top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

04-02-2014 Betting Tips; Fransk semifinale i liga cup: Nantes — Paris SG, Kampstart 4. februar, kl 21:00

Kampstart: Tirsdag 4. februar 2014, kl 21:00
Paris SG topper den franske liga suverænt. 54 point er det blevet til og det er vel reelt blot Monaco, der kan true dem lidt endnu. Alt peger dog i retning af et sikkert mesterskab til Paris SG i år. De seneste 7 kampe Paris SG har spillet er endt med 5 sejre, 1 uafgjort og en tabt kamp.
Nantes er lidt en mellemvare sammenlignet med Paris SG. Nantes er et midterhold og kan stadigvæk hente en 3-4 plads i år i ligaen, idet springet op til topholdene blot er på 7 point. Det er faktisk kun Paris SG, som er i en klasse for sig selv.
Spil tips:
  • Ingen tvivl om at der skal satses på et 2-tal i aftenens kamp til odds 1,50. Der er enorm klasse forskel mellem disse 2 klubber og odds 1,50 er en gave. Der er tale om en semifinalekamp uden returkamp i den franske Liga Cup. Seneste 5 møder mellem Nantes og Paris SG har alle haft samme resultat. Paris SG vandt! Nyeste eksempel på den trend var 19. januar 2014, hvor Nantes blev gennempryglet med et 5:0 nederlag til Paris SG. Det var de sædvanlige stjerner Cavani, Zlatan og Thiago, der stod for målene.
  • Cavani er ikke med i aften, men det er Zlatan Ibrahimovic. Zlatan er genial og at han scorer når som helst giver odds 1,66 fra bet365. Et lidt mere vovet bet er at satse på ham som første målscorer til odds 3,40.
  • Kampens resultat bliver en gentagelse af sidste møde mellem disse 2 klubber. Resultatet 5:0 giver odds 41.
Ekstra tip: Kampen live streames gratis til alle kunder på bet365 i aften. Få så den gratis konto nu og kom på vinderholdet!
 
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3