top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-12-2013 VM i kvinde håndbold, spil fiduser til semifinalen, Brasilien — Danmark , kampstart: 20 december, klokken 20:45

Kampstart: 20 december, klokken 20:45
Danmark er videre til semifinalerne i VM i kvinde håndbold. Det vildeste, det fedeste og det mest fantastiske er, at det denne gang simpelthen er en af de bedste muligheder nogensinde Danmark får for at at vinde et VM i kvindehåndbold. En stor tak skal også lyde herfra til Trine Østergaard. Mål nummer 25, 26, 27 og 28 var hun håndbold dronningen, der på mirakuløs vis forvandlede en tysk 24-26 føring til en dansk 28-27 vinderkurs. Godt gået Trine! Danmark vandt i øvrigt 31-28 og sejren blev først cementeret i det sidste minut.
Derfor er Danmark tættere på guld end de har været i årtier
Norge er ikke med længere, idet de sensationelt tabte til værts nationen Serbien — hvilket er en kæmpe overraskelse. Er der et land, som Danmark historisk set har haft umanerligt svært ved at vinde imod, så er det Norge. Serbien har hjulpet Danmark, idet Norge meget sjældent har en off-day — hvilket de havde i kampen mod Serbien.
Det andet favorit land Frankrig, blev slået af opkomlingen Brasilien, hvilket igen var en hjælpende hånd til Danmark. Derfor er det nu, Danmark, Brasilien, Serbien og Polen, der fredag aften den 20. december skal spille semi finaler. Det bliver sååå fedt! Ifølge bookmakerne er det i skrivende stund serberne, der er favoritter til at vinde det VM. I vores optik er det forkert. Danmark har den bredeste trup af de lande, der er tilbage og de spillere, som ikke er førstevalg har indtil videre i turneringen leveret varen. Det betyder med andre ord, at Danmark har populært sagt mange flere strenge at spille på end nogen af de andre tilbageværende lande. Danmark er pludselig blevet favoritter til at vinde hele molevitten, fordi de 2 åbenlyst bedste lande Frankrig og især Norge ikke er med længere.
Betting Tips og Spil Fiduser:
  • Danmark vinder over Brasilien. Odds på dansk sejr og 2-tal er på 2,20. De har tabt til Brasilien én gang i denne slutrunde, men der er sket meget siden det nederlag. Danmark med træner Pytlick i spidsen er blot blevet bedre og bedre og de unge spillere er vokset med opgaven. Cecilie Greve, Trine Østergaard, Maria Fisker, Kristina Kristiansen, Louise Burgaard, Mette Gravholt, Line Jørgensen, Maibritt Kviesgard og ikke mindst Jan Pytlick og alle de andre.
  • Der er adskillige ting, som Danmark ifølge Ulrik Wilbek og andre håndbold eksperter, kan og vil justere i deres spil inden semi finalen mod Brasilien. Brasilien derimod vil formentlig blot gøre, som de gjorde sidst, idet de jo vandt og deres bænk er ikke tilnærmelsesvis så bred som Danmarks trup. Desuden er Brasilien ikke vant til at være med i toppen af håndbold eliten og de er formentlig allerede tilfredse med, hvad de allerede har opnået. Sidst Danmark spillede mod Brasilien, blev der sammenlagt blot scoret 41 mål, så en relativ målfattig kamp. Det vurderer Bookmaker bliver i samme omfang igen. Så sats på under 49,5 mål til odds 1,80.
  • Danmark bør faktisk ikke få de store problemer med at slå Brasilien og så bliver det formentlig Serbien, der venter i finalen — det lugter voldsomt meget af guld denne gang til VM. Odds på Danmark som vinder er på cirka odds 3,7 i øjeblikket på Tipico, bet365 med flere.Det er et helt fantastisk held for Danmark, at både Frankrig og Norge allerede er røget ud. Ydermere er de danske håndbold piger ikke forvente med at vinde medaljer, de er med andre ord vanvittigt sultne efter at hente medaljer hjem til Danmark. Alene den higen efter at præstere sammenholdt med deres uovertrufne evner på håndboldbanen plus en taktisk klog træner — det bliver rødt og hvidt på søndag. Tak Norge, tak Frankrig.
Ekstra Tip: Spil på håndbold kampen med 1000 kroner gratis i bonus til at spille for på bet365 her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3