top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-12-2013 Betting Tips; Superliga: OB - AGF, Kampstart 1. december, kl 17:00

Kampstart: Søndag 1. december 2013, kl 17:00
Hvem husker ikke sidste kamp mellem OB og AGF på TRE-FOR Park? Vi gør i hvert fald. OB var på hjemmebane foran 2:1 og der sker en kortslutning oveni hovedet på spillerne, for da kampen bliver fløjtet af, er det AGF der har vundet med tennis cifrene 3:6. Fuldstændigt vanvittigt. Osama Akharraz´lavede et reduceringsmål kort før pausen og det mål var starten på et holds defensiv, der i den grad blev gennemtævet. AGF scorede faktisk flere mål i denne kamp, end der var blevet scoret i samtlige af de foregående superliga kampe mod OB. Ikke svært at forstå, at Troels Bech må have følt, at han havde fået en knock-out efter den kamp. I de efterfølgende 3 hjemmekampe har OB spillet uafgjort mod FCM og Brøndby og tabt til FC Vestsjælland med 1:3 — derfor OB har ikke en god hjemmebane statistik i øjeblikket.
AGF ligger nummer 5 i superligaen og vi tror faktisk AGF´s træner Peter Sørensen er ganske godt tilfreds med sit holds nuværende placering. På udebane præsterer holdet også fortrinligt, 2 sejre, 3 uafgjort og et enkelt nederlag til formstærke Brøndby er hvad det er blevet til.
Betting Tips:
  • En ting er sikkert. Denne kamp ender ikke med tennis cifre igen. Hvis det skulle gå så galt, at OB kommer bagud, så er vi ret sikre på at Bech´s mandskab har det tidligere resultat i baghovedet og ikke vil risikere endnu en ydmygelse på eget græs. Faktisk er vi ret sikre på at NETOP kampen søndag eftermiddag har været en af den slags kampe, som OB spillerne har set frem til med enorm hævntørst. De er nødt til at vise deres hjemmepublikum, at det var en gedigen kortslutning sidste gang og AGF er ikke et hold, der under normale omstændigheder vil kunne score mange mål mod OB på eget græs. Kigger man i statistikken, så er det ikke sjov læsning set med OB øjne. OB har tabt de seneste 4 kampe i træk mod netop AGF. Udover 3:6 kampen er det også blevet til et 2:4 nederlag. AGF ved de har et godt tag på OB og de vil derfor gå efter sejren igen. Vi er derfor mest tændt på et 2-tal til odds 3,10.
  • Meget sandsynligt er også, at når et af holdene scorer, så ”tænder” kampen for alvor og begge hold vil vinde. I de sidste 4 opgør mellem AGF og OB er der blevet scoret ialt 21 mål, dvs et gennemsnit på mere end 5 mål pr. kamp. Odds på over 2,5 mål til odds 1,72 virker til at være et meget sandsynligt bud.
  • Vi tror AGF vinder kampen, som de altid gør mod OB, så sats på 1:2 til odds 11 eller 1:3 til odds 21.
  • Et par alternative muligheder til dig, der også spiller lotto: Ender kampen med 2:6 fåes et odds på 501, 3:5 giver odds 251. Begge udfald er ikke usandsynlige, når OB møder AGF på sin egen hjemmebane.
Service info: Alle odds er fra bet365. Få en gratis konto her plus 1000 kroner bonus.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3