top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-01-2014 Australian Open i tennis 2014 — Tip til gratis tennis tv

Gratis tennis tv til 250 tennis kampe fra én bookmaker
En af de største sportsbegivenheder her i starten af 2014 er Australian Open i tennis. Andy Murray vil eksempelvis gøre sin entre efter han senest har vundet Wimbledon, mens Novak Djokovic formentlig kalkulerer med at forsvare sin titel for 4 år i træk og dermed samlet få 5 Australian Open titler. Snupper Andy Murray igen Australien Open, kan man få et flot odds fra bet365 på det resultat — hvilket er det mest sandsynlige.

På kvindesiden i Australian Open er det Victoria Azarenka, der skal forsøge at hente den tredje Australian Open titel i træk. Serena Williams er dog i total hopla i øjeblikket og ligner om nogen det mest sandsynlige bud på en samlet vinder. Powerkvinden Serena spiller simpelthen blot i en helt anden liga i tennis end nogen andre kvinder gør, så kan hun undgå skader, så er det et meget , meget sandsynligt bud på en samlet vinder. På den ene side er det kedeligt, når Serena spiller tennis, for man ved hun er bedre end alle de andre — men som den kloge tipper, så kan man lige så godt udnytte det og profitere på hendes tennis evner.

Bet365 sender alle tennis kampene live fra Australian Open (Gratis konto giver adgang)
  • Adgang til live streaming på bet365 og gratis tv på enten din android tablet eller Apple Ipad eller almindelig computer er ganske let. Blot få en konto og log in. Der skal være penge på din konto — men det er helt gratis at se tennis og fodbold.
  • 250 tennis kampe vil blive sendt LIVE fra mændene, kvinderne og doublerne i tennis fra Australian Open helt gratis på bet365 til deres kunder.
  • Australian Open i tennis bliver spillet fra 13. januar til 26. januar 2014.
  • Tennis er den næstmest populære sport på bet365 kun overgået af fodbold!
  • Kampene starter 00:00 GMT og 08:00 GMT.
Få en konto på bet365 her og se gratis tennis på enten din computer eller tablet.
Gratis tennis tv fra Australian Open
Se ialt 250 kampe helt gratis på denne bookmaker her.
 

Tennis er den næstmest populære betting sport
Kun fodbold er mere populært.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3