top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

03-12-2013 Danmark — DBU Pokalen, Lyngby — FCK, Kampstart: 4. Dec. klokken 18:00

Kampstart: Onsdag 4. Dec 2013 klokken 18:00
Lyngby besejrede nærmest sensationelt Esbjerg i Pokal turneringen den 31. oktober. Husk dog på at Esbjerg i den grad har under præsteret den seneste tid, når det kommer til danske modstanderhold. Det skal dog ikke fratage anerkendelsen af en flot sejr. I øjeblikket ligger Lyngby lunt i midten af 1. division med 29 point. Der er dog langt op til førerholdet Hobro med 42 point, men en andenplads synes stadigvæk inden for rækkevidde, idet AC Horsens på anden pladsen har 35 point.
Lyngby er en superliga dræber i dette års pokal turnering. Det gik blandt andet ud over Viborg, som tabte knebent med 1:0. Det er dog især 3:0 sejren over Esbjerg, der i den grad overraskede fodbold Danmark, men alt kan ske i fodbold og Esbjerg har ikke den bredeste trup — men spiller i øjeblikket mange kampe med blandt andet superliga og Europa League forpligtelser.
Tidligere møder mellem Lyngby - FCK
Lyngby har tidligere spillet i superligaen. Det gjorde de blandt andet i perioden fra 2010-2012. De 5 seneste opgør mellem FCK og Lyngby er alle endt med sejre til FCK. I de seneste 4 opgør scorede Lyngby 2 mål ialt, mens FCK fandt vej til netmaskerne hele 9 gange.
FCK er stærke IGEN!
FCK er uhyre stærke i øjeblikket. Braget mellem Brøndby og FCK i weekenden blev til en sikker FCK sejr. Ganske vist var Boulahrouz ikke på banen, men den kamp var et bevis på, at FCK om nogen er begyndt at vise en skræmmende form, som faktisk ingen andre hold i superligaen kan matche i øjeblikket. Erfaringerne fra Champions League kampene, samt træneren Ståle´s evne til at få det bedste frem af sine spillere, har tilsammen skabt synergier på FCK holdet, så i stedet for uafgjorte kampe, så bliver det til sejre nu, når modstanderen rent spillersmæssigt ikke er bedre end FCK.
Selv når bedre modstandere møder FCK, skal de passe på. I de seneste 7 kampe FCK har deltaget i, er det blevet til blot et nederlag, 5 sejre og 1 uafgjort. Nederlaget var 3:1 til Juventus i Champions League, som havde hjemmebane. FCK kunne faktisk også have fået uafgjort i den kamp, Juventus var slet ikke så gode som frygtet, så FCK spillerne virkede ærgerlige over resultatet bagefter. Den uafgjorte kamp var mod Esbjerg, hvor FCK scorede begge mål — igen en kamp hvor FCK BURDE have vundet efter overtag i spil og chancer.
Spil fiduser:
  • Det bør blive en sikker FCK sejr over Lyngby. Det er toppen af superligaen mod et hold fra midten af 1. division. Tror ikke på mirakler i denne kamp. FCK er i storform, hvilket denne kamp ikke vil rokke ved. Sikkert 2-tal til odds 1,53 fra bet365.
  • De 2 seneste kampe FCK har spillet i pokal turneringen er endt med mange mål. Først blev det til 4:2 over Hvidovre og dernæst 4:3 over OB. I superligaen bomber FCK også en masse mål ind, sidst er det blevet til 3:1 mod Brøndby og 4:1 mod Viborg. Nicolai Jørgensen, Vetokele, Santin og Toutouh skal nok få sat Lyngby´s forsvar på arbejde. Over 2,5 mål til odds 1,57.
  • Gode odds på kampens resultat er 1:4 til odds 21 samt 2:4 til odds 34.
FCK er i storform
Alt andet end et 2-tal til odds 1,53 og FCK sejr ville være en kæmpe overraskelse. Seneste 5 møder mellem disse 2 hold er alle blevet med FCK som vinder. Spil på denne kamp med bet365 plus 1000 kroner bonus til nye kunder her.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3