top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-11-2013 Vinderen af Formel 1 i 2014 — Kevin Magnussen giver flotte odds i øjeblikket!

Big Mag har en søn, der har fået det sjove kælenavn Mini-Mag — og navnet er ganske godt fundet på, for Mini-Mag er sindssygt hurtig, når først han får speederen i bund og rattet i sving, så er de fleste andre kørere henvist til at se bagsmækken på hans bil.
Jan Magnussen er formentlig Danmarks mest kendte motor sport kører efter Le Mans mesteren Tom Kristensen. På Bookmaker er vi dog overbevist om, at hvad vi er blevet præsenteret for af store bedrifter i motor sporten hidtil, er for intet at regne mod hvad 2014 og årene frem kommer til at byde på. Kevin Magnussen aka Mini Mag skal køre Formel 1 til næste år for McLaren. Det er kæmpe stort, at have en dansker med der, idet der blot er 22. pladser i Formel 1- feltet, det ypperste overhovedet indenfor motorsport.

1. Nye biler i Formel 1 anno 2014

Bilerne i Formel 1 i 2014 vil være sprit nye i forhold til 2013 og tidligere år — alt vil være forandret fra næste sæson og det bør være en kæmpe fordel for nye kørere i feltet - eksempelvis Kevin Magnussen. I praksis vil der 
være tale om en mindre motor, men med et nyt hybridsystem vil der kunne aktiveres 161 ekstra hestekræfter. Motor størrelsen vil være en 1,6 liter V6 mod de nuværende 2,4 liter V8. Motor effekten vil blive nedat med 20% fra 750 hk til 600 hk.

De nye motorer skal i 2014 kunne holde til mindst 4000 km mod de nuværende 2000 km. Desuden er der blot 5 motorer til rådighed pr. bil i 2014 sæsonen, så der skal ikke slides unødigt på den højteknologiske Formel 1 teknik. Bilerne bliver også hurtigere til næste år, idet de via ny teknologi bliver i stand til at udnytte el energi til at få mere kraft i hjulene i blandt andet svingene. Det bliver uhyre interessant at følge. Alle disse ændringer bør desuden være en fordel for en usleben diamant, som Mini-Mac er. Alle de rutinerede kørere i feltet skal også tilpasse sig alle de nye regler, som vil gælde for alle biler i Formel 1 feltet.

På grund af de nye regler, er det faktisk et perfekt tidspunkt at starte en karriere i Formel 1. Desuden har Kevin alderen, hele setup ´et omkring Kevin Magnussen har i årene op til Formel 1, har været tæt på perfekte og er der nogen der er forberedte til Formel 1 cirkusset, så er det Kevin Magnussen.

2. Kevin Manussen er et kæmpe talent med potentiale i samme klasse som etablerede verdens stjerner

Kevin Magnussen er kendt for at være hurtig bag rattet også i simulator — drøn hurtig. Kevin er drøn begavet og 
uhyggeligt hurtig til at lære, når det har med motor sport at gøre. Kevin har ifølge sin far Jan Magnussen altid kun haft et mål for øje og det var at blive den bedste til at køre hurtigt ligesom hans store idol, Ayrton Senna. Ayrton Senna døde desværre en tragisk skæbne, mens han gjorde det, han var bedst til — men inden da havde han vundet Formel 1 adskillige gange og via sin kørsel bevist, at han var og er en af de bedste, der nogensinde har kørt Formel 1.

Den tidligere racer kører John Nielsen, har til pressen udtalt, at Kevin Magnussen er efter hans opfattelse en usleben diamant, der har et talent i samme klasse som Ayrton Senna, Sebastian Vettel, Fernando Alonso og Lewis Hamilton.

3. McLaren er et af de bedste teams i Formel 1

McLaren har økonomien til at lave en vinderbil og er de i stand til at få udviklet og designet en Formel 1 racer, der kan blande sig i top 3, så bliver det podie placeringer Jenson Button og Kevin Magnussen kommer til at slås om. Bliver det ikke en bil med vinder potentiale, så bliver det i stedet en kamp mellem Button og Magnussen om, hvem der er bedst af de 2. Mclaren teamet har med fyringen af Sergio Perez og ansættelsen af Kevin Magnussen vist, at de ikke er tilfreds med sekundære placeringer, men vil vinde for enhver pris.
4. Særdeles gode odds på Kevin Magnussen i Formel 1

I øjeblikket er der særdeles gode odds på, at Mini Mac vinder Formula 1, hvis man spiller nu, mens odds´ene er høje. Der er tale om et lang tids bet, men det bliver meget sjovere at følge Danmarks kommende verdens 
stjerne, når man selv har noget på spil.

Et ekstra kuriosum er, at Kevin bliver sandsynligvis Danmarks bedst betalte sportsnavn i de kommende år, det udtaler sportsøkonomen Kenneth Cortsen.

Se blot Lewis Hamilton som McLaren hentede ind i 2007. Lewis Hamilton vandt året efter Formel 1 og resten er historie. Lewis Hamilton gik fra INGENTING til det mest HOTTE navn i motor sport. Bookmaker satser på, at Kevin Magnussen bliver den nye verdens stjerne for McLaren og hele Danmark.

Kom så Kevin Magnussen, vi tror på dig. Din far har talent og det har du også.
  • Odds på Mini-Mac aka Kevin Magnussen som vinder af Formel 1 2014 er på fantastisk høje 26. Vil man spille på ham, så er det nu, mens oddset er højt!!!
  • Odds på Jenson Button (Vinder i 2009), som også er på Mclaren teamet er ligeledes på 26.
  • Odds på Sebastian Vettel (Vinder 2010, 2011, 2012) er på blot 1,83 — selvom også han kommer til at køre i en sprit ny bil i sæson 2014.
Alle odds stammer fra bet365 — få gratis konto her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3