top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

29-11-2013 Betting Tips; Superliga: FC Vestsjælland- FCM, Kampstart 29. november, kl 18:30

Kampstart: Fredag 29. november 2013, kl 18:30
FCM har defensivt et af de bedste mandskaber i superligaen og den sikre sidste skanse er også en af forklaringerne på, at FCM stadigvæk trods en smule modgang på det seneste, topper superligaen foran AaB, FCK og Brøndby. Det må dog have været utroligt ærgerligt for FC Midtjyderne, at se hvordan bundpropperne FCK og Brøndby i de seneste uger er stormet frem i tabellen og nu for alvor ånder FCM i nakken. AaB har hele tiden holdt sig godt til i den bedste halvdel af superligaen, men også nordjyderne er målt på den seneste måned et hold med bedre kampform. Derfor — hvis FCM vil være med i guldkampen, så SKAL der hentes point mod et hold som FCV, idet FCV inden ligaen gik i gang og velsagtens stadigvæk, må regnes for en af favoritterne til at rykke ud, når superligaen bliver fløjtet af.
FC Vestsjælland er en af overraskelserne i superligaen i år. De har faktisk gjort en god figur indtil nu. Det er ikke særligt sandsynligt, at holdet vil komme til at blande sig i toppen af superligaen i år, men det er heller ikke deres ambition. De vil helt sikkert være ovenud glade, hvis de formår blot at overleve endnu en sæson i Danmarks bedste fodbold rækkeog i mellemtiden bliver spillerne også bedre og bedre og mere vant til niveauet og så kan det være, at til næste år vil alle der følger superliga fodbold få et helt andet og mere offensivt hold at se. Det der er kendetegnende for FCV er, at holdet stille og roligt får de point, de er nødt til at få, hvis de vil være blandt midterholdene. De seneste 6 kampe viser også, at den tendens er der stadigvæk, 2 sejre, 2 uafgjorte og 2 nederlag. FCV er slet ikke så ringe...
 
Betting Tips:
  • Fredagens eneste superliga kamp er lidt svær at spå om, idet FCV har det med at hente point, når man mindst venter det. I dag har de dog hjemmebane i Slagelse og kan drage fordel heraf i en vis udstrækning, selvom hjemmebanen ikke er noget særligt rent pointmæssigt. 2 nederlag, 1 uafgjort og 3 sejre i de seneste 6 hjemmebane kampe. Tror FCM vil forsøge at vinde, idet de simpelthen er nødt til at vinde, hvis de vil være med i toppen af superligaen. FCV bør være et hold, som de forventede tophold vinder over — men er FCM et tophold om nogle uger?. Derfor — tror vi, at FCV vil overraske igen, som de gjorde, da de vandt over AaB på hjemmebanen Slagelse Stadion den 8 august, idet det blev en flot 2:1 sejr til FCV i en kamp, hvor alle 3 mål blev scoret af — FCV! FCV vil lukrere på at FCM vil tordne frem og forsøge at hente 3 point. En hjemmesejr og 1-tal til odds 3,10 er derfor udmærket og indeholder stor værdi. Et ”X” til odds 3,30 kan heller ikke udelukkes. Bookmaker har mest fidus til, at FCV minimum får 1 point i denne kamp.
  • Under 2,5 mål giver odds 1,975 — hvilket uden Duncan på FCM- holdet virker ret sandsynligt.
  • Kampens resultat bliver 2:0 til odds 15
Service info: Alle odds er ”lånt” fra bet365. Se den nyeste oddsliste på deres hjemmeside her.
Tror at FCM mister sin fører position i denne runde af superligaen
FCM har ligget solidt plantet i toppen af superligaen i lang tid — men især en masse uafgjorte kampe har medført, at flere andre superliga mandskaber har indhentet dem. Tror at AaB vil være i stand til at vinde over formsvage Esbjerg på mandag og derfor er det ikke usandsynligt, at FCM bliver erstattet af AaB i toppen af ligaen.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3