top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

11-01-2014 Betting Tips i fodbold; Ligue 1: AC Ajaccio — Paris St. Germain, Kampstart 11. januar, kl 17:00

Kampstart: Lørdag 11. Januar 2014, kl 17:00
Den franske Ligue 1 har mange stærke mandskaber, men i øjeblikket er det trekløveret Paris ST Germain, Monaco og Lille som skiller sig ud i toppen af ligaen. Nogle vil hævde, at Paris ST har skuffet hidtil, idet de ikke som eksempelvis Bayern München i Tyskland er i stand til at være en suveræn nummer 1 trods et meget dyrt mandskab.
Paris St. ”snubler” også engang imellem mod på papiret væsentligt svagere modstandere, end man på forhånd kunne have forventet. AC Ajaccio har trods en bundplacering i Ligue 1 med blot 9 point i 19 kampe faktisk formået at hente et uafgjort resultat mod netop Paris ST. Germain i de seneste 3 opgør. 18. august sidste år lignede det faktisk indtil det 86. minut en kæmpe overraskelse, idet AC Ajaccio var foran 0:1 på Parc des Princes indtil Edinson Cavani scorede til kampens resultat 1:1. Ajaccio er en miniput, som kan presse giganterne fra Paris, det er en historisk kendsgerning det seneste halvandet års tid.
De 2 andre resultater fornylig mellem Ajaccio og Paris ST. er begge endt 0:0, hvilket også er ganske overraskende mod den mest offensive fodbold klub i Frankrig med top profilerne Zlatan Ibrahimovic og Edinson Cavani i front.
Betting Tips:
  • Det mest sandsynlige resultat er naturligvis et 2-tal til odds 1,20. Værdien på dette spil ligger dog helt klart i et ”X” til vanvittige odds 6,50 fra bet365 og eftersom de seneste 3 opgør mellem AC Ajaccio er endt med et kryds, så hvorfor ikke endnu engang? AC Ajaccio vil med garanti være ovenud tilfredse med det resultat og de har en hjemmebane og et publikum, som nok skal gøre det hedt for de dyre fodbold mænd fra Paris.
  • De seneste 3 kampe i ligue 1 mellem AC Ajaccio og Paris ST. havde følgende resultater. 0:0 , 0:0 og 1:1. Eftersom bet365 altid giver ”penge tilbage garanti” på et 0:0 resultat i alle fodbold kampe i alle ligaer, så er dette et af de opgør, hvor det kunne være ekstra fornuftigt at sigte efter flere mulige kombinationer af kampens resultat. Bookmaker vælger dog den ”sikre” med først 0:0 til odds 17. Dernæst 0:1 til odds 6,50, 0:2 til odds 5,50 og 0:3 til odds 7.
  • Første målscorer bliver enten Zlatan til odds 3 eller Edinson til odds 3,40. Spiller man på nogen andre er det i vores optik dumt. Ingen målscorer er helt oppe i odds 17, hvilket er synonymt med et 0:0 resultat.
Sidste betting fif: Alle odds på fodbold tips til denne kamp er fundet på bet365 — som er et naturligt førstevalg for flere og flere odds og tips spillere i Danmark og resten af Europa. Få din gratis betting konto nu i dag her. Det tager blot 5 minutter at få adgang til gratis sports tv og det største udvalg af spil overhovedet. Du bliver helt sikkert overrasket over, hvor gode bet365 er!
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
02-11-2017 Europa League 2017/18 med FCK og 24 kampe i alt med flere 100% tendenser & odds
Europa League 4. runde. I aften torsdag den 2. november 2017 skal FCK i ilden igen i Europa League. FCK er favoritter til at vinde i dag, men er det nok til at man skal vælge odds, der peger i løvernes retning? Tendenserne i de hidtidige Europa League kampe peger i en helt anden retning. Alligevel må jeg fremhæve, at FCK i dag er i top 5 over favoritter til at vinde blandt samtlige af de øvrige Europa League kampe i denne runde.
Udover FCK er der ialt 24 Europa League kampe i dag. Der er med andre ord masser af odds og masser af muligheder for alle der elsker spil på sport i dag. Nedenfor er gengivet flere tendenser fra de foregående kampe i Europa League gruppespillet.Odds på odds på odds...
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3