top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-12-2013 Betting Tips Superliga: Randers FC - Esbjerg fB, Kampstart 8. december, kl 14:00

Kampstart: Søndag 8. december 2013, kl 14:00
Esbjerg har blot scoret 4 mål i deres seneste 6 superliga kampe. Det afspejler også det pinligt ringe point udbytte i samme periode, eftersom klubben har fået 4 nederlag og 2 uafgjorte kampe. Den seneste kamp mod AaB fornylig viste dog et Esbjerg hold med mål i støvlerne endelig, men stadigvæk kan ordet krise hvis ikke helt vaskes væk. Hvis ikke lige Esbjerg havde succes i Europa League — og det har de! — så ville tiltroen blandt diverse eksperter inklusive bookmakerne ikke have været der. I øjeblikket tror og mener bookmakerne, at Esbjerg er favoritter i dagens tidlige superliga kamp mellem Randers og Esbjerg, idet udesejr giver odds 2,37, mens et 1-tal er oppe i 3,10.
Randers spiller yderst ofte uafgjort. 5 uafgjorte kampe i de seneste 7 opgør. Det må være utroligt ærgerligt, at se man langsomt ryger ned i bunden af superligaen, hvor det ikke er nær så sjovt som toppen. Kigger man på, hvem det er Randers blot har hentet 1 point imod, er det FCK, FCM, FC Nordsjælland, OB og AGF. Set i det lys er det faktisk ganske udmærket af Randers, synes vi.
Spil fiduser til denne kamp:
  • Randers har hjemmebane og vil uden tvivl være ekstra tændte for endelig at få en sejr i hus ovenpå de mange X´er. Esbjerg har lige med undtagelse af AaB — kampen ikke været i stand til at finde målet, og Esbjerg er det dårligste hold i superligaen, når man kigger på antallet af point opnået i de seneste 6 kampe. Odds på 3,10 på 1-tallet er favorabelt og SKAL spilles.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3