top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
















































 

12-12-2013 Europa League 2013 runde 6 med odds og spil fiduser

Runde 6 er sidste mulighed for at kvalificere sig videre i Europa League fra gruppespillet, idet der er lodtrækning den 16. december, hvor såvel nummer 1 og 2 i grupperne nedenfor, samt 3´ erne fra Champions League grupperne er med. Esbjerg er allerede kvalificeret, det samme er tilfældet for Valencia, Salzburg etc.
Der er dog enkelte grupper, fx gruppe B med Eindhoven, hvor det endnu ikke er afgjort, hvem der bliver bedste 2 ´er i den gruppe. Det skal nok blive underholdende at følge torsdag aften. Endnu en dag med topfodbold på programmet - det er herligt.
 
 
Spil fiduser til Europa League kampene
Der vil i løbet af torsdagen løbende komme spil forslag til Europa League kampene nedenfor.
19:00 Red Bull Salzburg - Esbjerg
  • Red Bull Salzburg ligger allerede suverænt i spidsen i gruppe C i Europa League. Alle 5 kampe er blevet vundet og medmindre Esbjerg vinder med 6:0 på Stadion Wals-Siezenheim i Østrig, så er førstepladsen i denne gruppe allerede så godt som vundet af Salzburg. Esbjerg er en suveræn 2 ´er i gruppen, idet de har vundet 4 ud af 5 kampe. Det eneste nederlag Esbjerg har lidt i Europa League´s gruppespil var netop mod Salzburg på hjemmebanen. Det mest sandsynlige resultat i denne kamp er et 1-tal til odds 1,30. Det er en kendt sag i Danmark, at Esbjerg er det dårligste hold i superligaen i øjeblikket målt på antallet af point, de har hentet i den seneste måneds tid. Hovedforklaringen på den dårlige point høst er, at Esbjerg ikke scorer særligt mange mål længere, hvilket de gjorde tidligere på sæsonen. Desuden har kampen ikke nogen reel betydning, idet det er usandsynligt, at Esbjerg selv med en sejr ville kunne fravriste Salzburg førstepladsen i gruppen, idet Salzburg har en meget bedre målscore. Bookmaker vurderer derfor, at Salzburg på sin egen hjemmebane vil forsøge at vinde en smal sejr over Esbjerg, så hjemmepublikummet får en god oplevelse. Bookmaker vil dog anbefale et ”X” til odds 6,00 , idet det på ingen måde er umuligt at opnå nede i Østrig og det er resultatet, Esbjerg vil gå efter. Sjældent man får så godt et odds på et X. På Blue Water Arena i Esbjerg burde kampen også være endt med et ”X”, hvis der havde været lidt retfærdighed til, men det er der sjældent i professionel fodbold.
19:00 Standard Liege — Elfsborg
  • Begge klubber har skuffet fælt i Europa League gruppespillet. Blot 1 point har begge klubber været i stand til at vinde og det var i en 1:1 mod hinanden på Elfsborg´s hjemmebane Boras Arena. Kampen kan ende med hvad som helst, tror dog mest oplagte spil objekt i denne kamp er, at spille på få mål. Det er en betydningsløs kamp plus begge klubber er ikke synderligt farlige offensivt. Odds på under 2,5 mål er på ganske fine 2,00 og er vores spil fidus til den snus fornuftige tipper.
Odds fra bet365
Se de nyeste odds plus masser af statistik på bet365 her.
 
 
Grupperne i Europa League 2013
Flere af forhånds favoritterne er allerede kvalificeret til deltagelse i Europa League - men ikke dem alle. Freiburg, Eindhoven og Dynamov Kiev kan stadigvæk risikere at ryge ud.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3