top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-12-2013 Betting Tips: DFB Pokal kamp i Tyskland, Augsburg-Bayern München. Kampstart; 4. december kl. 20:30

Kampstart; Onsdag 4. december 2013 kl. 20:30
Bayern München er verdens bedste fodbold mandskab i øjeblikket. Holdet er ubesejret i Champions League — og i den hjemlige Bundesliga, der er de naturligvis også ubesejrede. Den tyske pokalturnering er på vej mod enden og Bayern München er også stor favorit til at vinde den. I dagens kamp er det Augsburg som til daglig spiller i Bundesligaen, som skal prøve at tæmme og vinde over Bayern München. Er det en kamp til højrebenet eller? (JA — det er det)
Bayern München fodbold spillerne
Bayern har nogle af verdens ubestrideligt bedste fodboldspillere. Mario Mandzukic, Mario Götze, Thomas Müller, Franck Ribery, Arjen Robben plus alle de andre. Bayern har et af de mest imponerende offensive mandskaber i verden. I Bundesligaen har de i gennemsnit scoret 2,28 mål pr kamp. 12 vundne og 2 uafgjorte og en suveræn førsteplads på 38 point foran nummer 2 med 34 point. Defensivt er holdet mindst lige så effektive med blot 7 mål scoret mod sig i 14 kampe. Ingen tvivl om at Philipp Lahm, Jan Kirchhoff med flere gør et godt arbejde i stort set alle kampe.
Tidligere møder
Augsburg har siden 2008 mødt Bayern München 7 gange ialt og det er blevet til nederlag i samtlige kampe. De 2 mest friske opgør imellem disse 2 fodbold klubber er endt med tørre tæsk på 3:0 nederlag til Augsburg.
Augsburgs form i de seneste 7 kampe
3. november i år var modstanderen Bayern München og kampen endte med sikre 3:0 til Bayern M. Augsburg er i det hele taget ikke specielt overbevisende med 4 nederlag, 2 sejre og en uafgjort fra deres seneste 7 opgør.
Bayern München´s form i de seneste 7 kampe
Lutter sejre. Bayern München vinder hver gang de spiller uanset om det er Pokal, Champions League eller Bundesliga.
 
Betting Tips
  • HOVEDTIP: Oddset på Bayern München sejr er på 1,25. Det er OK og godkendt af redaktionen — man finder simpelthen ikke mere sikre odds, hvis man vil spille på fodbold. 25% forrentning af sine penge på en Bayern sejr. Spil på kampen her og profitér på denne spil fidus.
  • Kampen egner sig godt til et kombi-spil med FCK kampen: 1,53 X 1,25 = Samlet odds 1,91
  • Sidste 2 kampe mellem disse 2 fodbold klubber er endt med 3:0, så Bookmaker vurderer at sandsynligheden for mange mål er større end få mål. Odds på over 2,5 mål er på 1,53.
  • Arjen Robben er brandvarm målscorer, så odds 6 på ham som første mand med mål i støvlerne er vores bud.
Service info: Dette er den PERFEKTE kamp til at komme i gang med at oddse, hvis ikke du allerede har prøvet det før. Bedste bookmaker til denne pokal kamp er bet365, hvor alle odds på denne side også stammer fra. Få gratis konto her og husk nye kunder får 1000 kroner i bonus plus gratis fodbold på computeren.
 
Bayern er i storform
Augsburg har næppe nogen chancer imod overmagten Bayern München. 7 gange har de 2 klubber mødt hinanden og Bayern M. vandt dem alle. Det kommer de også til i aften. Desuden vinder Bayern München alle sine kampe i dag - dagsform på 100%
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3