top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-11-2013 Spil fiduser til Champions League Runde 5, Juventus - FCK - Tirsdag og Onsdag

Hvad kan man bruge af andre superlativer på fodbold i verdensklasse end blot at sige Champions League? Champions League er karakteriseret ved at være en gruppering af de største, dyreste, bedste, mest seværdige, mest talentfulde, og ikke mindst mest underholdende europæiske topklubber.
Næsten alle verdensstjernerne i fodboldens univers spiller for klubber, der deltager i Champions League. Robin Van Persie tørner ud for Manchester United og er en fryd at se, når han hamrer den ene kasse efter den anden i mål. Lionel Messi fra FC Barcelona og Cristiano Ronaldo fra Real Madrid er nævnt adskillige gange på Bookmaker.dk — men de 2 fodbold spillere kan man naturligvis ikke komme udenom, når snakken går på, hvem der er blandt de mest talentfulde verdensklasse fodboldspillere i verden.
FC Bayern München er tæt på det perfekte fodbold hold med genier i fodbold ekvilibrisme iscenesat af Franck Ribery, Javi Martinez, David Alaba og Arjen Robben . Vi glemte at nævne KONGEN Zlatan Ibrahimovic og hans næst kommandant Edinson Cavani fra Paris Saint Germain.
Sidste hold i Champions League, der har spillere af den ypperste karat, som vi bør nævne, er Manchester City. Hvem er ikke underholdt, når Fernandinho eller Vincent Kompany laver kælne berøringer med bolden? Ak ja — Champions League fodbold er et overflødigheds horn af pragtfulde fodbold spillere og denne lille opremsning af en håndfuld af de største profiler i verdens fodboldens univers er på ingen måde udtømmende.
Er du ikke allerede blevet tændt på at se fodbold — så tænd tv ´et tirsdag aften på eksempelvis TV3+ eller en anden satellit kanal og bliv forført. Fodbold er vanedannende og internationale fodbold spillere har altså evner, som de danske superliga spillere med al respekt herfra, naturligvis ikke besidder i samme omfang — havde de gjort ville de som Christian Eriksen spille i Tottenham eller en anden stor europæisk klub.
 
Mest interessante Champions League kampe
 
Blandt de mest interessante opgør i Champions League runde 5 vil vi nævne Juventus i egen hule mod formstærke FCK. Bookmakerne mener, at den kamp er afgjort på forhånd — men er den nu også det? Andre opgør, som vi ser frem til med enorm interesse er Ajax mod Barcelona. Vil Barcelona blot fortsætte med sit sprudlende spil og kan Ajax overhovedet stille noget op. Et opgør som burde have været lige til højrebenet, men har Ajax en chance nu, hvor lille Lionel Messi er blevet skadet?
Blandt de tyske klubber i Champions League er ubesejrede Bayern München med alle verdens stjernerne altid en kamp, vi ser frem til. Masser af spørgsmål og sent onsdag aften ved vi meget mere og forhåbentlig har vi også ramt plet på flere af kampene. Hovedtip: Igen vil vi opfordre dig til at gå primært efter favoritterne — idet Champions League er kendetegnet ved, at de største klubber faktisk vinder ”næsten” hver gang.
Betting Tips og spil fiduser til udvalgte kampe
 • Service info: Alle odds stammer fra bet365. Få gratis konto og 1000 kroner her.
Tirsdag 26. november 2013
20:45 Ajax Amsterdam — Barcelona
 • Barcelona spiller uden den lille argentiner. I det første opgør på Camp Nou i Spanien vandt Barcelona klart over Ajax, idet de blev gennemtævet af hvem andre end Lionel Messi. Bold kunstneren over dem alle lavede et vaskeægte hat-trick og sammen med Gerard Pique, var de 2 et makkerpar, som Ajax sent vil glemme. I øjeblikket har Barcelona 10 point i gruppe H og kun sejre tæller for klubben. Selv uden Lionel Messi har Barcelona et fodboldhold med masser af funklende stjerner, hvem kender ikke Neymar, Pedro, Alexis Sanchez, Iniesta, Martin Montoya og Xavi Hernandez. Bookmaker er ikke i tvivl om, at eksempelvis Neymar ved Lionel Messi´s fravær formentlig vil få endnu større mulighed for at markere sig mere og være dræbende farlig i front. Meget sandsynligt 2-tal til odds 1,53. Tror også sandsynligheden for mange mål er til stede, idet Ajax på hjemmebane vil få chancer og formentlig også vil score, blot ikke nok imod målmaskinen Barcelona. Over 2,5 mål er det mest sandsynlige og giver odds 1,70.
20:45 Dortmund — Napoli
 • Dortmund er i krise i øjeblikket. 3 nederlag i træk. Det er simpelthen ikke godt nok. 2 kampe på hjemmebane i træk er blevet tabt. Først taber de snævert 0:1 mod Arsenal på Signal Iduna Park i runde 4 i Champions League. 3 dage senere møder de Wolfsburg i Bundesligaen og de taber en kamp, de burde vinde. Dernæst er der landsholdspause, der kommer på et godt tidspunkt for Dortmund, så de kan slikke sårene og få justeret spillet inden den mest vigtige kamp på hjemmebane i Bundesligaen mod mægtige Bayern München. Lørdag aften den 23. november skete det, som IKKE MÅTTE SKE. Dortmund bliver ydmyget på eget græs og taber 0:3 og mesterskabet i tysk fodbold, synes nu at være uden for rækkevidde for en stund.
  Napoli og Dortmund har krydset klinger før i dette års Champions League i gruppe F den 18. september 2013. Den kamp endte med 3 scoringer af Napoli, som vandt kampen 2:1. Dortmund viste allerede dengang svaghedstegn mod gruppens nummer 2 og tirsdagens kamp bliver derfor et ”slag om andenpladsen” i gruppe F. Er det sandsynligt, at Dortmund taber 3. kamp i træk på hjemmebane? Nej det tror vi ikke på — Dortmund er et godt fodboldhold og det får vi alle at se på tirsdag. Robert Lewandowski, Marco Reus, Sokratis og Henrikh Mkhitarijan med flere på Dortmund´s hold har fået såret deres professionelle stolthed og vil med meget stor sandsynlighed hente 3 point på hjemmebanen Signal Iduna Park og igen blande sig i topstriden i gruppe F.
Celtic — Milan
 • Milan kan ikke komme langt, hvis ikke snart de begynder at hente 3 point. 2 uafgjorte og blot en sejr er det magre udbytte efter de 4 første fodboldkampe. Gruppe H synes derfor meget åben stadigvæk, idet kun Barcelona ser ud til at løbe fra de andre. Milan bør kunne slå Celtic på udebane og oddset på et 2-tal er faktisk meget højt på 2,37.
Onsdag 27. november 2013
18:00 CSKA Moskva — Bayern München
 • Götze, Robben og Müller lavede forleden mål show på udebane mod Dortmund i Bundesligaen. Bayern München er uhyggelige med en fodbold og de fleste hold, der møder dem bliver mejet ned, som var de ramt af en atom bombe. Vil Bayern vinde en fodbold kamp, så gør de det i øjeblikket. Bayern er sindssygt gode og har naturligvis helt efter planen maksimum point i gruppe D. Odds på 2-tal er på 1,40 og er et af de mest sikre. Tror også på mange mål i denne kamp al den stund, at CSKA Moskva vil forsøge på sin hjemmebane Arena Khimki, at vinde kampen eller i det mindste gøre en god figur overfor sit trofaste publikum. CSKA er faktisk et godt hold efter russiske forhold og de seneste 5 opgør i nationalt regi i forskellige turneringer blandt andet Wischaja League er blevet til 5 sejre. I Champions League har CSKA dog indtil nu ikke vist sig værdig, idet de allerede har tabt 2 gange i træk til Manchester City samt også fik en røvfuld af netop Bayern på 0:3.
20:45 Juventus — FCK
 • FCK overraskede Juventus og ikke mindst sig selv, ved at spille 1:1 mod den gamle dame i Parken. Vigtigt at bemærke er, at FCK spillede ”ad helvede til” i superligaen, dengang de var i stand til at hente et for dansk fodbold fremragende resultat. Siden 17. september og Ståle Solbakken er kommet til, er der sket en forvandling af FCK holdet. I dag vinder FCK igen fodboldkampe og i superligaen klatrer holdet støt og sikkert opad i tabellen, mens andre hold i superligaen, der tidligere præsterede flot, ikke længere kan holde niveauet oppe. FCK derimod bliver bare bedre og bedre og se blot Santin, Vetokele og Toutouh, de er alle begyndt at blomstre og i dag forventer man, at FCK vinder, når de spiller.
  Daniel Braaten´s eminente mål mod Galatasaray i Champions League runde 4, var desuden en cementering af, at FCK i dag er væsentligt bedre, end de var sidst de mødte Juventus. Bookmaker forventer at i hvert fald i 1. halvleg vil FCK være i stand til at spille lige op med Juventus og vi tror på, at FCK godt kan overraske igen og få uafgjort i Italien. Odds på et ”X” er skyhøjt på 8,50 og værdien heri er enorm. FCK er altså ikke noget dårligt hold. Et 2-tal er endnu højere på 21, det tror vi dog ikke så meget på. Kampen vil formentlig også bliver uden mange mål, idet FCK vil møde op med en effektiv defensiv. Tror dog alligevel på et enkelt mål af eksempelvis Santin eller Vetokele. Begge har mål i støvlerne i øjeblikket — så Juventus pas på — løverne er på jagt på onsdag!
20:45 PSG — Olympiakos
 • Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani spiller i front for Paris Saint Germain. Det er 2 eminente frontløbere og det er en fryd at se dem spille. Har du mulighed for at se denne kamp — så se den! Landskampen mellem Sverige og Portugal fornylig var et Zlatan mod Ronaldo opgør, selvom det var en landskamp mellem 2 fodboldhold. Alle der overværede kampen kunne se, at NETOP 2 spillere overstrålede samtlige andre spillere på banen. Zlatan scorede 2 mål og Ronaldo scorede 3 mål og alle målene var perler. Det var et sidespring — er stadigvæk ”høj” når jeg tænker på den kamp.
  Denne onsdags kamp er det mest sikre 1-tal overhovedet i vores optik. Sidst disse 2 hold mødtes var på Olympiakos`hjemmebane Karaiskakis Stadium, og kampen her endte med sikker og overlegen 1:4 sejr til PSG. Et sikkert 1-tal til odds 1,40. Tror også på mange mål igen, hvilket giver odds 1,70, hvis der bliver scoret over 2,5 mål. Det er meget sandsynligt, når Zlatan og Cavani er i målhumør.
Flere betting tips i de kommende dage...
 • Service Info: Alle kampene er baseret på odds fra bet365 — et naturligt valgt når der er Champions League.
Odds fra udvalgt bookmaker
Se den nyeste liste med odds fra bet365 her. Bookmaker anbefaler denne bookie  til Champions League.
 
 
Stillingerne i grupperne i Champions League inden gruppe 5 går i gang
Alle de forventede topklubber ligger allerede nummer 1 i næsten alle grupperne! Bemærk i øvrigt FCK´s flotte 3. plads i gruppe B. FCK er 1 point bedre end selveste Juventus. Kom så løver - 1 point kan I godt snuppe.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3