top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-12-2013 Kvinde håndbold spil fiduser til alle VM kampene 2013 blandt andet, Danmark — Tyskland, kampstart: onsdag klokken 20:15 og 17:30

Kampstart: Onsdag klokken 20:15 og 17:30
De danske håndboldkvinder er igen i gang med et projekt, der henrykker hele håndbold Danmark. Den seneste kamp mellem Danmark og Montenegro i VM i kvinde håndbold havde præcis den nerve, den intensitet og den tæthed, der gør, at håndbold simpelthen er en fantastisk sport at følge.
Montenegro havde fyret deres sidste skud af mod det danske mål, da slut sirenen lød, men målet gjaldt ikke, idet håndbolden først røg i mål mens slut-sirenen lød. Enkelte af de danske håndbold piger lå faktisk på gulvet og bankede med den ene hånd i ærgrelse over den forlængede spilletid, troede de, men da de så de andre danske håndboldpiger jublede rundt på banen, gik det op for dem, at kampen var afgjort. Danmark havde vundet og skulle spille kvartfinale mod Tyskland.
Kæmpe præstation af Danmark, idet Montenegro er regerende europamestre. Vi glemmer for en stund, at kampen var fyldt med fejl og dårligt spil fra begge lande, faktum var, at Danmark vandt på fantastisk flot fight og et vinder instinkt, især blandt de danske keepere i målet.
Har Danmark en chance mod Tyskland? Ja det har de. Hvis Danmark formår at få reduceret antallet af fejl og få endnu mere gang i kontrafasen, samt keeperne holder det høje niveau, så kan Danmark slå alle — ikke mindst Tyskland. Norge og Frankrig er stadigvæk favoritter til at vinde VM, men Danmark er bestemt en underdog, man ikke skal afskrive endnu.
Betting tips til VM håndbold kampen, Danmark — Tyskland, kampstart onsdag 18. december kl. 20:15
  • Sats på Pytlick´s håndbold piger til at vinde over Tyskland. Spil helst på bet365, idet du lige nu får et fabelagtigt odds på 1-tallet på 2,20 på dansk sejr her. Kampen bliver med overvejende sandsynlighed igen meget tæt, så det bliver håndbold pigerne med marginalerne og det psykologiske overskud på deres side, der i kampens sidste afgørende fase vil trække det længste strå. Kampen mod Montenegro var så tæt, så Danmark har allerede bevidst, at vi kan vinde over hold, der på papiret er favoritter mod os. Tyskland har endnu ikke på samme måde været presset på samme måde hen mod slutningen og det vil være til Danmarks fordel. Kampen er iøvrigt meget åben ifølge bookmakerne. Bookmakerne mener der ikke er nogen åbenbare favoritter, som det er tilfældet i alle de andre håndbold opgør i aften i VM kampene. Se nedenfor,
17:30 Brasilien - Ungarn
  • Svært at sige, hvem der vil trække sig sejrrigt ud af dette opgør. Brasilien har set ganske stærke ud i denne slutrunde,men der sker overraskelser. Se blot Danmarks overraskende resultat mod Montenegro. Ungarn er en stolt og traditionsrig håndbold nation og spiller de op til deres bedste, så vinder de også mod Brasilien, som er relativt nye i tophåndbold. Odds på 2-tallet er godt betalt til 2,70. Vi vil udelukkende spille den kamp som et single spil!!!
17:30 Polen — Frankrig
  • Frankrig er favorit til at gå hele vejen, så ikke så meget snak. Sikkert 2-tal til odds 1,20.
20:15 Serbien - Norge
  • Serbien vandt overraskende i sidste sekund mod Sydkorea, men imod Norge møder de overmagten. De norske jenter er OGSÅ i denne turnering bedre end alle de andre og må betragtes som værende storfavoritter til at vinde VM. Mest sikre spil fidus af alle håndbold kampene til VM kvartfinalerne i aften. Odds på 2-tallet og norsk sejr er på 1,40. Super godt odds på enormt sandsynligt resultat.
Hvem vinder VM i kvindehåndbold?
Ser vi lidt længere frem i VM slutrunden i kvinde håndbold, så er det faktisk overvejende sandsynligt, at Norge vinder igen.
  • Norge er storfavoritter og odds på dem er i øjeblikket cirka 2,2.
  • Danmark er underdog og oddset på, at Danmark går hele vejen og vinder guld er på ganske favorable 10.
  • Perfekt til VM i dame håndbold er bet365. Spil med 1000 kroner i bonus på alle håndbold resultaterne her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3