top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-01-2014 Spil Fiduser: FA Cup England; Derby - Chelsea, Kampstart 5. januar, kl 15:15

FA Cup ´en i England har en række kampe, der skal spilles søndag eftermiddag og aften. Det er motivation mod talent, eller David mod Goliath i flere af kampene. Især er Derby mod Chelsea en yderst interessant kamp, idet Chelsea uden besvær bør kunne hente en sikker sejr hjem over formstærke Derby. Chelsea spiller til daglig i Premier League hvilket Derby IKKE gør. Chelsea ligger på en tredje plads med 43 point blot 2 point efter førerholdet Arsenal med 45 point. Chelsea har blot lukket 19 mål ind hvilket viser, at klubben har en vanvittig god defensiv, og Chelsea overgås faktisk kun af Arsenal af samtlige hold i Premier League, idet Arsenal blot har lukket 18 mål ind.
Betting Tips:
  • Derby er den klub i Championship i England, som har scoret flest mål i de første 24 kampe. Ialt har fodbold klubben fundet vej til netmaskerne 48 gange, så i gennemsnit scorer de 2 mål pr. kamp. Dog skal de op mod Chelsea, som må forventes at ville forfølge triumfen i FA Cup én fra 2012. Klasseforskellen bør komme til udtryk i denne kamp og Derby bør ikke kunne modstå det pres, der må forventes fra Chelsea af. Sikkert 2-tal til odds 1,40.
Odds på kampene i FA Cup ´en i England
Se opdateret odds liste på bet365 her.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3