top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

10-12-2013 FCK - Real Madrid, se fidus til hvad der vil ske

I aften er det FCK, der får besøg af Ronaldo og hele holdet fra Real Madrid. Det bliver vildt underholdende. Det er meget sjældent, at Danmark får besøg af nogle af de bedste fodbold spillere i verden. Ronaldo kommer, Bale kommer, Isco er der og hvem vil ikke gerne se Angel Di Maria igen! For mænd i alle aldre er dette bedre end juleaften - hvis man altså er til fodbold og det er vi.
En af verdens dyreste fodbold klubber — det er Real Madrid!
Real Madrid har en af verdens dyreste spillertrupper — ialt er markedsværdien cirka 4,6 mia kroner. Cristiano Ronaldo er formentlig verdens mest værdifulde spiller i øjeblikket med en anslået værdi i omegnen af 780 mio kr. Dernæst kommer nyindkøbet Gareth Bale, der ligger i omkring 630 mio. kr. Andre spillere på holdet er lidt billigere, men efter danske forhold er de stadigvæk ekstremt dyre. Sergio Ramos til knap 310 mio. kr, Pepe til 155 mio. kr. Karim Benzema til 270 mio kr. Isco til ca. 275 mio kr. Luka Modric til 275 mio kr. osv. Til orientering er værdien af HELE FCK ca. 190 mio kr. FCK har den dyreste trup i hele superligaen, så Champions League er lidt noget andet...
FCK er ikke velforberedte nok
Ståle har udtalt, at det ikke er den bedste forberedelse FCK spillerne har haft op til mødet mod Real Madrid. På blot 18 dage har FCK spillet 18 kampe og det er spillerne slet ikke gearede til. Indtil lørdag for blot 3 dage siden, var det FC Vestsjælland, der blev brugt ressourcer på og der har altså blot været 3 dage til at forberede sig på Madrid kampen både fysisk og mentalt. Det betyder reelt, at man ikke har haft mulighed for at restituere og forberede sig optimalt og det er ærgerligt — det er trods alt en Champions League kamp og FCK kan, hvis alt flasker sig stadigvæk opnå en tredjeplads i sin gruppe og dermed være sikret deltagelse i Europa League efter jul.
Real Madrid´s dagsform
Real Madrid er skræmmende gode. 2 uafgjorte resultater og 5 sejre er deres mest friske resultater. Desuden scorer Ronaldo ”næsten” hver gang han er på banen for Real Madrid. I Ronaldo´s fravær er Gareth Bale eller Benzema der til at tage over, så det er et hardcore offensivt hold, der kommer til at holde legestue med FCK ´erne tirsdag aften. I den seneste tid er det blevet til målshow på 5:1 mod Real Sociedad, 0:5 mod Almeria, 4:1 mod Galatasaray, 4:0 mod Valladolid.
FCK´s dagsform
FCK er kommet i fantastisk form. De vinder og vinder. Eneste nederlag i klubbens seneste 7 kampe er mod Juventus i Champions League. Ellers er det et vinderhold, der tirsdag byder Real Madrid op til dans. FCK´s modstandere er dog af en lidt anden kaliber end den Real Madrid normalt spiller mod. Viborg, Brøndby, Lyngby og Vestsjælland er klubberne FCK har vundet over fornylig.
Det taler for FCK succes tirsdag aften
  • Real Madrid spillerne trænede mandag aften på plænen i parken og det var ikke nogen god oplevelse. Spillerne fra det stjernespækkede hold beklagede sig over græsplænen og gav udtryk for, at de synes banen var alt for blød. Det er dog en naturlig følge af det danske vejrlig og de seneste dages regn, kulde og blæst har yderligere forværret græstæppets tilstand. FCK er formentlig den klub, som kan drage mest fordel af en græsplæne der ikke er optimal, eftersom de er vant til at spille under disse forhold — hvilket Bale, Ronaldo og alle de andre IKKE er.
  • Real Madrid er videre i Champions League, uanset hvad de får af point i Parken i aften. Real Madrid er også sikret førstepladsen i gruppen. De har med andre ord INTET at spille for, hvis det udelukkende er videre deltagelse i Champions League, der får spillerne til at præstere optimalt. Dog har eksempelvis Ronaldo et mål om at blive topscorer i Champions League og det er netop i ”lette” kampe mod klubber som FCK, at man kan forvente at score mange mål!
  • FCK har en stærk hjemmebane. De har eksempelvis fået uafgjort mod Juventus og dernæst vundet 1:0 over Galatasaray. Barcelona har også tidligere været på besøg i Parken, fx for godt og vel 3 år siden blev det uafgjort mellem FCK-Barcelona. FCK er slet ikke så ringe endda på eget græs.
Spil fiduser til FCK — Real Madrid
  • Hovedtip til denne kamp: Det bliver en sikker udesejr til Real Madrid. Sidste kamp mellem disse 2 hold viste enorm klasseforskel, ked af at sige det, men dette er nok et af de mest sikre 2-taller i dag. Ronaldo kan ikke holdes nede og det er næsten 99,99% sikkert, at han får flere store chancer i kampen. Medmindre vi får dejligt dansk regnvejr og blæst, så er der ikke noget, der kan hindre Real Madrid i at vinde denne kamp. Sidst FCK spillede mod Real Madrid kunne kampen godt være endt med en endnu større røvfuld end den rent faktisk gjorde. Et 2-tal er i odds 1,40 og er faktisk vanvittigt godt! Skal spilles — alt andet ville være dumt!
  • Kampens resultat bliver en 0:3 til odds 10. Eller 0:4 til odds 17.
  • Spil på mange mål til odds 1,50 — meget sandsynligt, når man tager i betragtning, hvem det er der er på besøg i Parken i dag.
  • Første målscorer bliver naturligvis Ronaldo til odds 3,60. Endnu mere sikkert er at satse på ham som målscorer, når som helst til odds 1,61. Alternativt er Gareth Bale en mulighed til første målscorer til odds 4,33. Eller Angel Di Maria til odds 8,50. På Santiago Bernabeu scorede han hele 2 gange, præcis som Ronaldo — top klasse mål!
Tip til nye tippere: Alle odds er fra bet365. Få 1000 kroner i bonus nu samt en gratis konto her - det tager blot 5 minutter og du er i gang.
Dagsformen hos FCK og Real Madrid
Begge hold møder i dag op med en ganske fornuftig dagsform.
 
 
FCK skal passe på
Det er meget sandsynligt, at FCK får en ordentlig lussing tirsdag aften. Det er ærgerligt set med danske øjne, men i stedet for at ærgre sig, kan man ligeså godt nyde det flotte fodbold spil af Real Madrid´s klasse spillere. På Bookmaker.dk´synes vi også, at den kloge tipper bør spille på et 2-tal og Real Madrid sejr, idet det er sjældent, man får mere sikre bets. Real Madrid er mindst en klasse bedre end FCK på samtlige positioner på banen. Det skal man da udnytte.
  • Få en forrentning på 40%, når det mest sandsynlige resultat går hjem - et 2-tal.
  • Især er bet365 en god bookmaker til Champions League fodbold - har du ikke allerede en konto der, så er det med at få en, hvis du vil odds´e der, hvor du får mest. Der er en grund til, at bet365 er størst i Europa. Få 1000 kroner plus gratis oprettelse her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3