top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-02-2014 Spil tips: Liverpool - Arsenal, dato; 8. februar klokken 13:45

Liverpool tager hjemme imod Arsenal på Anfield. Der er tale om et topopgør, idet det er Premier Leagues nummer 4 mod nummer 1. Det kan og bør blive en sprudlende kamp, idet vi har 2 af de mest offensive klubber pt. i engelsk fodbold. Liverpool er med sine 58 mål det næstmest scorende hold i Premier League, mens Arsenal er det 3. mest scorende hold med 47 mål. Begge klubber laver altså cirka 2 mål eller mere i gennemsnit pr. kamp de har spillet hidtil — 2 dødsens farlige offensive klubber!
Betting Tips:
  • Vores hovedtip til denne kamp er at spille på over 2,5 mål til odds 1,65 fra bet365. Begge hold vil fremad og begge har en historik, der viser, at de scorer mange mål. Defensivt er begge klubber også blandt de bedste til at performe, men vurderer alligevel ,at det bliver de offensive kræfter, der kommer til at brillere mest i lørdag eftermiddags topbrag af en fodboldkamp.
  • Kampens resultat er mest sandsynligt vil ende med en uafgjort, men det er meget usikkert, idet begge klubber faktisk har potentiale til at vinde. Der er ingen umiddelbare favoritter i denne kamp trods Liverpool har hjemmebane. Bookmaker anbefaler et X til odds 3,60 , som er det mest sansynlige.
  • Kampens resultat bliver målrig, så et bud herfra er enten 2:2 til odds 13 eller 3:3 til odds 41. Husk på i tilfælde af 0:0, så får man pengene retur på bet365 — ALTID.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3