top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

05-02-2014 Betting Tips; Copa del Rey semifinale: Real Madrid — Atletico Madrid, Kampstart 5. februar, kl 20:00

Kampstart: Onsdag 5. februar 2014, kl 20:00
Real Madrid er et vinderhold. Klubben er næsten altid favorit, uanset om de spiller på udebane eller på eget græs. De seneste 7 kampe er blevet med resultaterne 6 sejre og en uafgjort. I øjeblikket ligger Madrid klubben nummer 3 med 54 point kun overgået af de evige rivaler fra Barcelona med 54 point — men med bedre målscore og Atletico Madrid med 57 point. Rivaliseringen og konkurrencen i top 3 i Primera Division er benhård og alt er stadigvæk åbent med hensyn til, hvem der kan vinde det hele.
Atletico Madrid er fremragende i øjeblikket. A. M. har den mest kompakte defensiv i Primera Division og har blot lukket 14 mål ind i 22 kampe. Klubbens helt sublime defensiv er også en af de væsentligste årsager til, at Atletico Madrid pt. ligger på en fornem 1. plads i den bedste spanske fodboldrække.
Spil tips:
  • Mest oplagte spil objekt i dagens kamp er at spille på Ronaldo til at score første mål. Tror ikke på en målrig kamp, idet Atetico Madrid simpelthen har en alt for kompakt defensiv. Ronado er også en måltyv, der må forventes at være ekstra sulten efter at score på Atletico af flere årsager. 2 kampe i træk har Ronaldo ikke scoret et mål og det er ikke noget han er glad for. Tror ikke på 3. kamp uden mål fra ham i træk, så odds på ham som første målscorer fra bet365 til 3,75 er super godt. Odds på Ronaldo scorer når som helst er på 1,83.
  • Hvem vinder kampen? De 2 seneste opgør mellem disse 2 klubber er endt med snævre sejre til Atletico Madrid, så Real Madrid vil med garanti først og fremmest undgå at tabe kampen. Mest sandsynlige resultat er en uafgjort til odds 3,70, så Copa del Rey semifinalen vil først endeligt blive afgjort i returopgøret den 11 februar.
  • Vores bud på kampens resultat er 1:1 til odds 7 og ender kampen 0:0 får man sine penge retur på bet365.
  • Under 2,5 mål giver odds 1,90 også fra bet365.
Kampen sendes i aften på Canal 9. Alle odds på denne side er hentet på europas største bookmaker bet365. Få en konto i dag og spil der hvor de fleste andre også gør det.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3