top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-12-2013 Betting Tips; Superliga: FCN - OB, Kampstart 6. december, kl 18:30

Kampstart: Fredag 6. december 2013, kl 18:30
FC Nordsjælland er så småt ved at kravle opad i tabellen og dermed indfri de forventninger mange havde til dem inden sæson starten. I kampen mod AaB den 25. november på Nordjyske Arena i Aalborg var det også Hjulmand´s teknisk dygtige spillere, som sad på det meste af kampen. AaB spillerne var MEGET frustrerede i store dele af kampen, idet de slet ikke kunne følge med og blev overraskede over hvor gode FC Nordsjælland var blevet i forhold til for blot nogle måneder siden. I de seneste 6 kampe i superligaen har FCN også høstet en masse point, idet det er blevet til 3 sejre, 2 uafgjorte og et nederlag. Begge de uafgjorte kunne med lidt held være blevet til sejre også, idet FCN i begge kampe var det bedste hold med de fleste chancer. AaB og Randers er begge godt tilfredse med blot 1 point mod FCN, som de spiller i øjeblikket.
I fredagens kamp er det OB, der skal forsøge at få point med hjem fra Farum Park. OB er mere svingende i sine resultater. De seneste 6 kampe er blevet med resultaterme 2 sejre, 2 nederlag og 2 uafgjorte. Sidste gang OB spillede mod FCN blev det til en 1:0 til OB.
Spil fiduser:
  • 2 jævnbyrdige mandskaber — men i øjeblikket virker FCN utroligt farlige. De mangler blot lige lidt held i sprøjten, så vil de være favoritter til at vinde stort set alle deres kampe, hvis de fortsætter med deres finurlige fodbold spil, så har OB ikke mange chancer i denne kamp. Mest sandsynligt er et 1-tal til odds 2,00 — idet kun 3 point tæller, hvis man vil væk fra bunden og være med i toppen af superligaen — og det vil FCN! Bookmaker kan dog ikke udelukke et ”X” til odds 3,50.
FCN vinder i aften
FCN spiller forrygende i øjeblikket. I aften bliver OB bytte for tigrene til odds 2,00 på 1-tallet!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3