top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

22-11-2013 Vinderen af Formel 1 i 2014 — Kevin Magnussen giver flotte odds i øjeblikket!

Big Mag har en søn, der har fået det sjove kælenavn Mini-Mag — og navnet er ganske godt fundet på, for Mini-Mag er sindssygt hurtig, når først han får speederen i bund og rattet i sving, så er de fleste andre kørere henvist til at se bagsmækken på hans bil.
Jan Magnussen er formentlig Danmarks mest kendte motor sport kører efter Le Mans mesteren Tom Kristensen. På Bookmaker er vi dog overbevist om, at hvad vi er blevet præsenteret for af store bedrifter i motor sporten hidtil, er for intet at regne mod hvad 2014 og årene frem kommer til at byde på. Kevin Magnussen aka Mini Mag skal køre Formel 1 til næste år for McLaren. Det er kæmpe stort, at have en dansker med der, idet der blot er 22. pladser i Formel 1- feltet, det ypperste overhovedet indenfor motorsport.

1. Nye biler i Formel 1 anno 2014

Bilerne i Formel 1 i 2014 vil være sprit nye i forhold til 2013 og tidligere år — alt vil være forandret fra næste sæson og det bør være en kæmpe fordel for nye kørere i feltet - eksempelvis Kevin Magnussen. I praksis vil der 
være tale om en mindre motor, men med et nyt hybridsystem vil der kunne aktiveres 161 ekstra hestekræfter. Motor størrelsen vil være en 1,6 liter V6 mod de nuværende 2,4 liter V8. Motor effekten vil blive nedat med 20% fra 750 hk til 600 hk.

De nye motorer skal i 2014 kunne holde til mindst 4000 km mod de nuværende 2000 km. Desuden er der blot 5 motorer til rådighed pr. bil i 2014 sæsonen, så der skal ikke slides unødigt på den højteknologiske Formel 1 teknik. Bilerne bliver også hurtigere til næste år, idet de via ny teknologi bliver i stand til at udnytte el energi til at få mere kraft i hjulene i blandt andet svingene. Det bliver uhyre interessant at følge. Alle disse ændringer bør desuden være en fordel for en usleben diamant, som Mini-Mac er. Alle de rutinerede kørere i feltet skal også tilpasse sig alle de nye regler, som vil gælde for alle biler i Formel 1 feltet.

På grund af de nye regler, er det faktisk et perfekt tidspunkt at starte en karriere i Formel 1. Desuden har Kevin alderen, hele setup ´et omkring Kevin Magnussen har i årene op til Formel 1, har været tæt på perfekte og er der nogen der er forberedte til Formel 1 cirkusset, så er det Kevin Magnussen.

2. Kevin Manussen er et kæmpe talent med potentiale i samme klasse som etablerede verdens stjerner

Kevin Magnussen er kendt for at være hurtig bag rattet også i simulator — drøn hurtig. Kevin er drøn begavet og 
uhyggeligt hurtig til at lære, når det har med motor sport at gøre. Kevin har ifølge sin far Jan Magnussen altid kun haft et mål for øje og det var at blive den bedste til at køre hurtigt ligesom hans store idol, Ayrton Senna. Ayrton Senna døde desværre en tragisk skæbne, mens han gjorde det, han var bedst til — men inden da havde han vundet Formel 1 adskillige gange og via sin kørsel bevist, at han var og er en af de bedste, der nogensinde har kørt Formel 1.

Den tidligere racer kører John Nielsen, har til pressen udtalt, at Kevin Magnussen er efter hans opfattelse en usleben diamant, der har et talent i samme klasse som Ayrton Senna, Sebastian Vettel, Fernando Alonso og Lewis Hamilton.

3. McLaren er et af de bedste teams i Formel 1

McLaren har økonomien til at lave en vinderbil og er de i stand til at få udviklet og designet en Formel 1 racer, der kan blande sig i top 3, så bliver det podie placeringer Jenson Button og Kevin Magnussen kommer til at slås om. Bliver det ikke en bil med vinder potentiale, så bliver det i stedet en kamp mellem Button og Magnussen om, hvem der er bedst af de 2. Mclaren teamet har med fyringen af Sergio Perez og ansættelsen af Kevin Magnussen vist, at de ikke er tilfreds med sekundære placeringer, men vil vinde for enhver pris.
4. Særdeles gode odds på Kevin Magnussen i Formel 1

I øjeblikket er der særdeles gode odds på, at Mini Mac vinder Formula 1, hvis man spiller nu, mens odds´ene er høje. Der er tale om et lang tids bet, men det bliver meget sjovere at følge Danmarks kommende verdens 
stjerne, når man selv har noget på spil.

Et ekstra kuriosum er, at Kevin bliver sandsynligvis Danmarks bedst betalte sportsnavn i de kommende år, det udtaler sportsøkonomen Kenneth Cortsen.

Se blot Lewis Hamilton som McLaren hentede ind i 2007. Lewis Hamilton vandt året efter Formel 1 og resten er historie. Lewis Hamilton gik fra INGENTING til det mest HOTTE navn i motor sport. Bookmaker satser på, at Kevin Magnussen bliver den nye verdens stjerne for McLaren og hele Danmark.

Kom så Kevin Magnussen, vi tror på dig. Din far har talent og det har du også.
  • Odds på Mini-Mac aka Kevin Magnussen som vinder af Formel 1 2014 er på fantastisk høje 26. Vil man spille på ham, så er det nu, mens oddset er højt!!!
  • Odds på Jenson Button (Vinder i 2009), som også er på Mclaren teamet er ligeledes på 26.
  • Odds på Sebastian Vettel (Vinder 2010, 2011, 2012) er på blot 1,83 — selvom også han kommer til at køre i en sprit ny bil i sæson 2014.
Alle odds stammer fra bet365 — få gratis konto her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3