top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

25-01-2014 Spil Fiduser & gratis fodbold tv: Spansk fodbold; Real Madrid - Granada, Kampstart 25. januar, kl 16:00

Kampstart: Lørdag 25. januar 2014, kl 16:00
Fodbold kampen Real Madrid mod Granada bliver vist live på bet365 ganske gratis. Der er altså ingen undskyldning for ikke at få en konto her hurtigst muligt. Alle bet365 kunder med penge på betting kontoen med kærlighed til spansk fodbold ved godt, hvad noget af fritiden denne lørdag skal bruges til. Det er 100% gratis, at se denne fodbold kamp og ikke blot denne kamp, men ALLE kampene fra den bedste spanske fodbold række bliver vist live. Se nedenfor
Gratis fodbold tv fra den bedste spanske fodbold række 8 timer i træk lørdag eftermiddag og aften
  • 16:00 Real Madrid - Granada
  • 18:00 Real Valladolid - Villarreal
  • 20:00 Valencia - Espanyol
  • 22:00 Sevilla FC - UD Levante
Vil du se en eller flere af kampene og ikke allerede har en konto hos bet365 her, anbefales det at oprette en konto mindst en time før kampstart!
 
Betting tips:
  • Real Madrid på hjemmebane bliver naturligvis en sikker sejr på mindst et par mål. Ronaldo, Bale, Maria og Bemzema plus alle de andre profiler fra Real står nærmest i kø foran mål. Odds på 1-tal er på blot 1,05 — men det er en forrentning på 5%, som man får indløst på et par timer.
  • Vores hovedtip til denne kamp går dog på at satse på max 2 mål, idet Granada i de seneste 2 kampe mod netop Real Madrid har været formidabelt gode til at lukke af for de giftige offensive angreb fra Real Madrid´s stjerner. Eksempelvis vandt Granada sensationelt 1:0 på hjemmebane over Real Madrid for mindre end et år siden og målet blev eksekveret af selveste Ronaldo — dvs. et selvmål!!! Real Madrid fik en lille revanche 26. august 2013, men vandt blot med 1:0. Derfor det virker som et godt odds, at spille på under 2,5 mål til helt enestående odds 4,20. Granada har sku´en ganske udmærket defensiv, når de ikke går efter sejren.
Alle odds er lånt fra bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3