top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-12-2013 Betting Tips; Superliga: Brøndby — FCK, Kampstart 1. december, kl 19:00

Kampstart: Søndag 1. december 2013, kl 19:00
Forudsætningen for at vinde fodboldkampe er, at man scorer flere mål end der bliver scoret mod en. Ganske simpelt. Efter kannibalens aka Boulahrouz ankomst til Brøndby, er der sket noget magisk med vestegnens stolte fodbold mænd. Deres defensiv er blevet tæt, som en våddragt og intet slipper igennem den enormt effektive defensiv. Mtiliga fra FC Nordsjælland er den sidste målskytte, der har scoret mål på Brøndby og derfor er datoen 6. oktober en vigtig dato i træner Thomas Franks notes bog. I de seneste 5 kampe Brøndby har deltaget i kom først 2 uafgjorte kampe og dernæst 3 sejre i træk. Ingen mål er scoret mod Brøndby i de seneste 5 kampe. Det er VANVITTIGT imponerende, at se hvilken forvandling et bundhold for blot få uger siden pludselig er blevet til et tophold og forvandlingen er sket efter tilkomsten af den hollandske stjerne kannibalen. I øjeblikket er Brøndby nummer 4 med 24 point. FCK har også 24 point og ligger nummer 3 i kraft af bedre målscore.
FCK har den bedste dagsform i øjeblikket i superligaen målt på holdets seneste 6 kampe. 4 sejre og 2 uafgjorte er det blevet til, trods det at klubben også har forpligtelser at se til i Champions League. Ingen er i øjeblikket i tvivl om, at FCK løverne kun ser frem og op i tabellen nu efter en meget dårlig sæsonstart. Faktisk tror de fleste, at naturligvis vinder FCK nu, når det er et dansk hold, de skal spille mod og forklaringen eller begrundelsen er altid, at FCK har det bedste spiller materiale i Danmark og derfor vinder de. Det gør de blot ikke altid — især ikke når modstanderen hedder Brøndby. Brøndby — FCK fodbold kampene er uden tvivl de mest hypede, mest omtalte og mest viste og sete tv opgør i Danmark og det kan godt ærgre eksempelvis træner Glen Ridersholm fra FCM, som netop med urutinerede spillere alligevel formåede i fredagens superliga kamp at slå FC Vestsjælland med 0:1 på udebane. Havde det været FCK, der havde lavet den samme præstation, så havde de fået positiv omtale ud af det, men i FCM´s tilfælde drukner mandfolke præstationen i Brøndby-FCK plidder pladder.
De seneste møder mellem Brøndby og FCK viser, at disse lokal opgør faktisk ikke umiddelbart har nogle favoritter. Begge hold vinder og taber næste lige meget mod hinanden. I øjeblikket har holdene samme antal point i superligaen og begge har en fremragende formkurve der peger op.
Betting tips:
  • Brøndby er favorit i vores optik til at vinde kampen, fordi de har hjemmebane. Hjemmebanen betyder meget især i denne type lokalkampe. Derfor er det uforståeligt, at FCK er gjort til favoritter ifølge bookmakerne. Kampen kan dog ende med hvad som helst og det mest sandsynlige er en pointdeling. Et kryds giver flotte 3,30.
  • Brøndby har forstået at lukke af foran eget mål og FCK er heller ikke dårlige til den disciplin, så 2 hold der møder hinanden i en kamp de begge for alt i verden ikke vil tabe — det lugter langt væk af få mål. De sidste 5 opgør mellem Brøndby og FCK er med en enkelt undtagelse alle endt med blot 0, 1 eller 2 mål. Det mest sandsynlige er derfor igen en kamp med få mål, spil under 2,5 mål til odds 1,75.
  • Kampens resultat ender med 1:0 til odds 8,50, 0:1 til odds 8,0 eller 1:1 til odds 6. Ved et 0:0 resultat får man ALTID hele sin indsats retur fra bookmakeren bet365.
Service info: Alle odds i spil fiduserne ovenfor stammer fra bet365. Få selv en gratis konto i dag her og profitér på kampens resultat.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3