top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-12-2013 Betting Tips; Superliga: Brøndby — FCK, Kampstart 1. december, kl 19:00

Kampstart: Søndag 1. december 2013, kl 19:00
Forudsætningen for at vinde fodboldkampe er, at man scorer flere mål end der bliver scoret mod en. Ganske simpelt. Efter kannibalens aka Boulahrouz ankomst til Brøndby, er der sket noget magisk med vestegnens stolte fodbold mænd. Deres defensiv er blevet tæt, som en våddragt og intet slipper igennem den enormt effektive defensiv. Mtiliga fra FC Nordsjælland er den sidste målskytte, der har scoret mål på Brøndby og derfor er datoen 6. oktober en vigtig dato i træner Thomas Franks notes bog. I de seneste 5 kampe Brøndby har deltaget i kom først 2 uafgjorte kampe og dernæst 3 sejre i træk. Ingen mål er scoret mod Brøndby i de seneste 5 kampe. Det er VANVITTIGT imponerende, at se hvilken forvandling et bundhold for blot få uger siden pludselig er blevet til et tophold og forvandlingen er sket efter tilkomsten af den hollandske stjerne kannibalen. I øjeblikket er Brøndby nummer 4 med 24 point. FCK har også 24 point og ligger nummer 3 i kraft af bedre målscore.
FCK har den bedste dagsform i øjeblikket i superligaen målt på holdets seneste 6 kampe. 4 sejre og 2 uafgjorte er det blevet til, trods det at klubben også har forpligtelser at se til i Champions League. Ingen er i øjeblikket i tvivl om, at FCK løverne kun ser frem og op i tabellen nu efter en meget dårlig sæsonstart. Faktisk tror de fleste, at naturligvis vinder FCK nu, når det er et dansk hold, de skal spille mod og forklaringen eller begrundelsen er altid, at FCK har det bedste spiller materiale i Danmark og derfor vinder de. Det gør de blot ikke altid — især ikke når modstanderen hedder Brøndby. Brøndby — FCK fodbold kampene er uden tvivl de mest hypede, mest omtalte og mest viste og sete tv opgør i Danmark og det kan godt ærgre eksempelvis træner Glen Ridersholm fra FCM, som netop med urutinerede spillere alligevel formåede i fredagens superliga kamp at slå FC Vestsjælland med 0:1 på udebane. Havde det været FCK, der havde lavet den samme præstation, så havde de fået positiv omtale ud af det, men i FCM´s tilfælde drukner mandfolke præstationen i Brøndby-FCK plidder pladder.
De seneste møder mellem Brøndby og FCK viser, at disse lokal opgør faktisk ikke umiddelbart har nogle favoritter. Begge hold vinder og taber næste lige meget mod hinanden. I øjeblikket har holdene samme antal point i superligaen og begge har en fremragende formkurve der peger op.
Betting tips:
  • Brøndby er favorit i vores optik til at vinde kampen, fordi de har hjemmebane. Hjemmebanen betyder meget især i denne type lokalkampe. Derfor er det uforståeligt, at FCK er gjort til favoritter ifølge bookmakerne. Kampen kan dog ende med hvad som helst og det mest sandsynlige er en pointdeling. Et kryds giver flotte 3,30.
  • Brøndby har forstået at lukke af foran eget mål og FCK er heller ikke dårlige til den disciplin, så 2 hold der møder hinanden i en kamp de begge for alt i verden ikke vil tabe — det lugter langt væk af få mål. De sidste 5 opgør mellem Brøndby og FCK er med en enkelt undtagelse alle endt med blot 0, 1 eller 2 mål. Det mest sandsynlige er derfor igen en kamp med få mål, spil under 2,5 mål til odds 1,75.
  • Kampens resultat ender med 1:0 til odds 8,50, 0:1 til odds 8,0 eller 1:1 til odds 6. Ved et 0:0 resultat får man ALTID hele sin indsats retur fra bookmakeren bet365.
Service info: Alle odds i spil fiduserne ovenfor stammer fra bet365. Få selv en gratis konto i dag her og profitér på kampens resultat.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3