top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

12-01-2014 Håndbold EM for mænd 2014 — Optakt og bud på samlet vinder

Håndbold tv information: Se alle håndbold kampene på TV3 sport 1 og TV2
 • Optakt og bud på hvem der vinder i EM finale kampen mellem Danmark og Frankrig: 
  Læs lang optakt til søndagens finale kamp mellem Danmark og Frankrig her på Bookmaker.dk
  (Skrevet 26. januar 2014 klokken 7:18)
EM i herre håndbold er noget helt specielt anno 2014, idet det bliver afholdt i Danmark i år. Sidste gang EM blev spillet i Danmark var i 1978, hvor Danmark som bekendt tabte bronzekampen 15-19 til det, der dengang hed DDR. Meget vand er løbet i åen siden da og at der skulle gå 36 år, før Danmark igen har fået tildelt æren til at være værts nation for et EM i herre håndbold vidner om, hvor stort det faktisk er, hvad der kommer til at ske på dansk grund i dag og i de kommende uger.
Danmark har verdens bedste håndbold træner Ulrik Wilbek og verdens bedste håndbold spiller Mikkel Hansen. Udover de 2 mega profiler som alle der følger håndbold rundt omkring i verden kender, så har Danmark yderligere et meget kompetent håndbold hold. Det danske håndbold mandskab er propfyldt med verdensklasse spillere.
Alle de danske håndbold mænd spiller til daglig i de bedste klubber i Danmark og resten af Europa. Flensburg-Handewitt , HSV Hamburg , THW Kiel og Barcelona for at nævne nogle af de mest kendte håndbold klubber. Danmark er faktisk mega favoritter til at vinde EM i herre håndbold i år. Oddset på dansk samlet sejr fra håndbold bookmakeren bet365, der går helt håndbold bananas, er på 2,37 og er et meget plausibelt bud. Danmark vil derfor i de kommende uger forhåbentlig komme til at opleve en håndbold eufori og et sammenhold, der vil skabe glæde overalt såvel i stuerne derhjemme som på håndbold banerne.
Kom så Danmark — vi tror på jer.
Danmarks EM herrer - truppen
Venstre back position
 • Mikkel Hansen på 26 år — han er pt. verdens bedste håndboldspiller og han er om nogen en komplet håndbold spiller. Skal Danmark vinde guld, så er det meget sandsynligt at Mikkel Hansen skal top præstere i afgørende kamp situationer. Klub: PSG Paris Handball.
 • Mads Mensah på 22 år. Klub: Aalborg Håndbold snart Rhein-Neckar Löwen
 • Bo Spellerberg, 34 år — Ham kan vi li´ , han er top genial når han spiller sit bedste spil. Klub: KIF Kolding København.
Højre back position
 • Kasper Søndergaard, 32 år. Klub: Skjern
 • Mads Christiansen, 27 år. Klub: Bjerringbro-Silkeborg
Venstre fløj
 • Anders Eggert, 31 år er formentlig verdens bedste i disciplinen straffekast. Klub: Flensburg-Handewitt
 • Casper U. Mortensen, 24 år. Klub: Bjerringbro-Silkeborg
Højre fløj
 • Hans Lindberg, 32 år. Klub: HSV Hamburg
 • Lasse Svan Hansen, 30 år. Klub: Flensburg-Handewitt
Streg
 • Michael V. Knudsen, 35 år. Klub: Flensburg-Handewitt
 • Jesper Nøddesbo, 33 år. Klub: Barcelona
 • Rene Toft Hansen, 29 år. Klub: THW Kiel
Forsvar
 • Henrik Møllgaard, 28 år. Klub: Skjern
 • Klaus Thomsen, 27 år. Klub: Tvis Holstebro
Playmaker
 • Thomas Mogensen, 30 år. Klub: Flensburg-Handewitt
 • Rasmus Lauge, 22 år. Klub: THW Kiel
Målmænd
 • Niklas Landin, 25 år — Kan blive verdens bedste målmand. Klub: Rhein-Neckar Löwen
 • Jannick Green, 25 år. Klub: Bjerringbro-Silkeborg
Danmark er favorit til at vinde EM i herre håndbold
Danmark har hjemmebane fordel og har formentlig det bedste håndboldmandskab — derfor er Danmark favoritter til at hjemtage EM trofæet i håndbold. I øjeblikket er oddset på dansk samlet sejr på 2,37 og oddset vil med overvejende sandsynlighed falde yderligere, des længere turneringen skrider frem. Bookmaker er på linje med bookmakerne, idet vi også mener Danmark er stor favorit til at vinde EM i herre håndbold 2014.
 
Danmark vinder sin gruppe
Et andet interessant odds er at spille på Danmark som samlet vinder i sin egen gruppe. Oddset er ikke voldsomt højt, men det er utænkeligt at med de lande vi er i gruppe med, at det ikke bliver til samlet dansk vinder. Få forrentet dine penge med 6,2% på dette bet.
 
Topscorer ved EM i herre håndbold
En forudsætning for at blive topscorer i håndbold er, at man spiller alle håndboldkampene samt ens land kommer langt i turneringen. Bookmaker forventer, at Danmark kommer langt og vinder EM, så chancerne for at Mikkel Hansen bliver topscorer er på ingen måde usandsynlig og det endda til et flot odds på 9.
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

Nyheder og spil fiduser
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
27-08-2017 Fodbold & odds forslag til Monaco – Marseille, kampstart 27. august klokken 21:00
Monaco blev fortjent franske mestre i den seneste sæson 2016/17 foran forhåndsfavoritten PSG. Mesterskabet kan især tilskrives den helt igennem fantastiske hjemmebane Stade Louis ll. 17 sejre i 19 hjemmekampe  blev det til for Monaco i det forgangne år. Det er helt outstanding flot, idet de danske gloser fantastisk og fremragende ikke er dækkende nok. Monaco scorede i de 19 kampe ialt 63 mål, så mere end 3 mål scoret i gennemsnit pr. kamp.
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3