top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-12-2013 Kvinde håndbold spil fiduser til alle VM kampene 2013 blandt andet, Danmark — Tyskland, kampstart: onsdag klokken 20:15 og 17:30

Kampstart: Onsdag klokken 20:15 og 17:30
De danske håndboldkvinder er igen i gang med et projekt, der henrykker hele håndbold Danmark. Den seneste kamp mellem Danmark og Montenegro i VM i kvinde håndbold havde præcis den nerve, den intensitet og den tæthed, der gør, at håndbold simpelthen er en fantastisk sport at følge.
Montenegro havde fyret deres sidste skud af mod det danske mål, da slut sirenen lød, men målet gjaldt ikke, idet håndbolden først røg i mål mens slut-sirenen lød. Enkelte af de danske håndbold piger lå faktisk på gulvet og bankede med den ene hånd i ærgrelse over den forlængede spilletid, troede de, men da de så de andre danske håndboldpiger jublede rundt på banen, gik det op for dem, at kampen var afgjort. Danmark havde vundet og skulle spille kvartfinale mod Tyskland.
Kæmpe præstation af Danmark, idet Montenegro er regerende europamestre. Vi glemmer for en stund, at kampen var fyldt med fejl og dårligt spil fra begge lande, faktum var, at Danmark vandt på fantastisk flot fight og et vinder instinkt, især blandt de danske keepere i målet.
Har Danmark en chance mod Tyskland? Ja det har de. Hvis Danmark formår at få reduceret antallet af fejl og få endnu mere gang i kontrafasen, samt keeperne holder det høje niveau, så kan Danmark slå alle — ikke mindst Tyskland. Norge og Frankrig er stadigvæk favoritter til at vinde VM, men Danmark er bestemt en underdog, man ikke skal afskrive endnu.
Betting tips til VM håndbold kampen, Danmark — Tyskland, kampstart onsdag 18. december kl. 20:15
  • Sats på Pytlick´s håndbold piger til at vinde over Tyskland. Spil helst på bet365, idet du lige nu får et fabelagtigt odds på 1-tallet på 2,20 på dansk sejr her. Kampen bliver med overvejende sandsynlighed igen meget tæt, så det bliver håndbold pigerne med marginalerne og det psykologiske overskud på deres side, der i kampens sidste afgørende fase vil trække det længste strå. Kampen mod Montenegro var så tæt, så Danmark har allerede bevidst, at vi kan vinde over hold, der på papiret er favoritter mod os. Tyskland har endnu ikke på samme måde været presset på samme måde hen mod slutningen og det vil være til Danmarks fordel. Kampen er iøvrigt meget åben ifølge bookmakerne. Bookmakerne mener der ikke er nogen åbenbare favoritter, som det er tilfældet i alle de andre håndbold opgør i aften i VM kampene. Se nedenfor,
17:30 Brasilien - Ungarn
  • Svært at sige, hvem der vil trække sig sejrrigt ud af dette opgør. Brasilien har set ganske stærke ud i denne slutrunde,men der sker overraskelser. Se blot Danmarks overraskende resultat mod Montenegro. Ungarn er en stolt og traditionsrig håndbold nation og spiller de op til deres bedste, så vinder de også mod Brasilien, som er relativt nye i tophåndbold. Odds på 2-tallet er godt betalt til 2,70. Vi vil udelukkende spille den kamp som et single spil!!!
17:30 Polen — Frankrig
  • Frankrig er favorit til at gå hele vejen, så ikke så meget snak. Sikkert 2-tal til odds 1,20.
20:15 Serbien - Norge
  • Serbien vandt overraskende i sidste sekund mod Sydkorea, men imod Norge møder de overmagten. De norske jenter er OGSÅ i denne turnering bedre end alle de andre og må betragtes som værende storfavoritter til at vinde VM. Mest sikre spil fidus af alle håndbold kampene til VM kvartfinalerne i aften. Odds på 2-tallet og norsk sejr er på 1,40. Super godt odds på enormt sandsynligt resultat.
Hvem vinder VM i kvindehåndbold?
Ser vi lidt længere frem i VM slutrunden i kvinde håndbold, så er det faktisk overvejende sandsynligt, at Norge vinder igen.
  • Norge er storfavoritter og odds på dem er i øjeblikket cirka 2,2.
  • Danmark er underdog og oddset på, at Danmark går hele vejen og vinder guld er på ganske favorable 10.
  • Perfekt til VM i dame håndbold er bet365. Spil med 1000 kroner i bonus på alle håndbold resultaterne her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3