top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-12-2013 Europa League 2013 runde 6 med odds og spil fiduser

Runde 6 er sidste mulighed for at kvalificere sig videre i Europa League fra gruppespillet, idet der er lodtrækning den 16. december, hvor såvel nummer 1 og 2 i grupperne nedenfor, samt 3´ erne fra Champions League grupperne er med. Esbjerg er allerede kvalificeret, det samme er tilfældet for Valencia, Salzburg etc.
Der er dog enkelte grupper, fx gruppe B med Eindhoven, hvor det endnu ikke er afgjort, hvem der bliver bedste 2 ´er i den gruppe. Det skal nok blive underholdende at følge torsdag aften. Endnu en dag med topfodbold på programmet - det er herligt.
 
 
Spil fiduser til Europa League kampene
Der vil i løbet af torsdagen løbende komme spil forslag til Europa League kampene nedenfor.
19:00 Red Bull Salzburg - Esbjerg
  • Red Bull Salzburg ligger allerede suverænt i spidsen i gruppe C i Europa League. Alle 5 kampe er blevet vundet og medmindre Esbjerg vinder med 6:0 på Stadion Wals-Siezenheim i Østrig, så er førstepladsen i denne gruppe allerede så godt som vundet af Salzburg. Esbjerg er en suveræn 2 ´er i gruppen, idet de har vundet 4 ud af 5 kampe. Det eneste nederlag Esbjerg har lidt i Europa League´s gruppespil var netop mod Salzburg på hjemmebanen. Det mest sandsynlige resultat i denne kamp er et 1-tal til odds 1,30. Det er en kendt sag i Danmark, at Esbjerg er det dårligste hold i superligaen i øjeblikket målt på antallet af point, de har hentet i den seneste måneds tid. Hovedforklaringen på den dårlige point høst er, at Esbjerg ikke scorer særligt mange mål længere, hvilket de gjorde tidligere på sæsonen. Desuden har kampen ikke nogen reel betydning, idet det er usandsynligt, at Esbjerg selv med en sejr ville kunne fravriste Salzburg førstepladsen i gruppen, idet Salzburg har en meget bedre målscore. Bookmaker vurderer derfor, at Salzburg på sin egen hjemmebane vil forsøge at vinde en smal sejr over Esbjerg, så hjemmepublikummet får en god oplevelse. Bookmaker vil dog anbefale et ”X” til odds 6,00 , idet det på ingen måde er umuligt at opnå nede i Østrig og det er resultatet, Esbjerg vil gå efter. Sjældent man får så godt et odds på et X. På Blue Water Arena i Esbjerg burde kampen også være endt med et ”X”, hvis der havde været lidt retfærdighed til, men det er der sjældent i professionel fodbold.
19:00 Standard Liege — Elfsborg
  • Begge klubber har skuffet fælt i Europa League gruppespillet. Blot 1 point har begge klubber været i stand til at vinde og det var i en 1:1 mod hinanden på Elfsborg´s hjemmebane Boras Arena. Kampen kan ende med hvad som helst, tror dog mest oplagte spil objekt i denne kamp er, at spille på få mål. Det er en betydningsløs kamp plus begge klubber er ikke synderligt farlige offensivt. Odds på under 2,5 mål er på ganske fine 2,00 og er vores spil fidus til den snus fornuftige tipper.
Odds fra bet365
Se de nyeste odds plus masser af statistik på bet365 her.
 
 
Grupperne i Europa League 2013
Flere af forhånds favoritterne er allerede kvalificeret til deltagelse i Europa League - men ikke dem alle. Freiburg, Eindhoven og Dynamov Kiev kan stadigvæk risikere at ryge ud.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3