top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-12-2013 Betting Tips: DFB Pokal kamp i Tyskland, Augsburg-Bayern München. Kampstart; 4. december kl. 20:30

Kampstart; Onsdag 4. december 2013 kl. 20:30
Bayern München er verdens bedste fodbold mandskab i øjeblikket. Holdet er ubesejret i Champions League — og i den hjemlige Bundesliga, der er de naturligvis også ubesejrede. Den tyske pokalturnering er på vej mod enden og Bayern München er også stor favorit til at vinde den. I dagens kamp er det Augsburg som til daglig spiller i Bundesligaen, som skal prøve at tæmme og vinde over Bayern München. Er det en kamp til højrebenet eller? (JA — det er det)
Bayern München fodbold spillerne
Bayern har nogle af verdens ubestrideligt bedste fodboldspillere. Mario Mandzukic, Mario Götze, Thomas Müller, Franck Ribery, Arjen Robben plus alle de andre. Bayern har et af de mest imponerende offensive mandskaber i verden. I Bundesligaen har de i gennemsnit scoret 2,28 mål pr kamp. 12 vundne og 2 uafgjorte og en suveræn førsteplads på 38 point foran nummer 2 med 34 point. Defensivt er holdet mindst lige så effektive med blot 7 mål scoret mod sig i 14 kampe. Ingen tvivl om at Philipp Lahm, Jan Kirchhoff med flere gør et godt arbejde i stort set alle kampe.
Tidligere møder
Augsburg har siden 2008 mødt Bayern München 7 gange ialt og det er blevet til nederlag i samtlige kampe. De 2 mest friske opgør imellem disse 2 fodbold klubber er endt med tørre tæsk på 3:0 nederlag til Augsburg.
Augsburgs form i de seneste 7 kampe
3. november i år var modstanderen Bayern München og kampen endte med sikre 3:0 til Bayern M. Augsburg er i det hele taget ikke specielt overbevisende med 4 nederlag, 2 sejre og en uafgjort fra deres seneste 7 opgør.
Bayern München´s form i de seneste 7 kampe
Lutter sejre. Bayern München vinder hver gang de spiller uanset om det er Pokal, Champions League eller Bundesliga.
 
Betting Tips
  • HOVEDTIP: Oddset på Bayern München sejr er på 1,25. Det er OK og godkendt af redaktionen — man finder simpelthen ikke mere sikre odds, hvis man vil spille på fodbold. 25% forrentning af sine penge på en Bayern sejr. Spil på kampen her og profitér på denne spil fidus.
  • Kampen egner sig godt til et kombi-spil med FCK kampen: 1,53 X 1,25 = Samlet odds 1,91
  • Sidste 2 kampe mellem disse 2 fodbold klubber er endt med 3:0, så Bookmaker vurderer at sandsynligheden for mange mål er større end få mål. Odds på over 2,5 mål er på 1,53.
  • Arjen Robben er brandvarm målscorer, så odds 6 på ham som første mand med mål i støvlerne er vores bud.
Service info: Dette er den PERFEKTE kamp til at komme i gang med at oddse, hvis ikke du allerede har prøvet det før. Bedste bookmaker til denne pokal kamp er bet365, hvor alle odds på denne side også stammer fra. Få gratis konto her og husk nye kunder får 1000 kroner i bonus plus gratis fodbold på computeren.
 
Bayern er i storform
Augsburg har næppe nogen chancer imod overmagten Bayern München. 7 gange har de 2 klubber mødt hinanden og Bayern M. vandt dem alle. Det kommer de også til i aften. Desuden vinder Bayern München alle sine kampe i dag - dagsform på 100%
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3