top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-12-2013 VM i kvinde håndbold, spil fiduser til bronzekampen, Danmark — Polen,kampstart: 22 december,klokken 14:30

Kampstart: Søndag 22. december 2013,klokken 14:30
Tabernes finale er bronze kampen. Er Danmark i stand til at ryste skuffelsen af sig, så vinder de sikkert over Polen, ifølge ekspert kommentator Bent Nyegaard. Danmark skal have en masse af de lette mål, fx på kontra scoringer, som i øvrigt er et af Danmarks mest giftige våben.
Hvorfor blev det ikke en finale?
Danmarks primære problem i kampen mod Brasilien var, at de danske håndbold piger simpelthen ikke fik scoret nok mål. Det var ikke defensiven, der var hovedforklaringen på, at Brasilien fik en relativ let sejr over Danmark. Hovedforklaringen var, at når Danmark ikke kan score mål, så er det svært at vinde en håndboldkamp. I perioder spillede Brasilien også pinligt ringe og Danmark kunne, hvis marginalerne havde været på vores side, faktisk godt være kommet helt tilbage i kampen igen. Det skete blot ikke.
Louise Burgaard udtalte efter kampen til TV2, at hun håber det danske hold kan finde det smukke spil frem igen i bronzekampen. For hende er det vigtigere med en flot omgang håndbold end at vinde bronze medaljerne. Burgaard havde desuden den opfattelse, at Danmark gik i panik efter Brasilien allerede fra kampens start hurtigt kom foran. Resten af kampen halsede Danmark efter Brasilien og de danske håndbold pigers største problem var, de kunne ikke score mål. Bookmaker kommentar: Hvis Danmark spiller flot, vinder vi formentlig også. Disse ting hænger ofte uløseligt sammen.
Kampen mod Polen
Fysisk er Polen bedre end Danmark, men rent teknisk og taktisk som håndbold hold, der slår Danmark Polen på de fleste parametre. Derfor er det den mest ”lette” bronze kamp, man overhovedet kan få, set med danske briller. Polen er en ønskemodstander.
Det er desuden usædvanligt ærgerligt, at Danmark ikke skal spille VM finale søndag mod Serbien. På Bookmaker har vi tidligere fremhævet, at Danmark i år netop havde en helt unik mulighed for at vinde VM, idet de formentlig bedste håndbold nationer, Norge, Makedonien og Frankrig allerede var blevet sendt hjem fra VM slutrunden.
Bookmaker mener ikke, at de 2 hold der er tilbage i VM finalen er de bedste. Norge og Frankrig havde begge en off-day og Danmark burde også have vundet over Brasilien. Bookmaker mener så samtidig, at når nu ikke VM finalen er en mulighed længere, så er bronzekampen Danmarks bedste mulighed for at få VM medaljer i 16 år.
Siden VM finalen i 1997 har der ikke været medaljer til Danmarks håndboldpiger — det kommer med overvejende sandsynlighed til at ske søndag eftermiddag. Polen er klart et dårligere håndbold hold end Danmark. Får Danmark styr på nerverne og gemt skuffelsen væk — så bliver det alligevel en flot dansk 3. plads til VM i kvindehåndbold.
Spil fiduser:
  • Sats på dansk sejr til odds 1,45. Oddset antyder også, at Danmark er storfavoritter. De 4 gange Danmark tidligere har mødt Polen, er alle blevet med sikre sejre til Danmark. Danmark har altså historisk krammet på Polen. Danmarks håndbold profil Kristina Kristiansen har desuden udtalt til medierne, at ingen forventede Danmark i top-4 ved VM i kvindehåndbold. Faktum er, at Danmark søndag eftermiddag klokken 14:30 skal spille bronzekamp mod Polen. Kristina Kristiansen udtaler, at den kamp vinder Danmark, fordi Danmark har et godt hold. Når hun og resten af håndbold pigerne selv tror på sejren over Polen, så gør vi det også.
  • Hvem scorer først? Et fint væddemål, som dog er en slags 50/50, er, hvem der scorer først. Scorer Danmark første mål, kan man få odds 1,80.
  • Hvilket hold scorer først 10 mål. Det gør Danmark naturligvis og oddset på det på bet365 er på 1,50. Kombiner dette odds med oddset på dansk sejr og få ialt 1,45 X 1,50 = 2,175
Sidste håndbold fif: Alle odds ovenfor er fra bet365, som også giver 1000 kroner i bonus til nye kunder.
 
Danmark vinder bronze til VM i kvindehåndbold
Danmark er storfavoritter til at vinde over Polen til odds 1,45. Få 1000 kroner gratis fra bet365 her og profitér på Kristina og alle de andre kække håndboldpiger.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3