top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

01-12-2013 Betting Tips; Premier League: Tottenham — Manchester United, Kampstart 1. december, kl 13:00

Kampstart: Søndag 1. december 2013, kl 13:00
Manchester United ligger på en nedværdigende 8. plads i Premier League og det huer på ingen måde klubben med de stolte traditioner. United spillerne er dog inde i en super god periode med 4 sejre og 2 uafgjorte i deres seneste 6 Premier League kampe og der er markant fremgang på holdet. I Champions League den 27. november viste holdet også sin nuværende imponerende dagsform ved på udebane at lammetæve topklubben Leverkusen med 0:5. Manchester United er i topform og holdet ser kun opad i tabellen og de går efter de 3 point hver gang de spiller uanset hvem modstanderen er.
Tottenham er uden deres danske stjernefrø Christian Eriksen, men selv med ham på holdet ville det formentlig ikke være nok i dagens møde. Sidst Tottenham mødte et klassehold i Premier League var mod Manchester City, hvor City vandt 6:0.
Betting Tips:
  • Tror Manchester United har så meget ”tur i den” , at de uden problemer vil kunne sætte sig på kampen mod Tottenham og hente de 3 point til gave odds 2,60 på et 2-tal. Tottenham er desuden det tredje dårligste hold målt på antal mål de har scoret. Dette faktum taler også for en United sejr, idet United stort set scorer mål hver eneste gang de spiller — de er meget farlige med Persie, Rooney og co i front.
Service info: Vil du spille på denne kamp, så er bet365 et oplagt bud. Oddset ovenfor kan ses i en opdateret udgave på bet365 her.
 
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3