top
Indtast venligst dit brugernavn og adgangkode:
Glemt din adgangskode?
 

09-02-2014 Spil Tips til håndbold kampen KIF Kolding — THW Kiel, kampstart: 9 februar 2014 klokken 17:00

Kampstart: 9 februar 2014 klokken 17:00
KIF Kolding er klart et af de bedste håndbold mandskaber, som Danmark kan fremvise på den internationale scene. Det er dog pengene, der er den knappe ressource også i dansk håndbold og sammenlignet med THW Kiel, så er KIF Kolding IKKE i den samme liga, hvilket dagens odds på THW Kiel sejr også er et udtryk for.
Spil Tips:
  • Glem for en kort stund, at KIF Kolding er dansk og spil med fornuften. 7 gange tidligere har disse 2 klubber krydset klinger og og det er blevet til 6 nederlag og 1 uafgjort, som det bedste resultat for KIF Kolding. KIF Kolding har altså ALDRIG formået at vinde over det stjernespækkede tyske mandskab og det er også usandsynligt, at de får point i dag. KIF Kolding har hjemmebane fordel, men det nytter ikke noget mod overmagten. Der er efter omstændighederne faktisk et godt odds 1,55 på Europas største bookmaker bet365 på THW Kiel sejr, hvilket er overvejende sandsynligt og skal spilles.
Ekstra info: Denne kamp kan nydes på DR1 direkte klokken 17:00.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Størst i Europa --> Unibet --> stort fokus og høje odds på Tour de France 2015 etaperne,  La Liga, Premier League, Bundesligaen fodbold, Ligue 1, Champions League 2015/16, EM i herre håndbold, Europa League 2014/15 og Superligaen.
 

18+ Spil ansvarligt og med måde

Copyright © Impulsive Energy Ltd - All Rights Reserved.

SEO CMS system & web Content Management System by Media2 A/S.


HTML5 | CSS3