top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-01-2014 Betting Tips i fodbold; Ligue 1: AC Ajaccio — Paris St. Germain, Kampstart 11. januar, kl 17:00

Kampstart: Lørdag 11. Januar 2014, kl 17:00
Den franske Ligue 1 har mange stærke mandskaber, men i øjeblikket er det trekløveret Paris ST Germain, Monaco og Lille som skiller sig ud i toppen af ligaen. Nogle vil hævde, at Paris ST har skuffet hidtil, idet de ikke som eksempelvis Bayern München i Tyskland er i stand til at være en suveræn nummer 1 trods et meget dyrt mandskab.
Paris St. ”snubler” også engang imellem mod på papiret væsentligt svagere modstandere, end man på forhånd kunne have forventet. AC Ajaccio har trods en bundplacering i Ligue 1 med blot 9 point i 19 kampe faktisk formået at hente et uafgjort resultat mod netop Paris ST. Germain i de seneste 3 opgør. 18. august sidste år lignede det faktisk indtil det 86. minut en kæmpe overraskelse, idet AC Ajaccio var foran 0:1 på Parc des Princes indtil Edinson Cavani scorede til kampens resultat 1:1. Ajaccio er en miniput, som kan presse giganterne fra Paris, det er en historisk kendsgerning det seneste halvandet års tid.
De 2 andre resultater fornylig mellem Ajaccio og Paris ST. er begge endt 0:0, hvilket også er ganske overraskende mod den mest offensive fodbold klub i Frankrig med top profilerne Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani i front.
Betting Tips:
  • Det mest sandsynlige resultat er naturligvis et 2-tal til odds 1,20. Værdien på dette spil ligger dog helt klart i et ”X” til vanvittige odds 6,50 fra bet365 og eftersom de seneste 3 opgør mellem AC Ajaccio er endt med et kryds, så hvorfor ikke endnu engang? AC Ajaccio vil med garanti være ovenud tilfredse med det resultat og de har en hjemmebane og et publikum, som nok skal gøre det hedt for de dyre fodbold mænd fra Paris.
  • De seneste 3 kampe i ligue 1 mellem AC Ajaccio og Paris ST. havde følgende resultater. 0:0 , 0:0 og 1:1. Eftersom bet365 altid giver ”penge tilbage garanti” på et 0:0 resultat i alle fodbold kampe i alle ligaer, så er dette et af de opgør, hvor det kunne være ekstra fornuftigt at sigte efter flere mulige kombinationer af kampens resultat. Bookmaker vælger dog den ”sikre” med først 0:0 til odds 17. Dernæst 0:1 til odds 6,50, 0:2 til odds 5,50 og 0:3 til odds 7.
  • Første målscorer bliver enten Zlatan til odds 3 eller Edinson til odds 3,40. Spiller man på nogen andre er det i vores optik dumt. Ingen målscorer er helt oppe i odds 17, hvilket er synonymt med et 0:0 resultat.
Sidste betting fif: Alle odds på fodbold tips til denne kamp er fundet på bet365 — som er et naturligt førstevalg for flere og flere odds og tips spillere i Danmark og resten af Europa. Få din gratis betting konto nu i dag her. Det tager blot 5 minutter at få adgang til gratis sports tv og det største udvalg af spil overhovedet. Du bliver helt sikkert overrasket over, hvor gode bet365 er!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3