top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

07-01-2014 Betting Tips: Capital One Cup; Sunderland - Manchester United, Kampstart 7. januar, kl. 20:45

Kampstart: Tirsdag 7. januar 2014, kl. 20:45
Se gratis engelsk fodbold i aften på bet365 her. Kampen mellem Sunderland og Manchester United i Capital One Cup ”streames” gratis eller på dansk sendes live i aften fra klokken 20:45. Eneste krav fra bet365 for at se kampen gratis, er, at man har en konto med penge på. Det koster nemlig ikke en krone at se denne kamp på bet365. (Den anden Capital One kamp mellem Manchester City og West Ham, som bliver spillet i morgen sendes også gratis på bet365.)
Dette er også kampen, som Bookmaker mener er det mest interessante spil objekt af dagens kampe. Oddset på Manchester United sejr er efter omstændighederne ganske højt og det er også uomtvisteligt, at Manchester er storfavoritter til at vinde denne kamp. Det gode i dag er blot, at man får et kongeodds.
Et hurtigt kig i Premier League tabellen viser, at Sunderland befinder sig i bunden af tabellen på en sidsteplads!!!
Betting Tips:
  • Hovedtip: Siden 5. november 2011 har Manchester United og Sunderland mødt hinanden 5 gange. HVER GANG har Man. United vundet kampene. 5 sejre på stribe så uanset om kampen bliver spillet på Uniteds egen hjemmebane Old Trafford eller på Sunderlands ditto Stadium of Light, så er resultatet givet på forhånd. Ser man på samtlige møder mellem disse 2 klubber, så er det blevet til 19 sejre til Manchester United, 5 uafgjorte og blot 1 sejr til Sunderland. Minder lidt om AaB´s statistik i Parken, hvor der også som bekendt er nærmest stats garanti for FCK sejr. Forklaringen på det uhørt høje odds er naturligvis blandt andet, at Manchester U. har tabt 2 kampe i træk. Alt taget i betragtning, så har Manchester United nu brug for at statuere et eksempel og vise, hvem der er bedst og de bør være mindst 1 klasse bedre end Sunderland. Især det seneste nederlag mod Swansea har gjort ondt på stoltheden, så tror på Sunderland får bank i aften. Ret sikkert 2-tal til konge odds fra bet365, som ovenikøbet viser kampen gratis til alle deres kunder. Få en konto her og scor en forrentning på 70% i aften på den bedste spil fidus i år.
  • Mange mål giver i øjeblikket odds på 2,00 på over 2,5 mål.
  • Kampens resultat satser vi på 2:4 til kæmpe odds på 51.
Ekstra fif: Få en konto på bet365 her og se gratis kampen onsdag aften. Alle odds på denne side er også benyttet fra selvsamme bookmaker.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3