top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-12-2013 Betting Tips: Premier League; Manchester United - Newcastle United, Kampstart 7. december, kl. 13:45

Kampstart: Lørdag 7. December 2013, kl. 13:45
Manchester United tabte for blot 3 dage siden ganske overraskende på hjemmebanen Old Trafford til Everton med 0:1, som er et midterhold i Premier League præcis ligesom Manchester United. Manchester United skuffer fælt i øjeblikket i den engelske top liga ”Premier League” ved blot at lige nummer 9 efter 14 kampe. Arsenal, Chelsea og Manchester City er allerede så mange point foran United spillerne, at det er meget sandsynligt, at mesterskabs drømmene allerede er tabt på gulvet, trods det at sæsonen ikke engang er halvt færdigspillet endnu. Lige med undtagelse af nederlaget til Everton har der faktisk været fremgang at spore på Manchester holdet, idet de seneste 6 kampe, har resulteret i 3 vundet, 2 uafgjort og 1 tabt.
Hjemmebanen Old Trafford er ikke så stærk, som den har været tidligere. Det er lidt som med plat eller krone, hvad resultatet bliver, når Manchester United går på banen og i øjeblikket er Robin Van Persie ude med en skade — det er i den grad en svækkelse af offensiven, idet han er drøn målfarlig og det er noget de mangler — MÅL.
Newcastle har taget et par skalpe, der i den grad vækker opsigt inden for de seneste måneder og uger. Newcastle slog Tottenham 0:1 på White Hart Lane — dvs. udebane sejr over Christian Eriksen´s hold. Det var en flot sejr — måske endnu større var 2:0 bedriften mod favoritterne Manchester City på hjemmebanen St. James´ Park. Newcastle er et hold, der overrasker til tider hvilket placeringen i tabellen som nummer 7 med 23 point FORAN Manchester United med 21 point i tabellen også er et bevis på.
Seneste møder mellem disse 2 hold
Manchester United har krammet på Newcastle. De seneste 3 kampe mellem disse 2 hold er endt med sejre til United spillerne. Sidste opgør var dog meget tæt og lignede en uafgjort indtil de sidste minutter af kampen, hvor Javier Hernandez afgjorde kampen.
Betting Tips:
  • Vi hælder mest til en uafgjort i denne kamp, men en mål rig af slagsen. Et ”X” giver odds 4,50.
  • Hovedtip til denne kamp er dog at spille på mange mål. Mere end 2,5 mål giver i øjeblikket odds 1,72 hvilket er ret godt, idet de seneste 4 kampe mellem disse 2 hold ALLE er endt med mange mål. Sidst de 2 hold mødtes blev der scoret 7 mål!
Spil på mange mål
Naturligvis er Manchester United på hjemmebane storfavorit til at vinde, så et 1-tal og hjemmesejr over Newcastle giver blot odds 1,53. Manchester er dog ikke så uovervindelige i øjeblikket, så et uafgjort er mindst lige så sandsynligt og oddset på et ”X” er helt oppe i 4,50 og er det Bookmaker vil anbefale. Mange mål giver odds 1,72 og er meget sandsynligt — Manchester skal også bevise noget over for sit hjemmepublikum efter det pinlige nederlag til Everton for blot nogen dage siden — på Old Trafford, så der skal nok blive mange skud på mål i denne kamp!!!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3