top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-12-2013 Betting Tips; Superliga: FCK - FC Vestsjælland, Kampstart 7. december, kl 17:00

Kampstart: Lørdag 7. december 2013, kl 17:00
FCK har i øjeblikket Danmarks mest velspillende fodbold spillere. Især med Vetokele i front, er der næsten garanti for mindst et mål. Det bliver sandsynligvis også rigeligt mod FC Vestsjælland, som formentlig i Parken ikke vil være i stand til at skabe ret mange chancer.
Det er naturligt at påpege, at nogle FCK spillere kan være trætte efter, at de for blot få dage siden spillede pokal kamp mod Lyngby(og vandt 1:2), men flere spillere blev erstattet i dén kamp, samt 3 dages pause er rigeligt til at restituere sig.
Et andet punkt der kunne få betydning er Champions League kampen på tirsdag mellem FCK og Real Madrid. Den kamp skal FCK helst vinde, hvis de vil gøre sig håb om at undgå at blive nummer sjok i deres gruppe. Vi mener IKKE kampen mod Real Madrid på nogen måde vil have indflydelse på denne superliga kamp, idet der er 3 dage efter kampen lørdag indtil Real Madrid kampen og det bør være rigeligt til at alle spillere kan blive 100% udhvilet.
Eneste anke til dette kan være, at nogle FCK spillere vil holde lidt igen i denne kamp for at undgå skader. Tror nu ikke FCK har fokus på andet end superligaen denne lørdag — superligaen er første prioritet og Champions League er et eventyr. FCK forventer ikke at få point mod Real Madrid, så at spare noget af krudtet mod FC Vestsjælland — det tror vi ikke er sandsynligt. Ståle ved godt — at kampen i morgen SKAL vindes, hvis FCK vil være nummer 1 i Danmark igen. Det vil FCK være!
FC Vestsjælland har været solstrålen i superligaen i år. Fodbold klubben har gjort det umulige og har spillet lige op mod de bedste andre superliga klubber i år. Sidste gang de spillede mod FCK fik FCV også uafgjort 1:1 og den kamp blev OGSÅ spillet i Parken. FCV har dog ikke nogen super god statistik for de seneste 7 kampe. 4 nederlag, 1 uafgjort og 2 sejre. FCV er desværre for dem begyndt at ligne et kommende bundhold.
Spil fiduser til FCK - FCV superliga kampen:
  • Hovedtip: FCK spiller som et tophold i øjeblikket. FCK får de resultater, som tophold næsten pr. automatik får. Senest i pokal kampen for nogle dage siden, så vi hjemme i stuerne, hvad der sker, når et tophold spiller. FCK kom bagud 1:0 på udebane, men man kunne se, at det ikke betød alverden, idet man vidste, at FCK simpelthen ikke kunne undgå at score mindst 1 eller 2 mål, hvilket de også gjorde. FCK´s statistik i Parken taler også sit eget sprog. 1 uafgjort og dernæst 5 sejre i træk er statistikken for de seneste 6 kampe. Offensivt har FCK meget mere at byde på end FCV og Bookmaker forventer FCK vil vade i chancer. 33 mål har FCK scoret indtil nu i superligaen mod FCV´s 20 mål i 17 kampe. FCK scorer altså i gennemsnit dobbelt så mange mål og de har hjemmebane og en Vetokele (ingen Nicolai i dag!) i scoringshumør — det bliver et meget sikkert 1-tal til odds 1,36.
  • Vil faktisk også satse på mange mål til over 2,5 mål til odds 1,61 (Bookmaker er enige med bookmakerne denne gang om antallet af mål)
  • Første målscorer bliver naturligvis Igor Vetokele til odds 6.
  • Et sandsynligt resultat bliver 2:1 til odds 8,5, eller hvis kampen ender med mange mål, så er der et super odds på 4:3 til odds 101.
Info til tippere: Få en konto hos bet365 her og spil på denne kamp. Alle odds på denne side er fra bet365!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3