top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-01-2014 Herre håndbold EM: Danmark — Spanien, Kampstart: 18. januar klokken 20:30 på TV2

Kampstart: 18. januar klokken 20:30 på TV2
De danske håndbold herrer har været eminent overlegne i alle deres hidtidige 3 indledende kampe. Det er blevet til 3 sikre sejre og nogle vil hævde, at det danske herre landshold i håndbold er kedelige, idet de simpelthen er for overlegne. Skal håndbold EM for herrer gå hen og blive en kæmpe succes og den på forhånd forventede håndbold eufori eksplodere i HELE Danmark, så er det et krav, at der kommer nogle tætte håndboldkampe, hvor det først er i de sidste minutter af kampene, at resultatet bliver afgjort. Lørdagens modstander er Spanien og det er netop den slags modstander, som det danske herre landshold kan forventes, at få betydelig modstand fra.
En sort dag i dansk herre håndbold:
Hvem husker ikke 27. januar 2013 til herre VM i håndbold? Vi gør i hvert fald. Det danske herre landshold spillede rædderligt og sjældent har man som dansker følt sig pinligt berørt hjemme foran tv skærmene. Efter første halvleg førte Spanien 18:10 mod Danmark og i pausen blev der heftigt diskuteret, hvad man skulle ændre for at indhente den enormt voldsomme spanske føring. 8 mål var meget, men det kunne sagtens lade sig gøre, men ak hvor blev alle såvel spillere, trænere, eksperter og os seere hjemme i stuerne skuffede. Anden halvleg var nærmest endnu mere pinlig at være tilskuer til end første halvleg og kampens resultat blev 35:19 til Spanien. Danmark vandt derfor blot sølv til VM og på grund af det store nederlag, var ingen glade over den fine placering og al festivitas og festlig modtagelse af spillertruppen, når de vendte tilbage til Danmark, blev med det samme aflyst.
Betting Tips:
  • Danmark vil ikke få en let sejr over Spanien, hvilket oddset også indikerer. Dansk hjemmebane samt et endnu stærkere hold end det vi havde sidste år, gør, at Danmark bør vinde kampen. Tror desuden at dette er en mini finale allerede, idet Spanien sammen med Danmark er favoritter til at vinde EM. Desuden må det forventes, at Mikkel Hansen samt alle øvrige håndbold mænd må være enormt indebrændte over afklapsningen på 35:19 i VM finalen sidste år og derfor vil kæmpe røven ud af bukserne for at nedkæmpe de regerende spanske håndbold verdensmestre. Odds på 1-tal og dansk sejr er på 1,55 og skal spilles, hvis man vil have et ekstra kick til håndbold kampen i aften som sendes direkte på tv2 klokken 20:30.
  • Spansk sejr over Danmark giver odds 3,25, hvilket faktisk er højt eftersom Bookmaker vurderer dette er en 50/50 kamp — alt kan ske.
  • Vores hovedtip til denne kamp er dog ikke at spille på en vinder, men i stedet at spille på over 53 mål til odds 1,73 fra håndbold bookien bet365. Såvel Spanien som Danmark scorer i snit over 30 mål pr. kamp , derfor virker det som et meget godt odds objekt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3