top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

19-12-2013 VM i kvinde håndbold, spil fiduser til semifinalen, Brasilien — Danmark , kampstart: 20 december, klokken 20:45

Kampstart: 20 december, klokken 20:45
Danmark er videre til semifinalerne i VM i kvinde håndbold. Det vildeste, det fedeste og det mest fantastiske er, at det denne gang simpelthen er en af de bedste muligheder nogensinde Danmark får for at at vinde et VM i kvindehåndbold. En stor tak skal også lyde herfra til Trine Østergaard. Mål nummer 25, 26, 27 og 28 var hun håndbold dronningen, der på mirakuløs vis forvandlede en tysk 24-26 føring til en dansk 28-27 vinderkurs. Godt gået Trine! Danmark vandt i øvrigt 31-28 og sejren blev først cementeret i det sidste minut.
Derfor er Danmark tættere på guld end de har været i årtier
Norge er ikke med længere, idet de sensationelt tabte til værts nationen Serbien — hvilket er en kæmpe overraskelse. Er der et land, som Danmark historisk set har haft umanerligt svært ved at vinde imod, så er det Norge. Serbien har hjulpet Danmark, idet Norge meget sjældent har en off-day — hvilket de havde i kampen mod Serbien.
Det andet favorit land Frankrig, blev slået af opkomlingen Brasilien, hvilket igen var en hjælpende hånd til Danmark. Derfor er det nu, Danmark, Brasilien, Serbien og Polen, der fredag aften den 20. december skal spille semi finaler. Det bliver sååå fedt! Ifølge bookmakerne er det i skrivende stund serberne, der er favoritter til at vinde det VM. I vores optik er det forkert. Danmark har den bredeste trup af de lande, der er tilbage og de spillere, som ikke er førstevalg har indtil videre i turneringen leveret varen. Det betyder med andre ord, at Danmark har populært sagt mange flere strenge at spille på end nogen af de andre tilbageværende lande. Danmark er pludselig blevet favoritter til at vinde hele molevitten, fordi de 2 åbenlyst bedste lande Frankrig og især Norge ikke er med længere.
Betting Tips og Spil Fiduser:
  • Danmark vinder over Brasilien. Odds på dansk sejr og 2-tal er på 2,20. De har tabt til Brasilien én gang i denne slutrunde, men der er sket meget siden det nederlag. Danmark med træner Pytlick i spidsen er blot blevet bedre og bedre og de unge spillere er vokset med opgaven. Cecilie Greve, Trine Østergaard, Maria Fisker, Kristina Kristiansen, Louise Burgaard, Mette Gravholt, Line Jørgensen, Maibritt Kviesgard og ikke mindst Jan Pytlick og alle de andre.
  • Der er adskillige ting, som Danmark ifølge Ulrik Wilbek og andre håndbold eksperter, kan og vil justere i deres spil inden semi finalen mod Brasilien. Brasilien derimod vil formentlig blot gøre, som de gjorde sidst, idet de jo vandt og deres bænk er ikke tilnærmelsesvis så bred som Danmarks trup. Desuden er Brasilien ikke vant til at være med i toppen af håndbold eliten og de er formentlig allerede tilfredse med, hvad de allerede har opnået. Sidst Danmark spillede mod Brasilien, blev der sammenlagt blot scoret 41 mål, så en relativ målfattig kamp. Det vurderer Bookmaker bliver i samme omfang igen. Så sats på under 49,5 mål til odds 1,80.
  • Danmark bør faktisk ikke få de store problemer med at slå Brasilien og så bliver det formentlig Serbien, der venter i finalen — det lugter voldsomt meget af guld denne gang til VM. Odds på Danmark som vinder er på cirka odds 3,7 i øjeblikket på Tipico, bet365 med flere.Det er et helt fantastisk held for Danmark, at både Frankrig og Norge allerede er røget ud. Ydermere er de danske håndbold piger ikke forvente med at vinde medaljer, de er med andre ord vanvittigt sultne efter at hente medaljer hjem til Danmark. Alene den higen efter at præstere sammenholdt med deres uovertrufne evner på håndboldbanen plus en taktisk klog træner — det bliver rødt og hvidt på søndag. Tak Norge, tak Frankrig.
Ekstra Tip: Spil på håndbold kampen med 1000 kroner gratis i bonus til at spille for på bet365 her
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3