top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-12-2013 Champions League runde 6 - odds og spil fiduser

Kampstart: Tirsdag 10. december 2013 klokken 20:45 & onsdag 11. december 2013 klokken 20:45.
 
Kampene i Champions League runde 6 bliver spillet tirsdag og onsdag. Det er i løbet af de 2 dage, at de sidste brikker skal lægges til, hvem der er kvalificeret videre i Champions League eller Europa League og hvem der ikke er. FCK har stadigvæk en spinkel chance, mens alle favoritterne allerede er kvalificeret.
 
Spil fiduser til Champions League kampene
Der vil løbende komme betting tips og spil fiduser til Champions League kampene på denne side i løbet af tirsdagen og onsdagen. Vores fokus vil især være på de mest sikre bets!!!
 
 
Onsdag
 
20:45 Olympique Marseille - Borussia Dortmund
  • Olympique Marseille har i gruppe F udelukkende æren samt et hjemmepublikum at spille for. 5 kampe er det hidtil blevet til i Champions League og 5 nederlag er det blevet til. En målscore på -8 og en nedtrykt bundprop i gruppe F, er hvad OM, kan tage med sig fra dette års Champions League runder. På de kanter kan man vist godt sige, at der er tale om en OM´er. Spøg til side. Borussia Dortmund SKAL vinde denne kamp, hvis de vil være sikre på selv at kunne afgøre, om de skal spille Champions League efter jul eller om det i stedet bliver en tredjeplads og dermed blot Europa League kampe. Alt kan stadigvæk ske i denne gruppe F, som må siges at være aftenens DYNAMIT gruppe. Endnu er der ingen af holdene i gruppe F, der har spillet uafgjort og det er også usandsynligt det kommer til at ske onsdag aften. Et 2-tal er vores mest sikre betting forslag til aftenens CL kampe og oddset er på ganske fornuftige 1,40.
20:45 Napoli - Arsenal FC
  • Arsenal ligger i øjeblikket nummer 1 med 12 point, men det er ingen garanti for Champions League deltagelse. Arsenal har dog en skræmmende god form og Bookmaker vurderer, at i kraft af kampens store betydning, så tager Arsenal ingen chancer. Napoli har kniven for struben, hvis de vil spille Champions League fodbold til næsten år, idet det må forventes, at Dortmund smadrer Olympique Marseille. Derfor er den sidste plads til avancement til videre deltagelse fra gruppe F et opgør mellem Arsenal og Napoli, idet Napoli har 9 point mod Arsenals 12. Tror Arsenal vil lukrere på Napoli´s lidt for hidsige jagt efter de 3 point, som Napoli skal have, hvis de vil fortsætte, og derfor kunne få et par lette mål via omstillinger. Et 2-tal fåes til favorable odds 2,80 fra bet365. Dette bliver en af aftenens mest imødesete Champions League kampe. Den anden er Milan — Ajax, hvor alt også kan ske.
20:45 FC Schalke 04 - FC Basel
  • Schalke 04, Basel og Chelsea har alle stadigvæk mulighed for at kvalificere sig til videre deltagelse i Champions League. I gruppe E har de henholdsvis 7, 8, og 9 point. Gruppe E er uhyre tæt og det bliver vanvittigt spændende at se, hvad der kommer til at ske onsdag aften. Schalke 04 har naturligvis fordel i at spille på sin hjemmebane VELTINS-Arena, men FC Basel er en Schweizisk mesterklub i storform. 26. november vandt Basel overraskende 1:0 på St. Jakob-Park over Chelsea, som er en af favoritterne til at vinde Champions League samlet. Schalke 04 møder heller ikke op til opgøret med den bedste forberedelse, idet de efter det skuffende 0:0 resultat mod Steaua Bukarest i runde 5 i Champions League har tabt 2 kampe i træk! Oddset på FC Basel er overraskende højt på 5,25 og det er vores bud. Basel har heller ikke tabt nogen af sine seneste 7 kampe, så at det skulle ske mod Schalke 04, der oplever modgang i øjeblikket — det tror Bookmaker ikke på.
20:45 Chelsea FC - Steaua Bukarest
  • Kampens resultat ligger lige til højrebenet. Desværre er oddset på 1-tallet nede i blot 1,20 , men Steaua har været pinligt ringe i CL, så ikke så meget snik snak — Chelsea vinder sikkert, fordi de skal og de kan. Chelsea er en af favoritterne til at vinde Champions League samlet!!!
Tirsdag
 
 
FCK — Real Madrid, kampstart klokken 20:45
  • Dette er set med danske øjne naturligvis hovedkampen blandt alle Champions League kampene. Bookmaker har hidtil haft et godt øje til FCK i Champions League, men når modstanderen er Real Madrid, så peger pilen desværre nedad. Det seneste opgør mellem disse 2 mandskaber viste STOR klasseforskel og ganske vist spillede Real Madrid i egen hule på Santiago Bernabeu, men 4:0 kunne sagtens være endt både 6 og 7:0, hvis ellers Real Madrid havde holdt dampen oppe. Se en længere gennemgang og optakt af FCK — Real Madrid kampen her. Bookmaker anbefaler den kloge tipper, at satse på det mest sandsynlige resultat, dvs. et 2-tal til odds 1,40. Meget sikkert 2-tal, idet Ronaldo ikke kan holdes nede og FCK er bare ikke gode nok til at score på Real Madrid. Kampen ender med 0:3 eller 0:4 til odds 10 eller 17.
Bayern München — Manchester City, kampstart klokken 20:45
  • Sidste gang Bayern München mødte Manchester City var det Ribery, Müller og Robben, der hver især scorede et mål. 0:3 stod der på måltavlen på Etihad Stadium, hvor Manchester City til dagligt folder sig ud. Manchester City fik et enkelt trøstemål hen mod slutningen af kampen, men det er vanvittigt så godt spillende Bayern spillerne er, uanset hvem de spiller mod. De seneste 7 kampe har også budt på sejre i samtlige. I gruppe D er Bayern M. naturligvis ubesejrede og det er 100% sikkert, at Bayern München vil gå stenhårdt efter sejren. Det er meget sjældent, at man får odds 1,44 på en hjemmesejr til Bayern München. Alt andet end et 1-tal ville være en overraskelse. Meget sandsynligt og sikkert 1-tal.
Benfica - PSG, kampstart klokken 20:45
  • PSG har ambitioner om at vinde Champions League. Sidste gang disse 2 hold mødtes, blev det til en 3:0 sejr til PSG. Tirsdag aften har Benfica både motivationen for at vinde, idet de SKAL vinde, idet de blot har 7 point, hvis de vil gøre sig forhåbninger om at blive 2´er i deres gruppe C. Omvendt er Cavani en af de mest effektive angribere i verden og PSG har måske verdens mest farlige offensiv, når både Cavani og Ibrahimovic er klar. Bookmaker mener, at selvom Benfica bør have enorm motivation til at gå efter sejren, så vil hjemmebane fordelen ikke være nok mod PSG, som formentlig igen vil vinde. Et 2-tal står i konge odds til 3,50. Kampen kan også ende uafgjort til odds 3,60. Første målscorer er mest sandsynligt vil være Edinson Cavani til odds 6.
Galatasaray — Juventus, kampstart klokken 20:45
  • Juventus spiller fantastisk i øjeblikket. De vader fra den ene sejr til den anden. I Champions League har klubben ikke været overbevisende — men det har heller ikke været nødvendigt. I øjeblikket ligger Juventus på en lun andenplads med 6 point, hvilket er 2 point mere end Galatasaray på 3. pladsen. Med andre ord skal Juventus blot hente 1. point mod Galatasaray på Turk Telekom Arena i Tyrkiet og 2. pladsen i gruppe B vil være hjemme. Mest sandsynligt er derfor et ”X” til odds 3,60 og det Bookmaker anbefaler dig at spille på.
Manchester United — Shakhtar Donetsk, kampstart klokken 20:45
  • Manchester United er i krise i øjeblikket. Klubben henter ikke de point, de bør i Premier League. Det har faktisk været en rent ud sagt skrækkelig opvarmning klubben har fået op til dagens Champions League kamp mod ukrainske Shakhtar Donetsk. 4. december blev det til et 0:1 nederlag på hjemmebanen Old Trafford til Everton. 3 dage senere blev det til yderligere et snævert nederlag på 0:1 til Newcastle OGSÅ på hjemmebanen Old Trafford. Nu er der igen gået 3 dage og modstanderen er formstærke Shakhtar Donetsk, der har vundet deres seneste 5 kampe i træk. Shakhtar Donetsk møder også op med en enorm motivation for at hente 3 point, idet de slås med Leverkusen om 2. pladsen i gruppe A. I øjeblikket har Shakhtar Donetsk 8 point, Leverkusen har 7. point, mens Manchester United reelt allerede er videre med 11 point. Set i lyset af Manchester Uniteds usædvanligt svage hjemmebane i øjeblikket, er der gode muligheder for en lille overraskelse og et 2-tal til odds 4,33. I den seneste Champions League kamp vandt Shakhtar Donetsk 4:0 over Real Sociedad.
Odds fra bet365
Se de nyeste odds på bet365´s eget website her og find dine egne fiduser. Igen vil Bookmaker fremhæve at favorit sejre i Champions League er overvejende sandsynligt i flere af kampene.
 
 
Grupperne i Champions League INDEN runde 6 bliver afviklet
Alle favoritterne er stort set kvalificeret til videre deltagelse.
 
 
Godt tip til de fleste af CL kampene — Mange mål i de fleste CL kampe
Spil på mange mål — der er en tendens til, at de fleste af Champions League kampene er yderst målrige. Det bør den kloge tipper udnytte. Se blot hvad der skete sidst i runde 5 på billedet nedenunder. Vil du spille på mange mål i nogle af CL kampene ovenfor, hedder det på bet365 ”Over 2,5 mål” til odds 2, odds 1,80 etc.”
I alle 10 kampe nedenfor blev der scoret over 2,5 mål i den ordinære spilletid - det er imponerende så offensive CL klubberne er.
  • Gratis betting konto: Få gratis konto i dag her og spil på mange mål med 1000 kroner i bonus til nye kunder fra bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3