top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-12-2013 Betting Tips; Superliga: Esbjerg - AaB, Kampstart 2. december, kl 19:00

Kampstart: Mandag 2. december 2013, kl 19:00
Esbjerg har netop vundet på hjemmebane over Standard Liege med 2:1 i Europa League. På den internationale scene har esbjergenserne gjort en flot figur — det er det helt modsatte billede, der tegner sig i den hjemlige superliga. Esbjerg har tabt de seneste 3 udekampe til SønderjyskE, FCM og FC Vestsjælland. Hovedforklaringen på det ringe point udbytte skyldes mangel på mål fra de offensive spillere.
Esbjerg var tidligere på sæsonen det mest scorende hold, men i dag er antallet af mål fra brødrene Ankersen og holdkammeraterne nærmest gået helt i stå. Inden kampen mod AaB mandag aften ligger Esbjerg på en 11. plads og er altså UNDER nedrykningsstregen i øjeblikket. Det huer bestemt ikke træner Niels Frederiksen fra Esbjerg, idet han mener, at hans hold burde være at finde i toppen. Bookmaker må tilstå, at vi også er overraskede og skuffede over Esbjergs spil og resultater i øjeblikket i superligaen, men Europa League tærer åbenbart for meget på den smalle trup.
I superligaen er Esbjerg det hold, der har vundet færrest point af samtlige andre hold i superligaen målt på de seneste 6 kampe. Blot 1 point er det blevet til og det er helt sikkert ikke bestået.
Aab er stort set den diametrale modsætning til Esbjerg. Det går simpelthen forrygende for nordjyderne i øjeblikket. Det nordjyske fodbold flagskib har hentet 13 point ud af 18 mulige i de seneste 6 kampe i superligaen og storformen har medført, at holdet nu indtager en sikker 2. plads i superligaen. Aab har et af de bedste forsvar og er det hold, der har lukket næst færrest mål ind af alle i superligaen hidtil. Blot 18 mål er der scoret på AaB i denne sæson. Til sammenligning har Esbjerg lukket 25 mål ind!
Spil fiduser til denne kamp:
  • Ingen tvivl om at denne kamp bliver seværdig med mange mål. Begge hold vil gå efter de 3 point. AaB skal have 3 point, hvis de vil ”hænge på” i toppen af superligaen og fastholde sin 2. plads blot få point efter FCM. Især FCK er fremstormende bagfra og ligger før opgøret mellem disse 2 hold blot 1 point efter AaB. Bookmaker mener, der er uhørt høje odds på 2-tal og AaB sejr. AaB er i storform, mens Esbjerg er det modsatte, når det gælder præstationerne i superligaen. AaB burde faktisk trods hjemmebane fordel til Esbjerg være ”små” favoritter i denne kamp også i bookmakernes optik. Det er de ikke og udnyt derfor et alt for højt og meget sandsynligt 2-tal til odds 2,80 fra bet365.
  • Vi tror på mange mål. Begge hold vil frem på banen og begge hold er ikke i stærkeste opstilling på alle defensive pladser. Over 2,5 mål er det mest sandsynlige resultat til odds 2,00.
  • Første målscorer er altid svær at spå om, men Kusk til 9,50 på fx et straffe er en god mulighed. Mick Van Buren viste mål instinkt i Esbjerg´s Europa league kamp, så han skal også prøves igen til odds 6,50.
NB: Alle odds på denne side af Bookmaker.dk kan ses i en opdateret version på bet365 her.
Stillingen i superligaen
Især AaB og FCK er åbenlyse favoritter til at vinde superligaen anno 2013/2014
 
Dagsformen i superligaen
Dagsformen efter de seneste 6 kampe. Esbjerg er det dårligste hold!!! AaB er i topform. Den kloge tipper udnytter det.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3