top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-12-2013 Betting Tips; Superliga: AaB - Viborg, Kampstart 9. december, kl 19:00

Kampstart: Mandag 9. december 2013, kl 19:00
AaB har haft et flot efterår.Inden sæsonen gik igang, var der ingen der vidste om AaB skulle spille med i toppen, midten eller bunden af superligaen. En flot placering i top 3 inden kampen mod Viborg i aften viser, at potentialet på AaB holdet er langtidsholdbart og ikke mindst Kaper Kusk som netop er blevet udnævnt til årets profil af superliga trænerne, er en væsentlig del af forklaringen på AaB´s evne til at overpræstere. Det er positivt ment, at nordjyderne overpræsterer, for ser man på økonomien og investeringerne i spillermateriale på de nordjyske kanter, så er det et vanvittigt imponerende udbytte med en top 3 placering — det har også overrasket mange af de øvrige klubber.
Sidst AaB havde Viborg på besøg, var det formentlig det dårligste hold i år, der har spillet på Nordjyske Arena. Viborg spillede rædderligt og de skal være glade for, at de blot fik et nådigt nederlag på 3:1. Viborg havde absolut intet at byde på i den kamp.
AaB har en elendig statistik i Parken mod FCK, men efter 3:0 nederlaget mod FCK for et par måneder siden er det blevet til 4 sejre og 2 uafgjorte. AaB har ovenikøbet en hjemmebane i år, hvor de pt. er ubesejrede.
Viborg ligner med deres spil og resultater i den seneste tid en af superliga klubberne, som kandiderer seriøst til at være agterlanterne, når superligaen fløjtes af i midten af 2014.
Spil fidus til denne kamp
  • AaB vinder sikkert til odds 1,53. Oddset er også raslet ned, så alle med lidt forstand på fodbold ved godt, at Viborg IKKE evner at få point mod kongen Kusk og hans disciple. Viborg satser hele butikken på én mand og det er ikke nok mod formstærke AaB!
  • Hvem der scorer først bliver sandsynligvis Kusk til odds 7,00 eller Dalgaard til odds 7,50. Man kan også spille på begge til at score når som helst til cirka det halve. Anders K. Jacobsen giver blot odds 5,00 men kan heller ikke udelukkes som første mand på pletten.
Oddsene er fra bet365 — men alle bookmakere er ret enige om niveauet for disse spil.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3