top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-12-2013 Betting Tips Superliga: Randers FC - Esbjerg fB, Kampstart 8. december, kl 14:00

Kampstart: Søndag 8. december 2013, kl 14:00
Esbjerg har blot scoret 4 mål i deres seneste 6 superliga kampe. Det afspejler også det pinligt ringe point udbytte i samme periode, eftersom klubben har fået 4 nederlag og 2 uafgjorte kampe. Den seneste kamp mod AaB fornylig viste dog et Esbjerg hold med mål i støvlerne endelig, men stadigvæk kan ordet krise hvis ikke helt vaskes væk. Hvis ikke lige Esbjerg havde succes i Europa League — og det har de! — så ville tiltroen blandt diverse eksperter inklusive bookmakerne ikke have været der. I øjeblikket tror og mener bookmakerne, at Esbjerg er favoritter i dagens tidlige superliga kamp mellem Randers og Esbjerg, idet udesejr giver odds 2,37, mens et 1-tal er oppe i 3,10.
Randers spiller yderst ofte uafgjort. 5 uafgjorte kampe i de seneste 7 opgør. Det må være utroligt ærgerligt, at se man langsomt ryger ned i bunden af superligaen, hvor det ikke er nær så sjovt som toppen. Kigger man på, hvem det er Randers blot har hentet 1 point imod, er det FCK, FCM, FC Nordsjælland, OB og AGF. Set i det lys er det faktisk ganske udmærket af Randers, synes vi.
Spil fiduser til denne kamp:
  • Randers har hjemmebane og vil uden tvivl være ekstra tændte for endelig at få en sejr i hus ovenpå de mange X´er. Esbjerg har lige med undtagelse af AaB — kampen ikke været i stand til at finde målet, og Esbjerg er det dårligste hold i superligaen, når man kigger på antallet af point opnået i de seneste 6 kampe. Odds på 3,10 på 1-tallet er favorabelt og SKAL spilles.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3