top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

06-12-2013 Betting Tips; Superliga: FCN - OB, Kampstart 6. december, kl 18:30

Kampstart: Fredag 6. december 2013, kl 18:30
FC Nordsjælland er så småt ved at kravle opad i tabellen og dermed indfri de forventninger mange havde til dem inden sæson starten. I kampen mod AaB den 25. november på Nordjyske Arena i Aalborg var det også Hjulmand´s teknisk dygtige spillere, som sad på det meste af kampen. AaB spillerne var MEGET frustrerede i store dele af kampen, idet de slet ikke kunne følge med og blev overraskede over hvor gode FC Nordsjælland var blevet i forhold til for blot nogle måneder siden. I de seneste 6 kampe i superligaen har FCN også høstet en masse point, idet det er blevet til 3 sejre, 2 uafgjorte og et nederlag. Begge de uafgjorte kunne med lidt held være blevet til sejre også, idet FCN i begge kampe var det bedste hold med de fleste chancer. AaB og Randers er begge godt tilfredse med blot 1 point mod FCN, som de spiller i øjeblikket.
I fredagens kamp er det OB, der skal forsøge at få point med hjem fra Farum Park. OB er mere svingende i sine resultater. De seneste 6 kampe er blevet med resultaterme 2 sejre, 2 nederlag og 2 uafgjorte. Sidste gang OB spillede mod FCN blev det til en 1:0 til OB.
Spil fiduser:
  • 2 jævnbyrdige mandskaber — men i øjeblikket virker FCN utroligt farlige. De mangler blot lige lidt held i sprøjten, så vil de være favoritter til at vinde stort set alle deres kampe, hvis de fortsætter med deres finurlige fodbold spil, så har OB ikke mange chancer i denne kamp. Mest sandsynligt er et 1-tal til odds 2,00 — idet kun 3 point tæller, hvis man vil væk fra bunden og være med i toppen af superligaen — og det vil FCN! Bookmaker kan dog ikke udelukke et ”X” til odds 3,50.
FCN vinder i aften
FCN spiller forrygende i øjeblikket. I aften bliver OB bytte for tigrene til odds 2,00 på 1-tallet!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3