top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-01-2014 Spil Fiduser: Bundesliga; Freiburg - Leverkusen, Kampstart 25. januar, kl 15:30

Kampstart: Lørdag 25. januar 2014, kl 15:30
Freiburg sluttede 1. del af Bundesligaen flot af den 21. december med en 2:1 sejr på hjemmebane over Hannover. Freiburg er også ét af de hold i Bundesligaen, der har enormt meget brug for alle de point, de kan skrabe sammen. I øjeblikket ligger de på en 3 . sidsteplads i Bundesligaen og skal i lørdagens kamp spille mod Bundesligaens nummer 2!
Betting Tips:
  • Leverkusen var meget uheldige før jul, idet de tabte såvel den 15. som den 21. december mod E. Frankfurt og Werder Bremen. 6 vigtige point røg derfor lige lukt ned i skraldespanden, hvilket har resulteret i, at Bayern München nu er 10. point foran Leverkusen i tabellen. Derfor er vi på Bookmaker holdet også overbeviste om, at Leverkusen fodbold spillerne møder op til kamp ”brandvarme” og opsatte på at hente 3 point mod decideret ringe Freiburg. Et 2-tal belønnes med 1,70 og er faktisk ret godt. Leverkusen har statistisk set et godt tag på Freiburg og bør faktisk mindst være en klasse bedre. Ydermere må det forventes, at Leverkusen trods det ”store” hul op til Bayern München godt ved, at muligheden for at hente Bayern ikke er fuldstændigt forsvundet og er der et hold, der kan gøre det, så er det Leverkusen.Ud af 32 møder mellem disse 2 klubber, har Leverkusen fået point med hjem i 25 af kampene og 17 sejre er det blevet til.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3