top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-11-2013 Betting Tips; Superliga: FC Vestsjælland- FCM, Kampstart 29. november, kl 18:30

Kampstart: Fredag 29. november 2013, kl 18:30
FCM har defensivt et af de bedste mandskaber i superligaen og den sikre sidste skanse er også en af forklaringerne på, at FCM stadigvæk trods en smule modgang på det seneste, topper superligaen foran AaB, FCK og Brøndby. Det må dog have været utroligt ærgerligt for FC Midtjyderne, at se hvordan bundpropperne FCK og Brøndby i de seneste uger er stormet frem i tabellen og nu for alvor ånder FCM i nakken. AaB har hele tiden holdt sig godt til i den bedste halvdel af superligaen, men også nordjyderne er målt på den seneste måned et hold med bedre kampform. Derfor — hvis FCM vil være med i guldkampen, så SKAL der hentes point mod et hold som FCV, idet FCV inden ligaen gik i gang og velsagtens stadigvæk, må regnes for en af favoritterne til at rykke ud, når superligaen bliver fløjtet af.
FC Vestsjælland er en af overraskelserne i superligaen i år. De har faktisk gjort en god figur indtil nu. Det er ikke særligt sandsynligt, at holdet vil komme til at blande sig i toppen af superligaen i år, men det er heller ikke deres ambition. De vil helt sikkert være ovenud glade, hvis de formår blot at overleve endnu en sæson i Danmarks bedste fodbold rækkeog i mellemtiden bliver spillerne også bedre og bedre og mere vant til niveauet og så kan det være, at til næste år vil alle der følger superliga fodbold få et helt andet og mere offensivt hold at se. Det der er kendetegnende for FCV er, at holdet stille og roligt får de point, de er nødt til at få, hvis de vil være blandt midterholdene. De seneste 6 kampe viser også, at den tendens er der stadigvæk, 2 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. FCV er slet ikke så ringe...
 
Betting Tips:
  • Fredagens eneste superliga kamp er lidt svær at spå om, idet FCV har det med at hente point, når man mindst venter det. I dag har de dog hjemmebane i Slagelse og kan drage fordel heraf i en vis udstrækning, selvom hjemmebanen ikke er noget særligt rent pointmæssigt. 2 nederlag, 1 uafgjort og 3 sejre i de seneste 6 hjemmebane kampe. Tror FCM vil forsøge at vinde, idet de simpelthen er nødt til at vinde, hvis de vil være med i toppen af superligaen. FCV bør være et hold, som de forventede tophold vinder over — men er FCM et tophold om nogle uger?. Derfor — tror vi, at FCV vil overraske igen, som de gjorde, da de vandt over AaB på hjemmebanen Slagelse Stadion den 8 august, idet det blev en flot 2:1 sejr til FCV i en kamp, hvor alle 3 mål blev scoret af — FCV! FCV vil lukrere på at FCM vil tordne frem og forsøge at hente 3 point. En hjemmesejr og 1-tal til odds 3,10 er derfor udmærket og indeholder stor værdi. Et ”X” til odds 3,30 kan heller ikke udelukkes. Bookmaker har mest fidus til, at FCV minimum får 1 point i denne kamp.
  • Under 2,5 mål giver odds 1,975 — hvilket uden Duncan på FCM- holdet virker ret sandsynligt.
  • Kampens resultat bliver 2:0 til odds 15
Service info: Alle odds er ”lånt” fra bet365. Se den nyeste oddsliste på deres hjemmeside her.
Tror at FCM mister sin fører position i denne runde af superligaen
FCM har ligget solidt plantet i toppen af superligaen i lang tid — men især en masse uafgjorte kampe har medført, at flere andre superliga mandskaber har indhentet dem. Tror at AaB vil være i stand til at vinde over formsvage Esbjerg på mandag og derfor er det ikke usandsynligt, at FCM bliver erstattet af AaB i toppen af ligaen.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3