top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
















































 

08-02-2014 Spil tips: Swansea - Cardiff, dato; 8. februar klokken 18:30

Swansea har netop haft en ekstremt turbulent uge med trænerfyring af Michael Laudrup og en masse unødvendig uro i og omkring Swansea. Uanset hvordan man vender og drejer det, så kan den virak og støj, som dette cirkus har medført uden tvivl ikke være forsvundet ud af Swansea spillernes bevidsthed, når de lørdag aften 18:30 tager imod Cardiff. Den kloge tipper bør udnytte, at oddset på Cardiff sejr faktisk er voldsomt højt, når man ovenikøbet kan se at de 2 seneste opgør mellem disse 2 klubber er endt med snævre 1-måls sejre til Cardiff.
Spil tips:
  • Kampen er totalt åben, men Cardiff bør kunne lukrere på et rystet Swansea hold, som endnu ikke er kommet til hægterne efter chok fyringen af Michael Laudrup. Oddset på et 2-tal fra bet365 er på ganske favorable 4,60 fra bet365.
  • Tror ikke nogen forventer mange mål i denne kamp, idet begge klubber blot ligger i omegnen af 1 mål pr. kamp i gennemsnit. Swansea har scoret 29 mål, mens Cardifff har scoret 19 mål i 24 kampe i Premier League. Oddset på under 2,5 mål er på 1,80 fra bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3