top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-12-2013 Danmark — DBU Pokalen, Lyngby — FCK, Kampstart: 4. Dec. klokken 18:00

Kampstart: Onsdag 4. Dec 2013 klokken 18:00
Lyngby besejrede nærmest sensationelt Esbjerg i Pokal turneringen den 31. oktober. Husk dog på at Esbjerg i den grad har under præsteret den seneste tid, når det kommer til danske modstanderhold. Det skal dog ikke fratage anerkendelsen af en flot sejr. I øjeblikket ligger Lyngby lunt i midten af 1. division med 29 point. Der er dog langt op til førerholdet Hobro med 42 point, men en andenplads synes stadigvæk inden for rækkevidde, idet AC Horsens på anden pladsen har 35 point.
Lyngby er en superliga dræber i dette års pokal turnering. Det gik blandt andet ud over Viborg, som tabte knebent med 1:0. Det er dog især 3:0 sejren over Esbjerg, der i den grad overraskede fodbold Danmark, men alt kan ske i fodbold og Esbjerg har ikke den bredeste trup — men spiller i øjeblikket mange kampe med blandt andet superliga og Europa League forpligtelser.
Tidligere møder mellem Lyngby - FCK
Lyngby har tidligere spillet i superligaen. Det gjorde de blandt andet i perioden fra 2010-2012. De 5 seneste opgør mellem FCK og Lyngby er alle endt med sejre til FCK. I de seneste 4 opgør scorede Lyngby 2 mål ialt, mens FCK fandt vej til netmaskerne hele 9 gange.
FCK er stærke IGEN!
FCK er uhyre stærke i øjeblikket. Braget mellem Brøndby og FCK i weekenden blev til en sikker FCK sejr. Ganske vist var Boulahrouz ikke på banen, men den kamp var et bevis på, at FCK om nogen er begyndt at vise en skræmmende form, som faktisk ingen andre hold i superligaen kan matche i øjeblikket. Erfaringerne fra Champions League kampene, samt træneren Ståle´s evne til at få det bedste frem af sine spillere, har tilsammen skabt synergier på FCK holdet, så i stedet for uafgjorte kampe, så bliver det til sejre nu, når modstanderen rent spillersmæssigt ikke er bedre end FCK.
Selv når bedre modstandere møder FCK, skal de passe på. I de seneste 7 kampe FCK har deltaget i, er det blevet til blot et nederlag, 5 sejre og 1 uafgjort. Nederlaget var 3:1 til Juventus i Champions League, som havde hjemmebane. FCK kunne faktisk også have fået uafgjort i den kamp, Juventus var slet ikke så gode som frygtet, så FCK spillerne virkede ærgerlige over resultatet bagefter. Den uafgjorte kamp var mod Esbjerg, hvor FCK scorede begge mål — igen en kamp hvor FCK BURDE have vundet efter overtag i spil og chancer.
Spil fiduser:
  • Det bør blive en sikker FCK sejr over Lyngby. Det er toppen af superligaen mod et hold fra midten af 1. division. Tror ikke på mirakler i denne kamp. FCK er i storform, hvilket denne kamp ikke vil rokke ved. Sikkert 2-tal til odds 1,53 fra bet365.
  • De 2 seneste kampe FCK har spillet i pokal turneringen er endt med mange mål. Først blev det til 4:2 over Hvidovre og dernæst 4:3 over OB. I superligaen bomber FCK også en masse mål ind, sidst er det blevet til 3:1 mod Brøndby og 4:1 mod Viborg. Nicolai Jørgensen, Vetokele, Santin og Toutouh skal nok få sat Lyngby´s forsvar på arbejde. Over 2,5 mål til odds 1,57.
  • Gode odds på kampens resultat er 1:4 til odds 21 samt 2:4 til odds 34.
FCK er i storform
Alt andet end et 2-tal til odds 1,53 og FCK sejr ville være en kæmpe overraskelse. Seneste 5 møder mellem disse 2 hold er alle blevet med FCK som vinder. Spil på denne kamp med bet365 plus 1000 kroner bonus til nye kunder her.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3