top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-12-2013 Betting Tips; Superliga: FCK - FC Vestsjælland, Kampstart 7. december, kl 17:00

Kampstart: Lørdag 7. december 2013, kl 17:00
FCK har i øjeblikket Danmarks mest velspillende fodbold spillere. Især med Vetokele i front, er der næsten garanti for mindst et mål. Det bliver sandsynligvis også rigeligt mod FC Vestsjælland, som formentlig i Parken ikke vil være i stand til at skabe ret mange chancer.
Det er naturligt at påpege, at nogle FCK spillere kan være trætte efter, at de for blot få dage siden spillede pokal kamp mod Lyngby(og vandt 1:2), men flere spillere blev erstattet i dén kamp, samt 3 dages pause er rigeligt til at restituere sig.
Et andet punkt der kunne få betydning er Champions League kampen på tirsdag mellem FCK og Real Madrid. Den kamp skal FCK helst vinde, hvis de vil gøre sig håb om at undgå at blive nummer sjok i deres gruppe. Vi mener IKKE kampen mod Real Madrid på nogen måde vil have indflydelse på denne superliga kamp, idet der er 3 dage efter kampen lørdag indtil Real Madrid kampen og det bør være rigeligt til at alle spillere kan blive 100% udhvilet.
Eneste anke til dette kan være, at nogle FCK spillere vil holde lidt igen i denne kamp for at undgå skader. Tror nu ikke FCK har fokus på andet end superligaen denne lørdag — superligaen er første prioritet og Champions League er et eventyr. FCK forventer ikke at få point mod Real Madrid, så at spare noget af krudtet mod FC Vestsjælland — det tror vi ikke er sandsynligt. Ståle ved godt — at kampen i morgen SKAL vindes, hvis FCK vil være nummer 1 i Danmark igen. Det vil FCK være!
FC Vestsjælland har været solstrålen i superligaen i år. Fodbold klubben har gjort det umulige og har spillet lige op mod de bedste andre superliga klubber i år. Sidste gang de spillede mod FCK fik FCV også uafgjort 1:1 og den kamp blev OGSÅ spillet i Parken. FCV har dog ikke nogen super god statistik for de seneste 7 kampe. 4 nederlag, 1 uafgjort og 2 sejre. FCV er desværre for dem begyndt at ligne et kommende bundhold.
Spil fiduser til FCK - FCV superliga kampen:
  • Hovedtip: FCK spiller som et tophold i øjeblikket. FCK får de resultater, som tophold næsten pr. automatik får. Senest i pokal kampen for nogle dage siden, så vi hjemme i stuerne, hvad der sker, når et tophold spiller. FCK kom bagud 1:0 på udebane, men man kunne se, at det ikke betød alverden, idet man vidste, at FCK simpelthen ikke kunne undgå at score mindst 1 eller 2 mål, hvilket de også gjorde. FCK´s statistik i Parken taler også sit eget sprog. 1 uafgjort og dernæst 5 sejre i træk er statistikken for de seneste 6 kampe. Offensivt har FCK meget mere at byde på end FCV og Bookmaker forventer FCK vil vade i chancer. 33 mål har FCK scoret indtil nu i superligaen mod FCV´s 20 mål i 17 kampe. FCK scorer altså i gennemsnit dobbelt så mange mål og de har hjemmebane og en Vetokele (ingen Nicolai i dag!) i scoringshumør — det bliver et meget sikkert 1-tal til odds 1,36.
  • Vil faktisk også satse på mange mål til over 2,5 mål til odds 1,61 (Bookmaker er enige med bookmakerne denne gang om antallet af mål)
  • Første målscorer bliver naturligvis Igor Vetokele til odds 6.
  • Et sandsynligt resultat bliver 2:1 til odds 8,5, eller hvis kampen ender med mange mål, så er der et super odds på 4:3 til odds 101.
Info til tippere: Få en konto hos bet365 her og spil på denne kamp. Alle odds på denne side er fra bet365!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3