på papiret en anelse stærkere end Randers.
Søndag, 24.11.
14:00 AGF - FC Vestsjælland
FC Vestsjælland overraskede flere superliga iagttagere, ved i deres seneste kamp at slå OB på fynboernes eget stadion TRE-FOR Park. Bookmaker blev også overrasket over den præstation — cadeau til FC Vestsjælland og tillykke med de 3 point.
AGF fik 3 point sidst de mødte FC Vestsjælland på Slagelse stadion og der er ingen tvivl om, at AGF VIL have 3 point mod FC Vestsjælland. Spørgsmålet er, om AGF på eget græs er i stand til at høste frugterne af et tændt publikum og et hold, der kan skimte toppen af superligaen, især hvis det bliver til 3 point søndag eftermiddag.
  • Betting Tips: Tror hjemmebanen gør udslaget i dagens fight mellem 2 jævnbyrdige mandskaber. AGF vandt sidste opgør mod NETOP FC Vestsjælland og Bookmaker tror den lange spille pause har gjort AGF spillerne ekstra tændte til at vise et hjemme publikum, at AGF vil være med blandt topholdene i årets superliga. Odds på 1-tallet er det mest sandsynlige og ligger i øjeblikket på 1,95.
17:00 FCK - Viborg FF
FCK har en vigtig Champions League kamp mod Juventus på onsdag, så spørgsmålet er, om det har indflydelse på spillerne i søndagens kamp mod Viborg. Det vil være usædvanligt ærgerligt for en hvilken som helst spiller på FCK´s hold, at blive skadet lige op til en kamp i Champions League, som vel nok er verdens bedste udstillings vindue for alle fodbold spillere uanset navn og niveau. Spørger man spillerne eller træneren, benægter de altid, at de ikke vil give sig 100% i denne slags fodboldkampe. Bookmaker tror nu alligevel, at Viborg vil få en lettere kamp mod FCK end de ellers ville have fået, hvis ikke FCK havde en vigtig Champions League kamp om blot 3 dage regnet fra søndagens kamp.
  • Betting Tips: Skal Viborg have point mod FCK i Parken, skal de både være heldige samt score på de få chancer, de eksempelvis får via dødbolde. Er det sandsynligt, at Viborg kan få point mod FCK i Parken? Ja — det er sandsynligt, men at Viborg skulle hente 3 point i Parken, det er usandsynligt. Bookmaker mener, at FCK spillerne ikke vil være 100% fokuserede til dagens kamp og derfor kan Viborg godt få point med hjem. Et X” giver ganske flotte 4,75 fra bet365 og er det bedst betalte kryds i denne rundens superliga kampe.
19:15 FC Midtjylland - Brøndby IF
Udover FC Nordsjælland har ingen andre hold i årets superliga formået at slå FC Midtjylland og hente 3 point mod superligaens nummer 1. FC Midtjylland var indtil for nogle måneder siden et hold, der vandt og vandt, men så skete der et eller andet. Det virkede som om holdet var blevet bange for at tabe og det medførte en række uafgjorte kampe indtil FCN til sidst endeligt slagtede FC Midtjylland hele 2 gange i træk. FCM er dog kommet op på hesten igen og er i vinder humør med 2 sejre i træk.
Brøndby er endelig ovre sin decideret elendige sæsonstart og holdet flyver i raketfart fremad i superliga tabellen. De seneste 7 kampe Brøndby har spillet har affødt 4 sejre og 3 uafgjorte.
  • Betting Tips: Kun FCN har fundet formlen til at knægte FC Midtjylland. Det ligner derfor en meget svær opgave for Brøndby, at få point med hjem fra MCH Arena. Bookmaker tror, det bliver en kamp mellem Duncan og Makienok og derfor vil vi hælde til en målrig kamp på over 2,5 mål til odds 1,95 fra bet365. Sidst disse 2 hold mødte hinanden blev der scoret 7 mål, idet FCM vandt 5:2. Mest sandsynligt er også en hjemmesejr og et 1-tal giver MEGET høje 2,50 — hvilket den kloge odds tipper bør profitere på.
Mandag, 25.11.
19:00 AaB - FC Nordsjælland
Kasper Kusk er AaB´s stjerne, det er der ingen tvivl om. Hvor længe han vil fortsætte hos nordjyderne er formentlig blot et spørgsmål om tid, inden udlandet kalder på ham. AaB er dog mere end Kusk og de spiller forrygende, især på hjemmebane hvor Nordjyske Arena er blevet til et fort, der har vist sig at være meget svært at hente point på for modstanderne i superligaen. Eksempelvis har FCK, der normalt har et godt tag på AaB, i denne sæson tabt mod nordjyderne i Aalborg.
FC Nordsjælland har en flot dagsform med 5 sejre, 1 tabt og 1 vundet i holdets seneste 7 kampe. FC Nordsjælland ligger stadig på en 11. plads i superligaen, hvilket skyldes holdets svage point høst i starten af sæsonen. Kigger man udelukkende på de seneste 6 kampe, der er blevet spillet i superligaen, så har sjællænderne hentet 13 point ud af de 18 point, de har spillet sig til gennem hele sæsonen.

FC Nordsjælland er med andre ord blevet knivskarpe og alle hold i superligaen, skal spille op til deres bedste for at at point mod dem i øjeblikket.
  • Betting Tips: Selvom dette er en fodboldkamp mellem nummer 2 og nummer 11 i superligaen, så vurderer Bookmaker dette er en topkamp. Baseret på de seneste 6 kampe begge hold har spillet, så er denne kamp totalt åben og der er ingen umiddelbar favorit. Javist AaB har hjemmebane, men spiller for spiller er AaB IKKE et bedre hold end FC Nordsjælland.
    Tror på en meget lige kamp mellem 2 meget seværdige fodboldmandskaber og Bookmaker mener, at et ”X” til odds 3,40 er det mest sandsynlige resultat, idet begge mandskaber vil være tilfredse med det.
Service info: Alle odds kan ses i en opdateret udgave på bet365 her.
 
Kampformen blandt superliga holdenes seneste 6 kampe
Havde superliga holdene blot spillet 6 kampe, ville AaB have ligget nummer 1 skarpt forfulgt af FC Nordsjælland på en andenplads.
 
 
Stillingen i superligaen inden runde 16
Stillingen i tabellen nedenfor er status inden kamp nummer 16 bliver spillet for samtlige hold.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3