top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

30-11-2013 Spil fiduser til superliga kampen: Viborg FF — Sønderjyske, Kampstart: Lørdag klokken 17:00

Kampstart: Lørdag 30. november klokken 17:00
SønderjyskE har indtil dags dato i denne sæson haft en møgsæson og træneren Lars Søndergaard´s fremtid i klubben er derfor usikker, uanset hvad de sidste kampe ender med for SønderjyskE. Ikke desto mindre overraskede SønderjyskE som ”trold op af en æske” på hjemmebanen Haderslev stadion ved for blot en uge siden den 22. november at besejre Esbjerg med 1:0. Det bør i denne forbindelse nævnes, at Esbjerg IKKE er i stand til at score mål i øjeblikket i superligaen, så et enligt mål på straffe eksekveret perfekt af Daniel Jensen, var nok til at Sønderjyske ENDELIG efter en tabsrække sjældent set i dansk top fodbold, fik sejren i hus. SønderjyskE ligger trods sejren og de 3 point stadigvæk isoleret med blot 14 point. Dette bør dog ikke få SønderjyskE til helt at opgive ævred, idet lørdagens modstander fra Viborg i skrivende stund indtager en 7. plads med 20 point — altså blot 6 point flere end SønderjyskE. En sejr til SønderjyskE vil derfor hale kraftigt ind på Viborg, som heller ikke er i storform i øjeblikket.
Viborg spiller på hjemmebane og det er formentlig det, som har gjort at bookmakerne mener de er svage favoritter i denne bundkamp — kan man vel godt kalde den uanset Viborgs midterplacering. Fokuserede vi udelukkende på de seneste 6 kampe og de point begge klubberne har vundet hér, så ville det have været en kamp mellem nummer 10 --> Viborg med 4 point mod nummer 12 -->SønderjyskE med 3 point. Derfor — dette vil blive et brag af en kamp mellem 2 hold, der begge kæmper for at overleve i superligaen.
Betting tips og sandsynlige spil fiduser til Viborg - SønderjyskE superliga kampen lørdag eftermiddag:
  • Begge hold præsterer, skal vi være helt ærlige ”ad helvede til” i øjeblikket. SønderjyskE har lige været yderst heldige ved at slå i særklasse formsvage Esbjerg, hvilket skete via et mål på straffe, hvilket ikke er noget at prale af, idet straffe altid kræver en vågen dommer mere end dygtigt angrebsspil. Sejren til SønderjyskE på 1:0 var en heldig en af slagsen og kan heldet tilsmile sønderjyderne 2 gange i træk? Blot 2 ”rigtige” mål har SønderjyskE scoret i de seneste 7 kampe. De andre mål de har scoret har været på straffe — SønderjyskE er derfor ekstremt dårlige offensivt og at tro på de kan score mål, det er altså meget svært. Forvent derfor ingen mål fra SønderjyskE. Viborg er langt mere giftige offensivt og har ved siden af straffe mål scoret 7 ”rigtige” mål, hvor målene bliver ”spillet i mål” og ikke blot foræret af dommeren via straffe. Dette sammenholdt med hjemmebane fordel og Thomas Dalgaard i hopla — så er sandsynligheden for et 1-tal ganske stor. Et 1-tal giver odds 2,37 og det virker faktisk efter omstændighederne favorabelt. 18. august vandt Viborg også 0:3 over SønderjyskE, idet Thomas Dalgaard lavede et vaskeægte hat-trick i den kamp.
  • Kampen kan sagtens gå hen og blive målrig, idet begge hold vil have de 3 point — en uafgjort er blot ikke meget værd, når man ligger og drejer rundt i mudderet i bunden af Danmarks fornemste fodboldrække. Viborg og SønderjyskE er faktisk også de 2 hold, der har lukket flest mål ind af samtlige hold i superligaen. SønderjyskE ligger i denne statistik ikke overraskende nummer 1 med 31 mål, mens Viborg har været gavmilde med 27 mål scoret imod sig. Derfor vil man spille på antal scorede mål i denne kamp, så er det over 2,5 mål til odds 1,95 fra eksempelvis bet365 man bør gå efter. Kampen vil blive målrig — det er vi ret sikre på.
  • Kampens resultat kunne snildt ende med 3:0 til Viborg IGEN og dermed en gentagelse af dramaet fra august måned i år. Oddset på det resultat er kanon højt på 21 i øjeblikket!
  • I spillet på ”første målscorer” er den mest sandsynlige kandidat — Thomas Dalgaard til odds 4,75. Der kan også spilles på ham til at score, når som helst til odds 2,10 — hvilket er meget sandsynligt.
Service info: Alle odds er hentet på bet365 — se de nyeste odds på deres hjemmeside her.
Mange mål i denne kamp
Dette er en kamp mellem de 2 hold i superligaen, der lukker flest mål ind af samtlige hold i superligaen. 31 mål er der blevet scoret på SønderjyskE i 16 kampe, mens Viborg har haft en lige så elendig statistik med 27 mål. Begge hold er pinligt ringe defensivt — det skal man da spille på. Over 2,5 mål giver i øjeblikket odds 1,95 fra bet365 - hvilket ER SUPER GODT.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3