top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-01-2014 Derfor vinder Danmark EM finalen i håndbold: Danmark - Frankrig

I dag er det søndag den 26. januar og der er finale i mændenes EM i håndbold. Vejen til håndbold finalen er sket relativt sikkert og det er lutter sejre Hansen, Eggert og resten af håndbold landsholdet har hentet i de seneste uger.
Det har især de seneste 5-6 dage for alvor tændt de danske medier og i dag må man konstatere, at håndbold euforien har fået sit tag i den danske folkesjæl. I aften bliver det hjemme foran tv´et i stuerne, at hovedparten af familien Danmark vil befinde sig, når tv2 starter deres live reportager fra Boxen i Herning.
Aftenens finale modstander er Frankrig, som Danmark har en ganske fin statistik imod. Eksempelvis er de seneste 2 opgør mellem Danmark og Frankrig endt med sejre til Danmark, så det ærgerlige VM finale nederlag mod netop Frankrig tilbage i 2011, er allerede glemt. Det danske hold tabte også den kamp marginalt med cifrene 37-35 efter forlænget spilletid, så det var yderst ærgerligt, idet Danmark kunne have vundet.
Håndbold sangen der får fællessangen i gang (oh oh oh)
Skal der være fest stemning hjemme i stuerne, så er sangen her, som du kender fra håndboldkampene.
 
Derfor vinder Danmark
  • Siden VM kampen i 2011 mellem Danmark og Frankrig, er de franske spillere med en højere gennemsnits alder end danskerne også blevet 3 år ældre og det bør ifølge Mikkel Hansen være en af de afgørende faktorer, der taler for at Danmark bør have et stærkere hold mod Frankrig i år end de har haft tidligere. Det er ofte de sidste 15 minutter, der afgør håndboldkampe og Danmark har sammenlignet med Frankrig et yngre mandskab — klar fordel!
  • Danmark har en hjemmebane i Boxen i Herning, som med et medrivende, højtråbende, larmende og engageret publikum får pustet en energi og en optimisme i de danske håndbold spillere, så de fleste modstandere hen mod slutningen af kampene begynder at lave elementære fejl, som de ellers ikke normalt gør. I Kroatien kampen i semi finalen især, så man hvor vigtigt det er med hjemmebane i håndbold.
  • Danmark har verdensklasse spillere og Mikkel Hansen og Nichlas Landin er faktisk de mest kendte, men er du helt vimmer Danmark har et hav af andre top håndboldspillere, som når de får chancen har vist, at de kan præstere på aller højeste niveau. Se blot Mensah, som har fået sit gennembrud i år på det danske herre håndbold landshold.
  • Ulrik Wilbek — han er om nogen den vigtigste enkelt person på det danske herre håndbold setup. Ulrik Wilbek har en helt unik evne til at få mennesker under sin ledelse til at top præstere, når det virkelig gælder. Manden har et hav af medaljer og topplaceringer med diverse landshold på såvel kvinde og herre siden, så alene hans resultat liste viser, at Ulrik kan noget med mennesker, som gør dem til vindere. Derfor — har Danmark søndag aften en kæmpe mulighed for at hente guld hjem til Danmark. Den største nogensinde faktisk!
  • Endelig er der betydningen af kampen. Sidste år tabte Danmark sensationelt med 18 mål i VM finalen mod Spanien. Det var pinligt og der var reelt tale om et sammenbrud, mere end der var tale om, at Spanien var et bedre hold end Danmark. Danmark vil derfor ikke på nogen både undervurdere aftenens modstander Frankrig — Wilbek har med meget stor sandsynlighed brugt de sidste 12 måneder på at indprinte i spillernes bevidsthed, at intet er afgjort på forhånd. Danmark vinder guld i aften, fordi Danmark er bedst og Danmark har hjemmebane. Tror faktisk godt det kan gå hen og blive en storsejr til Danmark over Frankrig, fordi hjemmebanen giver vinger.
Betting Tips
  • Spil på Danmark vinder — de seneste par uger har vist, at Danmark er mega favoritter — så sig tusind tak til odds 1,62 på et 1-tal og dansk sejr — som er det mest sandsynlige resultat. Spil det her.
  • Et andet sjovt odds forslag er hvilket håndbold hold, der først scorer 5 mål. Det gør Danmark naturligvis til odds 1,80.
  • Vi vurderer, at hjemmebane fordel og Danmarks sikre vej til finalen gør, at denne kamp meget vel kan ende med mange mål i dansk favør. En dansk sejr med 7-9 mål giver odds 7 fra bet365 og er vores bud.
  • Det er endt med målrige opgør i de seneste 4 af 5 opgør mellem Frankrig og Danmark. Bookmaker vurderer, at kampen i aften også bliver ganske målrig, så spil på over 54,5 mål til odds 1,80 fra bet365. Mest sandsynlige resultat.
Alle odds er fra bet365, som har stort fokus på EM i herre håndbold — få 1000 kroner i bonus samtidig og spil på denne finalekamp her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> bet365 --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

002 Fortuna har været særdeles gavmild. 10 odds af 11 mulige i Påsken 2016 RAMTE PLET!!! Det er ikke lyv – se fakta!
Torsdag 24. marts , lørdag 26. marts , søndag 27. marts  og mandag 28. marts bød på adskillige ”Ramte Plet Odds” for os og JER, hvis altså I spillede med. I må ærgre jer gule og grønne for ALLE odds kunne læses på Bookmaker før kampstart. Alle spilfiduser var gratis for alle og enhver. Blot én ukrainsk pokal kamp gik ikke som forudsagt af tendenserne, som jeg baserede portalens nøje udvalgte  fodbold kampe på, mens ALLE andre resultater gjorde. Simpelthen en FANTASTISK påske. 10 odds RAMTE plet ud af 11 odds gjort offentligt tilgængelige for ALLE.
01 Resultater af de fodboldkampe, som Bookmaker.dk har fremlagt odds forslag til i januar og februar 2017
Alle odds forslag i perioden 9. januar-28. februar 2017 var baseret på intuition, viden og tendenser. Nedenfor ses resultaterne af fodbold kampene. Du kan selv klikke på linksene, hvis du vil læse mine spilforslag INDEN kampene blev spillet. Vær forberedt på at ærgre dig over DU ikke spillede med flere af dagene. :-)
01-11-2017 Champions League Tottenham – Real Madrid, odds forslag og statistik
Champions League gruppespil: Tottenham med danske Christian Eriksen og Real Madrid med Cristiano Ronaldo skal onsdag aften den 1. november 2017 møde hinanden IGEN i gruppe H i Champions League 2017/18. Første møde sluttede med en remis, så begge klubber er formentlig opsatte efter de 3 point i aften. Læs fakta og overvejelser FØR du vælger odds til dagens mest interessante CL fodboldkamp set med danske briller på.
05-10-2017 Landskamp Montenegro – Danmark i VM kval. E.
Torsdag aften er der landskamp i VM kvalifikationsgruppe E mellem Montenegro og Danmark. En fodbold landskamp der bliver sendt klokken 20:45 på kanal 5.
06-08-2017 EM 2017 finale i kvindefodbold Holland – Danmark. STORE vinderchancer
Eufori, glæde, sammenhold, selvtillid, vinder mentalitet, attitude, kompetence = Danmarks kvindelandshold i fodbold. Livet er IKKE for kort til kvindefodbold. Det har Harder, Nadim og alle de andre knivskarpe jernladies demonstreret til et 12-tal ved denne slutrunde. Bookmaker har lavet en lille oversigt over facts, som alle med interesse for fodbold og odds bør læse.
08-10-2017 Landskamp Danmark - Rumænien VM 2018 kvalifikation
Landskamp eufori og glæde i Danmark blandt alle os, der følger det danske herrelandshold i fodbold. Vi har direkte kurs mod VM 2018 efter 4. kampe i streg med lutter sejre – flere af dem med masser af mål.
 I torsdags vandt Danmark desuden over Montenegro efter Christian Eriksens 5. scoring i træk.
På denne side kan du læse hvorfor du bør overveje at oddse på fodboldkampen i aften. De primære grunde er profit og spænding. God kamp til alle og skal kampen ses live er det på kanal 5, mens til dem der ikke har adgang hertil alternativt kan lyttes med via den bookmaker, som er omtalt flere steder på denne side. God kamp.
26-08-2017 Boksning: Mayweather – McGregor . Han vinder kampen. Gaveodds
Boksning i Las Vegas i nat klokken 5:00 søndag dansk tid den 27. august 2017. Boksekampen er mellem verdens bedste bokser gennem tiderne Floyd Mayweather og Conan McGregor, som er den største stjerne i sportsgrenen UFC. Der er derfor et voldsomt flot odds på et udfald, som alle eksperter inklusiv undertegnede opfordrer ALLE til at overveje. Husk dette: Mcgregor er IKKE bokser men han skal bokse mod verdens gennem tiderne bedste i netop denne disciplin boksning!
31-08-2017 Fodbold landskamp VM 2018 kvalifikation. Sandsynlige og høje odds: Danmark – Polen, kampstart 1. september 2017 klokken 20:45
Danmark har 10 point i VM kvalifikations gruppe E, mens fredagens modstander Polen topper gruppen med 16 point. Danmark har hjemmebane fordel og skal derfor helst vinde fodbold kampen, hvis vi skal gøre os håb om at komme med til VM slutrunden i fodbold i 2018. Se et eldorado af forskellige 100% tendenser, som du kan oddse på til landskampen eller se hvilke odds, som du bør overveje at spille på, fordi de er ganske sandsynlige. God fodbold kamp.
31-10-2017 Champions League runde 4, dag 1 – Sandsynlige odds du bare SKAL spille! 138%
Champions League 4. runde tirsdag aften den 31. oktober 2017 klokken 20:45. Se hvilke spilforslag, som er de mest sandsynlige og overvej at gøre CL kampene lidt mere spændende.
Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3