top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

08-02-2014 Spil tips: Real Madrid — Villareal, dato; 8. februar klokken 20:00

Real Madrid tager hjemme på Santiago Bernabeu imod Villareal i Primera Division. Seneste 2 opgør mellem disse 2 klubber er begge endt med uafgjort og det er ikke noget den forvente Real Madrid klub kan acceptere. Med andre ord der skal en sejr til i aften.
Spil Tips til fodbold kampen mellem Real Madrid og Villareal:
  • Atletico Madrid blev i Copa del Rey forleden lammetævet med 3:0 af Real Madrid. Tror den optimisme og gejst Ronaldo og co har fået fra den kamp vil få spillerne til at være ekstra parate til OGSÅ at give Villareal en lektion i, hvem der er bedst, når det virkelig gælder. Vurderer et 1-tal til odds 1,33 som meget sandsynligt.
  • Mest sandsynligt og vores hovedtip denne lørdag er at satse på mange mål. Real laver mindst 2 kasser i denne kamp — formentlig flere og at Villareal ikke også får scoret en enkelt gang mod real, det plejer de jo — så odds på over 2,5 mål til 1,44 fra bet365 er faktisk ganske godt.
Sidste tip: Husk nu at alle med konto på bet365 kan se kampen mellem Real Madrid og Villareal HELT GRATIS i aften klokken 20:00. 10.000-vis af sports udsendelser sendes årligt live på bet365.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Odds 8 og odds 6 – Begge ramte plet!
Det danske landshold i fodbold er efter 4 sejre i træk og senest en uafgjort på hjemmebane mod Rumænien søndag aften den 8. oktober 2017 meget tættere på VM 2018 slutrunden end Danmark har været før. Til alle der fulgte med på Bookmaker.dk – vil der her være en lille opsummering på de 2 seneste landskampe med det danske landshold. Alle der spillede med fik 2 primære flotte odds – der ramte plet. Tillykke med gevinsterne.
Mest besøgte
Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3