top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

26-01-2014 Derfor vinder Danmark EM finalen i håndbold: Danmark - Frankrig

I dag er det søndag den 26. januar og der er finale i mændenes EM i håndbold. Vejen til håndbold finalen er sket relativt sikkert og det er lutter sejre Hansen, Eggert og resten af håndbold landsholdet har hentet i de seneste uger.
Det har især de seneste 5-6 dage for alvor tændt de danske medier og i dag må man konstatere, at håndbold euforien har fået sit tag i den danske folkesjæl. I aften bliver det hjemme foran tv´et i stuerne, at hovedparten af familien Danmark vil befinde sig, når tv2 starter deres live reportager fra Boxen i Herning.
Aftenens finale modstander er Frankrig, som Danmark har en ganske fin statistik imod. Eksempelvis er de seneste 2 opgør mellem Danmark og Frankrig endt med sejre til Danmark, så det ærgerlige VM finale nederlag mod netop Frankrig tilbage i 2011, er allerede glemt. Det danske hold tabte også den kamp marginalt med cifrene 37-35 efter forlænget spilletid, så det var yderst ærgerligt, idet Danmark kunne have vundet.
Håndbold sangen der får fællessangen i gang (oh oh oh)
Skal der være fest stemning hjemme i stuerne, så er sangen her, som du kender fra håndboldkampene.
 
Derfor vinder Danmark
  • Siden VM kampen i 2011 mellem Danmark og Frankrig, er de franske spillere med en højere gennemsnits alder end danskerne også blevet 3 år ældre og det bør ifølge Mikkel Hansen være en af de afgørende faktorer, der taler for at Danmark bør have et stærkere hold mod Frankrig i år end de har haft tidligere. Det er ofte de sidste 15 minutter, der afgør håndboldkampe og Danmark har sammenlignet med Frankrig et yngre mandskab — klar fordel!
  • Danmark har en hjemmebane i Boxen i Herning, som med et medrivende, højtråbende, larmende og engageret publikum får pustet en energi og en optimisme i de danske håndbold spillere, så de fleste modstandere hen mod slutningen af kampene begynder at lave elementære fejl, som de ellers ikke normalt gør. I Kroatien kampen i semi finalen især, så man hvor vigtigt det er med hjemmebane i håndbold.
  • Danmark har verdensklasse spillere og Mikkel Hansen og Nichlas Landin er faktisk de mest kendte, men er du helt vimmer Danmark har et hav af andre top håndboldspillere, som når de får chancen har vist, at de kan præstere på aller højeste niveau. Se blot Mensah, som har fået sit gennembrud i år på det danske herre håndbold landshold.
  • Ulrik Wilbek — han er om nogen den vigtigste enkelt person på det danske herre håndbold setup. Ulrik Wilbek har en helt unik evne til at få mennesker under sin ledelse til at top præstere, når det virkelig gælder. Manden har et hav af medaljer og topplaceringer med diverse landshold på såvel kvinde og herre siden, så alene hans resultat liste viser, at Ulrik kan noget med mennesker, som gør dem til vindere. Derfor — har Danmark søndag aften en kæmpe mulighed for at hente guld hjem til Danmark. Den største nogensinde faktisk!
  • Endelig er der betydningen af kampen. Sidste år tabte Danmark sensationelt med 18 mål i VM finalen mod Spanien. Det var pinligt og der var reelt tale om et sammenbrud, mere end der var tale om, at Spanien var et bedre hold end Danmark. Danmark vil derfor ikke på nogen både undervurdere aftenens modstander Frankrig — Wilbek har med meget stor sandsynlighed brugt de sidste 12 måneder på at indprinte i spillernes bevidsthed, at intet er afgjort på forhånd. Danmark vinder guld i aften, fordi Danmark er bedst og Danmark har hjemmebane. Tror faktisk godt det kan gå hen og blive en storsejr til Danmark over Frankrig, fordi hjemmebanen giver vinger.
Betting Tips
  • Spil på Danmark vinder — de seneste par uger har vist, at Danmark er mega favoritter — så sig tusind tak til odds 1,62 på et 1-tal og dansk sejr — som er det mest sandsynlige resultat. Spil det her.
  • Et andet sjovt odds forslag er hvilket håndbold hold, der først scorer 5 mål. Det gør Danmark naturligvis til odds 1,80.
  • Vi vurderer, at hjemmebane fordel og Danmarks sikre vej til finalen gør, at denne kamp meget vel kan ende med mange mål i dansk favør. En dansk sejr med 7-9 mål giver odds 7 fra bet365 og er vores bud.
  • Det er endt med målrige opgør i de seneste 4 af 5 opgør mellem Frankrig og Danmark. Bookmaker vurderer, at kampen i aften også bliver ganske målrig, så spil på over 54,5 mål til odds 1,80 fra bet365. Mest sandsynlige resultat.
Alle odds er fra bet365, som har stort fokus på EM i herre håndbold — få 1000 kroner i bonus samtidig og spil på denne finalekamp her.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3