top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

21-12-2013 VM i kvinde håndbold, spil fiduser til bronzekampen, Danmark — Polen,kampstart: 22 december,klokken 14:30

Kampstart: Søndag 22. december 2013,klokken 14:30
Tabernes finale er bronze kampen. Er Danmark i stand til at ryste skuffelsen af sig, så vinder de sikkert over Polen, ifølge ekspert kommentator Bent Nyegaard. Danmark skal have en masse af de lette mål, fx på kontra scoringer, som i øvrigt er et af Danmarks mest giftige våben.
Hvorfor blev det ikke en finale?
Danmarks primære problem i kampen mod Brasilien var, at de danske håndbold piger simpelthen ikke fik scoret nok mål. Det var ikke defensiven, der var hovedforklaringen på, at Brasilien fik en relativ let sejr over Danmark. Hovedforklaringen var, at når Danmark ikke kan score mål, så er det svært at vinde en håndboldkamp. I perioder spillede Brasilien også pinligt ringe og Danmark kunne, hvis marginalerne havde været på vores side, faktisk godt være kommet helt tilbage i kampen igen. Det skete blot ikke.
Louise Burgaard udtalte efter kampen til TV2, at hun håber det danske hold kan finde det smukke spil frem igen i bronzekampen. For hende er det vigtigere med en flot omgang håndbold end at vinde bronze medaljerne. Burgaard havde desuden den opfattelse, at Danmark gik i panik efter Brasilien allerede fra kampens start hurtigt kom foran. Resten af kampen halsede Danmark efter Brasilien og de danske håndbold pigers største problem var, de kunne ikke score mål. Bookmaker kommentar: Hvis Danmark spiller flot, vinder vi formentlig også. Disse ting hænger ofte uløseligt sammen.
Kampen mod Polen
Fysisk er Polen bedre end Danmark, men rent teknisk og taktisk som håndbold hold, der slår Danmark Polen på de fleste parametre. Derfor er det den mest ”lette” bronze kamp, man overhovedet kan få, set med danske briller. Polen er en ønskemodstander.
Det er desuden usædvanligt ærgerligt, at Danmark ikke skal spille VM finale søndag mod Serbien. På Bookmaker har vi tidligere fremhævet, at Danmark i år netop havde en helt unik mulighed for at vinde VM, idet de formentlig bedste håndbold nationer, Norge, Makedonien og Frankrig allerede var blevet sendt hjem fra VM slutrunden.
Bookmaker mener ikke, at de 2 hold der er tilbage i VM finalen er de bedste. Norge og Frankrig havde begge en off-day og Danmark burde også have vundet over Brasilien. Bookmaker mener så samtidig, at når nu ikke VM finalen er en mulighed længere, så er bronzekampen Danmarks bedste mulighed for at få VM medaljer i 16 år.
Siden VM finalen i 1997 har der ikke været medaljer til Danmarks håndboldpiger — det kommer med overvejende sandsynlighed til at ske søndag eftermiddag. Polen er klart et dårligere håndbold hold end Danmark. Får Danmark styr på nerverne og gemt skuffelsen væk — så bliver det alligevel en flot dansk 3. plads til VM i kvindehåndbold.
Spil fiduser:
  • Sats på dansk sejr til odds 1,45. Oddset antyder også, at Danmark er storfavoritter. De 4 gange Danmark tidligere har mødt Polen, er alle blevet med sikre sejre til Danmark. Danmark har altså historisk krammet på Polen. Danmarks håndbold profil Kristina Kristiansen har desuden udtalt til medierne, at ingen forventede Danmark i top-4 ved VM i kvindehåndbold. Faktum er, at Danmark søndag eftermiddag klokken 14:30 skal spille bronzekamp mod Polen. Kristina Kristiansen udtaler, at den kamp vinder Danmark, fordi Danmark har et godt hold. Når hun og resten af håndbold pigerne selv tror på sejren over Polen, så gør vi det også.
  • Hvem scorer først? Et fint væddemål, som dog er en slags 50/50, er, hvem der scorer først. Scorer Danmark første mål, kan man få odds 1,80.
  • Hvilket hold scorer først 10 mål. Det gør Danmark naturligvis og oddset på det på bet365 er på 1,50. Kombiner dette odds med oddset på dansk sejr og få ialt 1,45 X 1,50 = 2,175
Sidste håndbold fif: Alle odds ovenfor er fra bet365, som også giver 1000 kroner i bonus til nye kunder.
 
Danmark vinder bronze til VM i kvindehåndbold
Danmark er storfavoritter til at vinde over Polen til odds 1,45. Få 1000 kroner gratis fra bet365 her og profitér på Kristina og alle de andre kække håndboldpiger.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3