top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-12-2013 Betting Tips; Superliga: OB - AGF, Kampstart 1. december, kl 17:00

Kampstart: Søndag 1. december 2013, kl 17:00
Hvem husker ikke sidste kamp mellem OB og AGF på TRE-FOR Park? Vi gør i hvert fald. OB var på hjemmebane foran 2:1 og der sker en kortslutning oveni hovedet på spillerne, for da kampen bliver fløjtet af, er det AGF der har vundet med tennis cifrene 3:6. Fuldstændigt vanvittigt. Osama Akharraz´lavede et reduceringsmål kort før pausen og det mål var starten på et holds defensiv, der i den grad blev gennemtævet. AGF scorede faktisk flere mål i denne kamp, end der var blevet scoret i samtlige af de foregående superliga kampe mod OB. Ikke svært at forstå, at Troels Bech må have følt, at han havde fået en knock-out efter den kamp. I de efterfølgende 3 hjemmekampe har OB spillet uafgjort mod FCM og Brøndby og tabt til FC Vestsjælland med 1:3 — derfor OB har ikke en god hjemmebane statistik i øjeblikket.
AGF ligger nummer 5 i superligaen og vi tror faktisk AGF´s træner Peter Sørensen er ganske godt tilfreds med sit holds nuværende placering. På udebane præsterer holdet også fortrinligt, 2 sejre, 3 uafgjort og et enkelt nederlag til formstærke Brøndby er hvad det er blevet til.
Betting Tips:
  • En ting er sikkert. Denne kamp ender ikke med tennis cifre igen. Hvis det skulle gå så galt, at OB kommer bagud, så er vi ret sikre på at Bech´s mandskab har det tidligere resultat i baghovedet og ikke vil risikere endnu en ydmygelse på eget græs. Faktisk er vi ret sikre på at NETOP kampen søndag eftermiddag har været en af den slags kampe, som OB spillerne har set frem til med enorm hævntørst. De er nødt til at vise deres hjemmepublikum, at det var en gedigen kortslutning sidste gang og AGF er ikke et hold, der under normale omstændigheder vil kunne score mange mål mod OB på eget græs. Kigger man i statistikken, så er det ikke sjov læsning set med OB øjne. OB har tabt de seneste 4 kampe i træk mod netop AGF. Udover 3:6 kampen er det også blevet til et 2:4 nederlag. AGF ved de har et godt tag på OB og de vil derfor gå efter sejren igen. Vi er derfor mest tændt på et 2-tal til odds 3,10.
  • Meget sandsynligt er også, at når et af holdene scorer, så ”tænder” kampen for alvor og begge hold vil vinde. I de sidste 4 opgør mellem AGF og OB er der blevet scoret ialt 21 mål, dvs et gennemsnit på mere end 5 mål pr. kamp. Odds på over 2,5 mål til odds 1,72 virker til at være et meget sandsynligt bud.
  • Vi tror AGF vinder kampen, som de altid gør mod OB, så sats på 1:2 til odds 11 eller 1:3 til odds 21.
  • Et par alternative muligheder til dig, der også spiller lotto: Ender kampen med 2:6 fåes et odds på 501, 3:5 giver odds 251. Begge udfald er ikke usandsynlige, når OB møder AGF på sin egen hjemmebane.
Service info: Alle odds er fra bet365. Få en gratis konto her plus 1000 kroner bonus.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3