top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-12-2013 Spil Fiduser: Superliga; FC Midtjylland - AGF, Kampstart 8. december, kl 16:30

Kampstart: Søndag 8. december 2013, kl 16:30
FC Midtjylland ligger stadigvæk nummer 1 i superligaen inden kampen mod AGF. FCK spillede allerede lørdag, hvor de hentede 3 point mod FC Vestsjælland, så i skrivende stund er der blot 3 point imellem FCM og FCK. Det må være så frustrerende for Glen Riddersholm og spillerne at se, at forhåndsfavoritten til at vinde superligaen pludselig er kommet så tæt på. Faktisk er kampen i toppen af superligaen helt åben igen og der er flere mulige kandidater til, hvem der vinder sæsonen 2013/14.
Blot 2 nederlag er det blevet til for FCM, så det er de mange uafgjorte kampe, der har muliggjort at flere andre superliga mandskaber fik chancen for at kæmpe sig tilbage. Nederlagene til FCM har været til Brøndby og FC Nordsjælland — begge klubber som også går efter en topplacering.
Spil fiduser:
  • FCM er favoritter i denne kamp. Dog er holdet stadigvæk meget svingende med resultaterne og det mest sandsynlige ligner et ”X” til odds 3,40 i dagens fodboldkamp mellem FCM og AGF. Begge hold har brug for point og vil slås for dem.
  • Jeppe Curth er oppe i odds 10 og er en fin kandidat til første målscorer. Duncan er i odds 5 som første målscorer.
  • Kampens resultat tipper vi til 2-2 til odds 13.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3