top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-11-2013 Spil fiduser til superliga kampen: Viborg FF — Sønderjyske, Kampstart: Lørdag klokken 17:00

Kampstart: Lørdag 30. november klokken 17:00
SønderjyskE har indtil dags dato i denne sæson haft en møgsæson og træneren Lars Søndergaard´s fremtid i klubben er derfor usikker, uanset hvad de sidste kampe ender med for SønderjyskE. Ikke desto mindre overraskede SønderjyskE som ”trold op af en æske” på hjemmebanen Haderslev stadion ved for blot en uge siden den 22. november at besejre Esbjerg med 1:0. Det bør i denne forbindelse nævnes, at Esbjerg IKKE er i stand til at score mål i øjeblikket i superligaen, så et enligt mål på straffe eksekveret perfekt af Daniel Jensen, var nok til at Sønderjyske ENDELIG efter en tabsrække sjældent set i dansk top fodbold, fik sejren i hus. SønderjyskE ligger trods sejren og de 3 point stadigvæk isoleret med blot 14 point. Dette bør dog ikke få SønderjyskE til helt at opgive ævred, idet lørdagens modstander fra Viborg i skrivende stund indtager en 7. plads med 20 point — altså blot 6 point flere end SønderjyskE. En sejr til SønderjyskE vil derfor hale kraftigt ind på Viborg, som heller ikke er i storform i øjeblikket.
Viborg spiller på hjemmebane og det er formentlig det, som har gjort at bookmakerne mener de er svage favoritter i denne bundkamp — kan man vel godt kalde den uanset Viborgs midterplacering. Fokuserede vi udelukkende på de seneste 6 kampe og de point begge klubberne har vundet hér, så ville det have været en kamp mellem nummer 10 --> Viborg med 4 point mod nummer 12 -->SønderjyskE med 3 point. Derfor — dette vil blive et brag af en kamp mellem 2 hold, der begge kæmper for at overleve i superligaen.
Betting tips og sandsynlige spil fiduser til Viborg - SønderjyskE superliga kampen lørdag eftermiddag:
  • Begge hold præsterer, skal vi være helt ærlige ”ad helvede til” i øjeblikket. SønderjyskE har lige været yderst heldige ved at slå i særklasse formsvage Esbjerg, hvilket skete via et mål på straffe, hvilket ikke er noget at prale af, idet straffe altid kræver en vågen dommer mere end dygtigt angrebsspil. Sejren til SønderjyskE på 1:0 var en heldig en af slagsen og kan heldet tilsmile sønderjyderne 2 gange i træk? Blot 2 ”rigtige” mål har SønderjyskE scoret i de seneste 7 kampe. De andre mål de har scoret har været på straffe — SønderjyskE er derfor ekstremt dårlige offensivt og at tro på de kan score mål, det er altså meget svært. Forvent derfor ingen mål fra SønderjyskE. Viborg er langt mere giftige offensivt og har ved siden af straffe mål scoret 7 ”rigtige” mål, hvor målene bliver ”spillet i mål” og ikke blot foræret af dommeren via straffe. Dette sammenholdt med hjemmebane fordel og Thomas Dalgaard i hopla — så er sandsynligheden for et 1-tal ganske stor. Et 1-tal giver odds 2,37 og det virker faktisk efter omstændighederne favorabelt. 18. august vandt Viborg også 0:3 over SønderjyskE, idet Thomas Dalgaard lavede et vaskeægte hat-trick i den kamp.
  • Kampen kan sagtens gå hen og blive målrig, idet begge hold vil have de 3 point — en uafgjort er blot ikke meget værd, når man ligger og drejer rundt i mudderet i bunden af Danmarks fornemste fodboldrække. Viborg og SønderjyskE er faktisk også de 2 hold, der har lukket flest mål ind af samtlige hold i superligaen. SønderjyskE ligger i denne statistik ikke overraskende nummer 1 med 31 mål, mens Viborg har været gavmilde med 27 mål scoret imod sig. Derfor vil man spille på antal scorede mål i denne kamp, så er det over 2,5 mål til odds 1,95 fra eksempelvis bet365 man bør gå efter. Kampen vil blive målrig — det er vi ret sikre på.
  • Kampens resultat kunne snildt ende med 3:0 til Viborg IGEN og dermed en gentagelse af dramaet fra august måned i år. Oddset på det resultat er kanon højt på 21 i øjeblikket!
  • I spillet på ”første målscorer” er den mest sandsynlige kandidat — Thomas Dalgaard til odds 4,75. Der kan også spilles på ham til at score, når som helst til odds 2,10 — hvilket er meget sandsynligt.
Service info: Alle odds er hentet på bet365 — se de nyeste odds på deres hjemmeside her.
Mange mål i denne kamp
Dette er en kamp mellem de 2 hold i superligaen, der lukker flest mål ind af samtlige hold i superligaen. 31 mål er der blevet scoret på SønderjyskE i 16 kampe, mens Viborg har haft en lige så elendig statistik med 27 mål. Begge hold er pinligt ringe defensivt — det skal man da spille på. Over 2,5 mål giver i øjeblikket odds 1,95 fra bet365 - hvilket ER SUPER GODT.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3