top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

02-12-2013 Betting Tips; Superliga: Esbjerg - AaB, Kampstart 2. december, kl 19:00

Kampstart: Mandag 2. december 2013, kl 19:00
Esbjerg har netop vundet på hjemmebane over Standard Liege med 2:1 i Europa League. På den internationale scene har esbjergenserne gjort en flot figur — det er det helt modsatte billede, der tegner sig i den hjemlige superliga. Esbjerg har tabt de seneste 3 udekampe til SønderjyskE, FCM og FC Vestsjælland. Hovedforklaringen på det ringe point udbytte skyldes mangel på mål fra de offensive spillere.
Esbjerg var tidligere på sæsonen det mest scorende hold, men i dag er antallet af mål fra brødrene Ankersen og holdkammeraterne nærmest gået helt i stå. Inden kampen mod AaB mandag aften ligger Esbjerg på en 11. plads og er altså UNDER nedrykningsstregen i øjeblikket. Det huer bestemt ikke træner Niels Frederiksen fra Esbjerg, idet han mener, at hans hold burde være at finde i toppen. Bookmaker må tilstå, at vi også er overraskede og skuffede over Esbjergs spil og resultater i øjeblikket i superligaen, men Europa League tærer åbenbart for meget på den smalle trup.
I superligaen er Esbjerg det hold, der har vundet færrest point af samtlige andre hold i superligaen målt på de seneste 6 kampe. Blot 1 point er det blevet til og det er helt sikkert ikke bestået.
Aab er stort set den diametrale modsætning til Esbjerg. Det går simpelthen forrygende for nordjyderne i øjeblikket. Det nordjyske fodbold flagskib har hentet 13 point ud af 18 mulige i de seneste 6 kampe i superligaen og storformen har medført, at holdet nu indtager en sikker 2. plads i superligaen. Aab har et af de bedste forsvar og er det hold, der har lukket næst færrest mål ind af alle i superligaen hidtil. Blot 18 mål er der scoret på AaB i denne sæson. Til sammenligning har Esbjerg lukket 25 mål ind!
Spil fiduser til denne kamp:
  • Ingen tvivl om at denne kamp bliver seværdig med mange mål. Begge hold vil gå efter de 3 point. AaB skal have 3 point, hvis de vil ”hænge på” i toppen af superligaen og fastholde sin 2. plads blot få point efter FCM. Især FCK er fremstormende bagfra og ligger før opgøret mellem disse 2 hold blot 1 point efter AaB. Bookmaker mener, der er uhørt høje odds på 2-tal og AaB sejr. AaB er i storform, mens Esbjerg er det modsatte, når det gælder præstationerne i superligaen. AaB burde faktisk trods hjemmebane fordel til Esbjerg være ”små” favoritter i denne kamp også i bookmakernes optik. Det er de ikke og udnyt derfor et alt for højt og meget sandsynligt 2-tal til odds 2,80 fra bet365.
  • Vi tror på mange mål. Begge hold vil frem på banen og begge hold er ikke i stærkeste opstilling på alle defensive pladser. Over 2,5 mål er det mest sandsynlige resultat til odds 2,00.
  • Første målscorer er altid svær at spå om, men Kusk til 9,50 på fx et straffe er en god mulighed. Mick Van Buren viste mål instinkt i Esbjerg´s Europa league kamp, så han skal også prøves igen til odds 6,50.
NB: Alle odds på denne side af Bookmaker.dk kan ses i en opdateret version på bet365 her.
Stillingen i superligaen
Især AaB og FCK er åbenlyse favoritter til at vinde superligaen anno 2013/2014
 
Dagsformen i superligaen
Dagsformen efter de seneste 6 kampe. Esbjerg er det dårligste hold!!! AaB er i topform. Den kloge tipper udnytter det.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3