top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

18-01-2014 Herre håndbold EM: Danmark — Spanien, Kampstart: 18. januar klokken 20:30 på TV2

Kampstart: 18. januar klokken 20:30 på TV2
De danske håndbold herrer har været eminent overlegne i alle deres hidtidige 3 indledende kampe. Det er blevet til 3 sikre sejre og nogle vil hævde, at det danske herre landshold i håndbold er kedelige, idet de simpelthen er for overlegne. Skal håndbold EM for herrer gå hen og blive en kæmpe succes og den på forhånd forventede håndbold eufori eksplodere i HELE Danmark, så er det et krav, at der kommer nogle tætte håndboldkampe, hvor det først er i de sidste minutter af kampene, at resultatet bliver afgjort. Lørdagens modstander er Spanien og det er netop den slags modstander, som det danske herre landshold kan forventes, at få betydelig modstand fra.
En sort dag i dansk herre håndbold:
Hvem husker ikke 27. januar 2013 til herre VM i håndbold? Vi gør i hvert fald. Det danske herre landshold spillede rædderligt og sjældent har man som dansker følt sig pinligt berørt hjemme foran tv skærmene. Efter første halvleg førte Spanien 18:10 mod Danmark og i pausen blev der heftigt diskuteret, hvad man skulle ændre for at indhente den enormt voldsomme spanske føring. 8 mål var meget, men det kunne sagtens lade sig gøre, men ak hvor blev alle såvel spillere, trænere, eksperter og os seere hjemme i stuerne skuffede. Anden halvleg var nærmest endnu mere pinlig at være tilskuer til end første halvleg og kampens resultat blev 35:19 til Spanien. Danmark vandt derfor blot sølv til VM og på grund af det store nederlag, var ingen glade over den fine placering og al festivitas og festlig modtagelse af spillertruppen, når de vendte tilbage til Danmark, blev med det samme aflyst.
Betting Tips:
  • Danmark vil ikke få en let sejr over Spanien, hvilket oddset også indikerer. Dansk hjemmebane samt et endnu stærkere hold end det vi havde sidste år, gør, at Danmark bør vinde kampen. Tror desuden at dette er en mini finale allerede, idet Spanien sammen med Danmark er favoritter til at vinde EM. Desuden må det forventes, at Mikkel Hansen samt alle øvrige håndbold mænd må være enormt indebrændte over afklapsningen på 35:19 i VM finalen sidste år og derfor vil kæmpe røven ud af bukserne for at nedkæmpe de regerende spanske håndbold verdensmestre. Odds på 1-tal og dansk sejr er på 1,55 og skal spilles, hvis man vil have et ekstra kick til håndbold kampen i aften som sendes direkte på tv2 klokken 20:30.
  • Spansk sejr over Danmark giver odds 3,25, hvilket faktisk er højt eftersom Bookmaker vurderer dette er en 50/50 kamp — alt kan ske.
  • Vores hovedtip til denne kamp er dog ikke at spille på en vinder, men i stedet at spille på over 53 mål til odds 1,73 fra håndbold bookien bet365. Såvel Spanien som Danmark scorer i snit over 30 mål pr. kamp , derfor virker det som et meget godt odds objekt.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3